*** Váš Tuning ***
Re: *** Váš Tuning ***
taky sem si trochu pohrál
http://core88.rajce.idnes.cz/Ibanez_tun ... G_0484.jpg
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Core: vypada to zajimavě. Líbí se mi to víc než originál, ale hlavní je když se to líbí tobě. Plánuješ nějakej tuning elektroniky?
Bilardy: dík.
Oo budoucna by sem ten vnitřek chtěl vylepit Cu páskou a když budou prachy tak vyměnit snímače .
Oo budoucna by sem ten vnitřek chtěl vylepit Cu páskou a když budou prachy tak vyměnit snímače .

- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že je to krok zpátky,teď to vypadá tuctově,myslím že se tam ten kontrast černé a bílé vůbec nehodí. Ale když se to líbí tobě ...core88 píše:taky sem si trochu pohrál
No aby sem pravdu řek tak sem se nechal inspirovat tůtou kytarou http://kytary.cz/jackson-adrian-smith-sw/HN105153/ .

Silne uvazuju ze bych si nechal SGcko prestrikat na TV yellow a znovu nalakovat nitrem... Nema tu nekdo zkusenosti s provedenim neceho takovyho u nejakyho konkretniho kytarare? Nerad bych to nekam dal a pak zjistil ze mi tu kytaru akorat zku*vili 
vidíte, nevíte kde sehnat takovou tu krytku jak mají na hlavě LP nebo SG? Chtěl bych něco zkusit 
tady hraju teď KOSMONOPOL
Jestli myslis zvonecek (krytku vyztuhy krku), tak ja si jednu nepopsanou onehda objednal od Sollera....Eizor píše:vidíte, nevíte kde sehnat takovou tu krytku jak mají na hlavě LP nebo SG? Chtěl bych něco zkusit
Dlouho me vrtalo hlavou jak potunit tu svoji kejtru a dat ji tak trochu "vintage look" a protoze moderni laky nemate sanci osoupat prirozenym zpusobem ani za 20 let hojnyho pouzivani,vzal jsem smirgl a trochu jsem tomu musel pomoct..
Tady je par fotek.....

Tady je par fotek.....

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Inu, je to věc vkusu, já bych to nenazval tuningem ale "prasingem"? IMHO některé části jsi "vohobloval" v mistech, kde se zpravidla přirozenou cestou nemají šanci "vohoblovat"
Ale proti gustovi žadnej dišpuntát...
Ale je hezký, že hraješ výhradně ve druhý poloze.
Ale proti gustovi žadnej dišpuntát...
Ale je hezký, že hraješ výhradně ve druhý poloze.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
Teorge
Mě se to rozhodně líbí víc, než fabrikou udělaný aged. Ale jak vidím to krásné dřevo pod tou barvou, tak si ji hned představuji celou natural 
Teorge píše:Mě se to rozhodně líbí víc, než fabrikou udělaný aged. Ale jak vidím to krásné dřevo pod tou barvou, tak si ji hned představuji celou natural
Taky me to napadlo a myslim ze jeste neni konec
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
-
Teorge
Ono jediné, čeho bych se bál, je, že člověk nevidí, z kolika kusů kytara je a jak by pak vypadala kresba dřeva v místě, kde jsou slepené.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si taky trochu poupravil pickguard
nejvíc by se mi na kytaře líbil želvovinový,ale přece jenom,cpat plato za 4 kila na kytaru za 1700 z druhé ruky,kterou jsem kupoval jako přechodovou ke kvalitnějšímu nástroji, se trochu nevyplatí
akorát mě nasralo,že jsem při maskování prohodil kryt středného a krkového snímače,takže ty dekle budu muset umyt benálem a stříknout znovu
do výřezů sice pasují,ale snímače do nich narvat nejdou. Ale neodolal jsem a hážu to sem ještě před úplným dokončením
Tak doufám,že se bude líbit,a když né,líbí se aspoň mě a těm pár lidem co to zatím viděli naživo 
Další tuning bude spočívat v nástřiku loga fender na hlavu !
Další tuning bude spočívat v nástřiku loga fender na hlavu !
-
woro90-1
To jsem zvědav, jak to chceš stříkat, nehledě na to, že je to kravina. Gibsonovci, na něj!Rocky_MK píše:Další tuning bude spočívat v nástřiku loga fender na hlavu !
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
No úplně normálně, vymaskuju to stejně jak ten Road Wornworo90-1 píše:To jsem zvědav, jak to chceš stříkat, nehledě na to, že je to kravina. Gibsonovci, na něj!Rocky_MK píše:Další tuning bude spočívat v nástřiku loga fender na hlavu !
Bude to hnus, upřimně.Rocky_MK píše:No úplně normálně, vymaskuju to stejně jak ten Road Wornworo90-1 píše:To jsem zvědav, jak to chceš stříkat, nehledě na to, že je to kravina. Gibsonovci, na něj!Rocky_MK píše:Další tuning bude spočívat v nástřiku loga fender na hlavu !
Kdyby jsi to nechal tak jako v puvodnim stavu tak je to lepší, když už tak PG načerno jak jsem to nedávno dělal já.
A na hlavu fender... co tím jako chceš dokázat?
A neříkal jsi mi asi rok dva spátky, že je to kytara za 3litry nová?
A teď tady píšeš že za 1700 z druhé ruky.
Poslechněte si mou kapelu na http://annoyingdust.com
Domácí pálenkyworo90-1 píše:Když ji měl předchozí majitel novou, dal za ni tři litry![]()