Díky za odpověd a za rady!
Zvuk mojí kytary v mp3 v pc
Pravidla fóra
Zvuk mojí kytary v mp3 v pc
Zdravím,mám takovej dotaz,určitě to tu někde už je,nenašel jsem to,protože tomu moc nerozumím a jsem v tomhle ůplnej amatér a začátečník.Je možný abych slyšel zvuk svoji kytary v hudbě z mýho pc/v mp3,v daný písničce/ a jak to udělat?
Re: Zvuk mojí kytary v mp3 v pc
Nahrát a namixovat dohromady?
Přiznám se, že z takhle položeného dotazu nejsem moc moudrý..
Přiznám se, že z takhle položeného dotazu nejsem moc moudrý..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
m: mozna, ze si chce hrat do pisnicek.
Přesně to myslím,...je to možnýParis píše:m: mozna, ze si chce hrat do pisnicek.
Tak to chce zvukovku s nástrojovým vstupem, nicméně moc nechápu smysl, když s obyčejnou muzikou si můžeš hrát i normálně přes kombo a "mixovat si to v uších".. reálný výsledek pro tebe bude úplně stejný. Akorát prohánět to kompem je jenom práce a lagy navíc.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
pripadne bys mohl popsat co mas vlastne k dispozici, jakou kytaru, jestli mas kombo, jestli ma vystup ... a tak...
a co si tu mp3 pustit a prostě hrát s ní 
Jo jasně tak to dělámboolocks píše:a co si tu mp3 pustit a prostě hrát s ní
Mám cort evl Z4 a peavey bandita 100W.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ne že by to nešlo, ale zbytečně si tím budeš komplikovat život - minimálně tím, že jakmile budeš chtít realtime přehrávání a proženeš tu kytaru přes nějaké VST nebo jiné virtuální záležitosti, tak se budeš potýkat s latencí.
Jinak ono řešení - optimálně mít zvukovku s Hi-Z (nástrojovým) vstupem nebo DI Box, který bys píchnul do line-in na PC. Pak to chce nějaký software, který ti bude simulovat aparát a reprobox a věc je vyřešena.
Jinak ono řešení - optimálně mít zvukovku s Hi-Z (nástrojovým) vstupem nebo DI Box, který bys píchnul do line-in na PC. Pak to chce nějaký software, který ti bude simulovat aparát a reprobox a věc je vyřešena.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Leda by to mělo LINE OUT vzadu a prdl by´s to do LINE IN ve zvukovce a hrál by si z repraků od PC s MP
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Díky,...něco vyzkouším.
co tohle audacity vložit mp3ku pak zapnout nahrávání toji kytary(ať už přes mikro nebo kábel) a nakonec uložit Waw.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
On chce realtime hraní...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jde to mnohem jednodušejc.....tak to dělám já...stačí si koupit multiefekt (já mám digitech RP255) s připojením USB píchneš to do kompu v ovladácích panelech nastavíš efekt do repráků nebo vše do komba.. 
Chery, to tvoje = zvukovka s nástrojovým vstupem. A to už tu padlo dvakrát..