ted jsem u Bachu narazil na tohle; http://www.bachmusik.com/p181/bach-ibg-6m/
ma to byt mahagon a s RM snimacema by cena byla furt smesna a mohlo by to dost hrat
to taky nechci... jeden humbucker uz tam je a druhej bych dal miniHB... tzn. velikosti singlu.Caggan píše:jo a jak chceš do díry pro singl nacpat humbac?
Vypada pekne, stredne tezky mahagon (podobnou jsem mel, hraje to hezky, krasne reronuje, ale je tam dost basu, chce to pak ostrejsi stredovyskovejsi snimace)... ovsem ten mahagon.... to je asie, narychlo dosuseny v umelych susarnach... (Bach to nakupuju tam, stejne jako Fokus, apod.) takze nevim....Wohma píše:Dik moc, pres 15K asi dohromady nedam, ale aspon mam prehled ;] Jinak povrchovou upravu bych osobne neresil, docela se mi libi ty 'nahy' mahagonovy kytary, i kdyz tam je zas pak asi vetsi narok [optickej] co se tyce toho dreva, ktery se pouzije...
BTW, ted jsem u Bachu narazil na tohle; http://www.bachmusik.com/p181/bach-ibg-6m/
ma to byt mahagon a s RM snimacema by cena byla furt smesna a mohlo by to dost hratDo Hodonina to nemam daleko, mam nutkani tam zajet a vyzkouset to... nahodil bych HB, miniHB a casem kvalitni single, tremolo zaspalkoval a mohlo by to docela hrat
Je nejakej zpusob mimo poslechu jak poznat, ze je to nekvalitni drevopetrpeter píše:Vypada pekne, stredne tezky mahagon (podobnou jsem mel, hraje to hezky, krasne reronuje, ale je tam dost basu, chce to pak ostrejsi stredovyskovejsi snimace)... ovsem ten mahagon.... to je asie, narychlo dosuseny v umelych susarnach... (Bach to nakupuju tam, stejne jako Fokus, apod.) takze nevim....
Hele, ja ji ted objednam a okouknu co je to zac....Wohma píše:to taky nechci... jeden humbucker uz tam je a druhej bych dal miniHB... tzn. velikosti singlu.Caggan píše:jo a jak chceš do díry pro singl nacpat humbac?
No, jsou zpusoby... zmerit vlhkost dreva, a mechanicky zasah - odstipnuti kousku drevaWohma píše:Je nejakej zpusob mimo poslechu jak poznat, ze je to nekvalitni drevopetrpeter píše:Vypada pekne, stredne tezky mahagon (podobnou jsem mel, hraje to hezky, krasne reronuje, ale je tam dost basu, chce to pak ostrejsi stredovyskovejsi snimace)... ovsem ten mahagon.... to je asie, narychlo dosuseny v umelych susarnach... (Bach to nakupuju tam, stejne jako Fokus, apod.) takze nevim....Nevim, jak moc dobre to tam budu moci vyzkouset... na shitove aparature clovek zkukove nepozna ani gibson od staggu...
Basovejsi zvuk by mi nevadil, mozna spis naopak...
kde to vidis?framikoin píše:nechci vam kazit nadeje, ale podle stranek Bachu maji uz jenom jeden kus, takze rychle.
Mas pravdu, uz mi odepsali, ze je to posledni kus, ktery byl "zahraban" v jejich skladu, a ted uz se tyhle RG modely vyrabi jen v laku a s FR, apod....framikoin píše:nechci vam kazit nadeje, ale podle stranek Bachu maji uz jenom jeden kus, takze rychle.
Drzim palce, byl bych driv nebo pozdeji zakaznikempetrpeter píše:Leda ze bych rozjel vlastni vyrobu tel, a krky bral od nich (celkem za slusny peniz) nebo si je nechal delat u p. Sivcaka, popr. u nas v Praze....
No hele, ono to zas neni takova hruza. Nebyly by to kytary I. tridy, ale spis "custom" kytary standartnich materialu, tzn. dobry 10let stary drevo (od Sollera) coz bohate staci a je lepsi nez vse co najdes u nas v obchodech do tech cca 10-15tis.Wohma píše:Drzim palce, byl bych driv nebo pozdeji zakaznikempetrpeter píše:Leda ze bych rozjel vlastni vyrobu tel, a krky bral od nich (celkem za slusny peniz) nebo si je nechal delat u p. Sivcaka, popr. u nas v Praze....