Takovejdle styl vubec nemusim, ale líbí se mi to. A dík za za tip na Beatcraft, nemůžu se vodtrhnoutcOnex píše:Zdraviim.. zalozil sem si bandzone kam davam svoje nahravky.... zajimalo by me co si o nich myslite.. mam tam vetsinou useky.. bubny si tvorim v Beatcraftu. Budu rad kdyz si me pridate (:
http://bandzone.cz/lukemeddler
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
- ...EDGE...
Zvukova ukazka noveho komba, pozoruhodny vizualni efekt, hala bala hrani: http://www.youtube.com/watch?v=7Ocb_DWfJvU
Video z mojej vcerajsej Stuzkovej. Viem z su tam chyby, ale ja som hlavne rad, ze som z toho stresu neskolaboval.
Co sa tyka zvuku, tak to nebolo podla mojich predstav, kedze to bolo velmi narychlo, proste mi tam zvukar pichol gitaru, zapol baking track a to bolo vsetko.
Posudte sami. Snad som sa tam velmi nestrapnil.
Posudte sami. Snad som sa tam velmi nestrapnil.
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
Pro srandu
... prvních třicet sekund je lehce upraveno mým nápadem
... původní hra by byla bez zpěvu moc holá, proto malá kustomizace
... Jinak s kvalitou videa jsem poněkud nespokojen, nějak se mi se*e webka...
A dotaz pro slyšící: ujíždí mi bendy? ... připadá mi, že ano - dle jiných ne...
A dotaz pro slyšící: ujíždí mi bendy? ... připadá mi, že ano - dle jiných ne...
Naposledy upravil(a) MLorenzo dne 19.02.2011 16:50, celkem upraveno 1 x.
Vlado: Dobrej nápad, předvést se na maturiťáku. Určitě se jim to muselo líbit. Nějaké výhrady by se určitě našly, ale vem to čert. Teď se ti baby jen pohrnou......... 
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
jsem opacnyho nazoru, myslim si, ze se to moc lidem nelibilo
Kdyby zahral nirvanu, tak se mu teprve pohrnou baby 
Hodně budem někde...
MLorenzo, pekny, pekny, mas krasny zvuk, sice jsem "neslysici", ale nezda se mi, ze by bendy znely falesne.
huxd: No jasne, chyby tam boli ako som uz spomenul.
Tak ja dufam ze sa im to pacilo. Baby sa mi doteraz nikdy nehrnuli a pochybujem, ze sa to teraz jednym vystupenim zmeni. 
Tubular: na live je to ok
... já když si vzpomenu
tak jsem měl dost jen z moderování našeho stužkování atd.
takový první prezentování se před všema rodičema, profesorama
... to byla švanda... 
Ono se to změní ve chvíli, kdy se přestaneš drtit 3 covery týdně a vypadneš na chvíli ven - domů je můžeš lákat až v další fáziTubular píše:Baby sa mi doteraz nikdy nehrnuli a pochybujem, ze sa to teraz jednym vystupenim zmeni.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Suhlasim.MLorenzo píše:Tubular: na live je to ok... já když si vzpomenu
tak jsem měl dost jen z moderování našeho stužkování atd.
takový první prezentování se před všema rodičema, profesorama
... to byla švanda...
Tubular: Pěkné, ale mohl ses aspoň uklonit, když ti začali tleskat 
Vlado: pekne, trapas to urcite nebyl, hudba se hodila (dobry vyber). akorat ten konec priste tak, jak rika Kid B
(za trest ted 3x shlednout Where The Wild Things Are. obe DVD
)
No teda ... jsem nadšen! Můžeš prozradit, přes co jsi to prohnal? Učurával jsem blahem nad zvukem i čistou technikou a to několikrát za sebouMLorenzo píše:A dotaz pro slyšící: ujíždí mi bendy? ... připadá mi, že ano - dle jiných ne...![]()
Edit zvuk: aha, napsal jsi to přímo na youtube, ještě jednou well done, chlape!
recorded that with: Cort M520, Lexicon Alpha, Cubase LE4, GuitarRig4 and NB WebCam.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Kid B: Ja viem, ja som radsej rychlo zdrhol..
Dik
Paris: Dik
A co sa tyka Where The Wild Things Are, tak to som videl snad uz 100x.
Vazne vyborny koncert, resp. jeden z najlepsich dvd koncertov ktore som videl. 
Paris: Dik
Filo01: díky, díky
... nahrávám přes GR, na domácí pokusy je to ideální bych řekl, ale to jsi prakticky našel sám už na YT 
Známý hit Poslední dobou,můj part je ten slide,JamVox plus Gibson
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Dobré, dobré.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Atkins-díky,v podstatě jsem večer jen tak blbnul a zkoušel si vymejšlet vyhrávky do písniček ,který mám rád.Takže samozřejmě jsou tam tóny,který tam nemaj bejt,ale v podstatě je to improvizace zkoušená dopředu asi 15 minut.Co se mi ale fakt líbí je zvuk,kterej leze z toho JamVoxu.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Pěkný Panedge
... tuhle skladbu jsem kdysi pouštěl pořád dokola
... takovej popík, ale to já i celkem rád
...
Jinak ten JamVox je něco ala GuitarRig či Pod Farm? Zní to hezky... kdesi jsem četl, že ten soft umí ořezat skladbu i o kytarovou stopu. Můžeš potvrdit? Zda-li ano, pak tě jmenuji hlavním tvůrcem backintracků

Jinak ten JamVox je něco ala GuitarRig či Pod Farm? Zní to hezky... kdesi jsem četl, že ten soft umí ořezat skladbu i o kytarovou stopu. Můžeš potvrdit? Zda-li ano, pak tě jmenuji hlavním tvůrcem backintracků