Jaké SG se vám líbí?
Pravidla fóra
-
arcilucifer
Re: Jaké SG se vám líbí?
ale cervena je stejne nejpeknejsi

blbě ořízlá fotka ! není vidět ..
...
open book
headstock, samozřejmě
...
headstock, samozřejmě
I´m wheels... movin´wheels
-
arcilucifer
jo jo to je skoda! mam pocit ze zrovna tady je " open book " ponekud nestandartne reseny. 
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak mě to ani tak moc nemrzí, protože pár open booků mi už pod rukama prošlo 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
tak se přidám myslim, že nikde nebylo jmenované SG pro začátečníky, kteří nemají moc peněz: http://kytary.cz/epiphone-g-400/HN004955/ (moje kejtra)
no a za pár let, jak budu mít prachy a jak budu mít umění tak si chci koupit nějákou tu Gibsonku, ale o tom jsem ani nepřemýšlel, když nemám ani kombo...
no a za pár let, jak budu mít prachy a jak budu mít umění tak si chci koupit nějákou tu Gibsonku, ale o tom jsem ani nepřemýšlel, když nemám ani kombo...
Nástroj: Epiphone SG G400, Strunal Model 770 4/4
Kombo: Peavey Valveking 112 (vypůjčený), Vision GW 35 na domácí hraní
Kapela: Dosud beze jména
Kombo: Peavey Valveking 112 (vypůjčený), Vision GW 35 na domácí hraní
Kapela: Dosud beze jména
konečně:)arcilucifer píše:
a jeste treti novinka.(Sg standard 24 fret)

Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Tak s tím bílým pickguardem je to fakt mňamka... 
Skervesen 4AP Custom Shop
-
arcilucifer
To je úžasný. Co je to zač?arcilucifer píše:Líbílíbí
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
-
arcilucifer
je to Gibson sg standard limited edition, jak se mi moc nelibi zlata, tak tady je uplne dokonala.Bummer píše:To je úžasný. Co je to zač?arcilucifer píše:Líbílíbí
-
arcilucifer

Silne uvazuju ze si to svoje na TV yellow necham predelat
-
arcilucifer
Tv yellow vypada nadherne.Problem bych videl, ze vysledek nemusi byt podle tvych predstav, ja si vsechny upravy i opravy delam sam, ale lakovani je dost alchymie.
To pretrikani se vsim vsudy nebude stat maly penize, kdyz to bude delat profik.
Nejlepsi by bylo, kdyby ti na kus mahagonu udelali vzorek coz samozrejme se nikomu chtit nebude, ale skusil bych to.
Nejlepsi by bylo, kdyby ti na kus mahagonu udelali vzorek coz samozrejme se nikomu chtit nebude, ale skusil bych to.
Tak tu cenu bych jeste nejak zkousnul (co jsem se zatim ptal tak vsichni rikaj kolem 4-5 tisic), ale je fakt ze me trochu desi predstava ze to nekam dam a vysledek nebude prijatelnej...arcilucifer píše:Tv yellow vypada nadherne.Problem bych videl, ze vysledek nemusi byt podle tvych predstav, ja si vsechny upravy i opravy delam sam, ale lakovani je dost alchymie.
-
arcilucifer
no prave, je to risk, kdyz nechces treba cernou.
Kdyz mas jeste k tomu presnou predstavu a neni ti jedno ze vysledek bude +- zluta.
Bud mit svuj vzorek podle kteryho se chyti, nebo nechat udelat vzorek a odsouhlasit.
5 litru nejsou maly penize.
vubec si nedovedu predstavit nasledny rozhovor, kdyby se ti vysledek nelibil.
Kdyz mas jeste k tomu presnou predstavu a neni ti jedno ze vysledek bude +- zluta.
Bud mit svuj vzorek podle kteryho se chyti, nebo nechat udelat vzorek a odsouhlasit.
5 litru nejsou maly penize.
vubec si nedovedu predstavit nasledny rozhovor, kdyby se ti vysledek nelibil.
Možná je to jen světlem na tý předchozí fotce, ale TV Yellow by měla být "vyblitější", takhle nějak:

I´m wheels... movin´wheels
me TV yellow neprisla nazivo tak vyblita jako na te posledni fotce od tondy
jinak treba jurkovic chce za kompletni prelakovani kytary nitrem 2500 co si pamatuju. videl jsem tir takhle predelane kytary (shodou okolnosti vsechno gibsony) a pokazde super.
jinak treba jurkovic chce za kompletni prelakovani kytary nitrem 2500 co si pamatuju. videl jsem tir takhle predelane kytary (shodou okolnosti vsechno gibsony) a pokazde super.