EDIT: Podrobný popis a Minirecenze zde!!!
EDIT: Průběžně budu vkládat foto z výroby na RAJČE

....väčšinou sú mosadzné, alebo potom mosadznozinkové....veľmi podobné z hladiska vlastnosti materiálu sú činely....jasné že funkcia je úplne iná, ale ide o rezonanciu....telo a hardware má veľký podiel na výslednom zvuku nástroja....aj pri pasívnych aj pri aktívnych nástrojoch....aivn86 píše:Vždycky by mě zajímalo jak veliký rozdíl je v těch kobylkách. Těch vlivů co ovlivňují přenos vibrace je hrozně moc(vlastní tlumení, tuhost materálu, povrchová úprava, spojení s tělem apod.). A tak by mě zajímalo jestli je to vůbec nějak porovnatelný. Věřil bych, že bude hrát jinak klasický ohnutý plech co je na JB a ten Hipshot. Jestli se dá říct, že tenhle typ je lepší než jiný. Když stejně nikdo neví za jakého materiálu je to vyrobené.
DJmanasek píše:Bavil jsem se se Sivčakem, říkal, že tyto kobyly, co jsem psal nejsou vůbec špatné, říkal, u hipshotu platíš za značku, stejně tak u gotohu, takže by klidně šel do číňana, ale určitě ne pod 40E

tak ne, nakonec půjdu asi do dělené kobylky... ten hipshot je zbytečně moc drahý.garde píše:....paráda....