Tak Panteru znam asi 3 nebo 4 roky a hodne rychle se stala moji nejoblibenejsi kapelou. Takovy koule jako maj oni zadna jina kapela nema... kdyz si pustim panteru, mam i doma chut skakat proti zdi, mavat vlasama a parit jak silenej

alba z 80. letech moc neposloucham, ale na kazdym se par dobrejch songu najde, jenom to neni muj salek kafe, jinak si myslim ze i ta "osmdesatkova" pantera strci spoutu kapel z toho zanru a ty doby do kapsy

jinak pak vsechny jejich studiovky jsou naprosto famozni, kazdy album je jiny, ale vsechny naprosto kulervouci... kdybych mel rict, jaky je moje nej album, bude to tezky, ale nejspis by vyhral The Great Southern Trendkill - silenej start, naprosto brutalni songy a k tomu "jemnejsi" skladby jako Floods a 10's... a k tomu neuveritelnej kontrast mezi Suicide Note Pt. 1 a Pt. 2... ale fakt mam vsech 5 alb skoro stejne rad, Reinventing se mi jako celek sice ze zacatku libilo min, ale ted nejak nevim proc, je naprosto super

jinak ke clenum - Dimebag (odpocivej v pokoji) je monstrum, zadnej takovej kytarista se asi na zemi uz nevyskytne... neni to nejvetsi virtuoz co kdy byl, ale pro me to je proste jeden z nejlepsich kytaristu na svete... Vinnie je borec, co dela s dvojslapkou treba v Becoming me vzdycky posadi na p***l, taky pro me spolu s Chrisem Adlerem asi nejlepsi bubenik co znam... Rex je podle me hodne dobrej basak, jenom nejmin z kapely vycniva no

A Phil je borec, pro me jeden z nejvetsich vzoru coby frontman... proste ma koule, nesere se s tim a s tema lidma na koncerte si dela co chce... samozrejme v obdobi kdy jel moc na heroinu se choval obcas divne, a pak mluvil nejakej cas tak hrozne pomalu a zfetovane, ale za poslednich par let se spravil a kdyz se podivate na nejaky novejsi interview, mluvi zase jako driv (a taky vypada stejne jako v roce 92

), vubec divat se na interview s nim me hrozne bavi, ten chlap proste mluvi strasne drsne a obcas srandovne

a co se tyce zpevu, tak je fakt ze byly doby kdy si to moc nedaval, ale jinak je to pro me jeden z nejlepsich zpevaku, tak tvrde jako on zpiva malokdo (tvrde ale zaroven melodicky), naprosto miluju Down, a vetsinu projektu kde zpival (Superjoint Ritual, Christ Inversion, Eibon)... i kdyz to plati i o side projektech ostatnich (nemuzu se dockat na album Arms of the Sun)
jinak co se tyce tour o ktery se bavite - presto, jak strasne rad bych chtel slyset panteru nazivo, tak mi prijde spravny, aby uz zadna tour nebyla, a taky si myslim ze to tak na 95% bude... vsichni zbyvajici clenove by u me dost klesli, bez dimebaga to proste nejde.... kdo by na tu kytaru hral? zakk wylde? ani nahodou

a navic, vinnie paul se s philem mirne receno nebavi, a nevypada to, ze by chtel v nejblizsi dobe zacit...
mno koukam ze jsem se zas docela rozepsal

a oblibeny songy vypisovat snad ani nebudu, protoze jsou to v podstate vsechny, takze to nema cenu
"Your trust is in whiskey and weed and Black Sabbath, it's goddamn electric!"