Jak se komu na co hraje

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
lála
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak se komu na co hraje

Příspěvek od lála »

Jsem zvyklý z telecastera se prostě o tu fošnu opřít a trochu zalomit zápěstí a moc neřeším jestli to tlačí, nebo ne. U ohně taky neřeším, že mě tlačí hrana kajtry do brodaukeu.) a odírám si nechty. Prostě když musíš, tak musíš. To na SG dosáhnu všude bez problémů, ale k vůli pohodlí jsem ho nekupoval :wink:
Procházka telecaster-R.M.pickups(blue rails-t, rt1n)
Gibson sg standard
Marshall 6100 30th Anniversary(half stack)
Halfordek

Příspěvek od Halfordek »

Prosím,když hrajete na LP,taky vám padá na hlavu? Potřeboval bych převrtat uchytky na pás (což s emi fakt nechce) a nebo vymyslet neco s pásem (realne by to slo,ale byla by to opicarna).
Genesis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Genesis »

Pokud jsem Tě správně pochopil, tak já mám opačný problém- a tak většinou hraji v sedě :oops:
Hagstrom Isabella, Prudencio Saez Mod 2
A klarinet Selmer
Tenor sax Keilwerth
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Halfordek píše:Prosím,když hrajete na LP,taky vám padá na hlavu? Potřeboval bych převrtat uchytky na pás (což s emi fakt nechce) a nebo vymyslet neco s pásem (realne by to slo,ale byla by to opicarna).
Záleží na tom, jaký pás nyní máš. Hodně pomůže široký řemen. A když bude kožený, nehlazený z vnitřní strany, tak (s nadsázkou) se ti na hlavu může pověsit i malá opička.
Halfordek

Příspěvek od Halfordek »

jo,mám takovej debilní umělej :D Myslel jsem si ale,ze je to kytarou. Nekde asi v muzikusu jsem cetl recenzi na nejakyho LP a tam psali,ze prepadava... takze proste koupim jiny remen :D děkuji ;-)
loos

Příspěvek od loos »

Halfordek píše:Prosím,když hrajete na LP,taky vám padá na hlavu? Potřeboval bych převrtat uchytky na pás (což s emi fakt nechce) a nebo vymyslet neco s pásem (realne by to slo,ale byla by to opicarna).
LP co přepadává na hlavu? :P To musí bejt vtip :!: Neni snad žádná kytara u který by tohle bylo míň možný než u LP :P Občas slýchám, že někoho štve, že má tak strašně těžký tělo, ale nikdy jsem neslyšel, že by padalo na hlavu :idea:
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Slimy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slimy »

Můj táta říkal: "Aj zázraky sa dějů!" a měl pravdu :)

U LP, když už, tak bych to čekal naopak :mrgreen:
"Lots of people talk and few of them know..."
Halfordek

Příspěvek od Halfordek »

Jo,tak to bylo debilnim extra hladkym paskem :)

Co si myslíte o krku na Jacksonech? treba proti LP,kde je uplne jiny
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Na superstrat se mi hraje okej, ostatní tvary jsem si sice zkoušel v obchodě, ale moc moudrý z toho nejsem. Akorát vím, že s véčkem se mi zle sedí.
Ale abych to ozkoušel nějak kloudně, chtěl bych s každým typem těla aspoň půl hoďky abych prozkoušel různé záludnosti a případy, což v tom obchodě nešlo, protože prodavač na mě často divně koukal, tak jsem se tam chtěl zdržet co nejméně.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

mtmccox píše:Akorát vím, že s véčkem se mi zle sedí.
Taky se mi blbě hrálo. Pak jsem vyzkoušel hrát v sedě s popruhem.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“