Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Kůň

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Kůň »

cOnex píše:Zdraviim.. zalozil sem si bandzone kam davam svoje nahravky.. :).. zajimalo by me co si o nich myslite.. mam tam vetsinou useky.. bubny si tvorim v Beatcraftu. Budu rad kdyz si me pridate (:

http://bandzone.cz/lukemeddler
Takovejdle styl vubec nemusim, ale líbí se mi to. A dík za za tip na Beatcraft, nemůžu se vodtrhnout :)
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Zvukova ukazka noveho komba, pozoruhodny vizualni efekt, hala bala hrani: http://www.youtube.com/watch?v=7Ocb_DWfJvU
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

Video z mojej vcerajsej Stuzkovej. Viem z su tam chyby, ale ja som hlavne rad, ze som z toho stresu neskolaboval. :wink: Co sa tyka zvuku, tak to nebolo podla mojich predstav, kedze to bolo velmi narychlo, proste mi tam zvukar pichol gitaru, zapol baking track a to bolo vsetko.
Posudte sami. Snad som sa tam velmi nestrapnil. :roll:

.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Pro srandu :) ... prvních třicet sekund je lehce upraveno mým nápadem :D ... původní hra by byla bez zpěvu moc holá, proto malá kustomizace :) ... Jinak s kvalitou videa jsem poněkud nespokojen, nějak se mi se*e webka...
A dotaz pro slyšící: ujíždí mi bendy? ... připadá mi, že ano - dle jiných ne... :roll:
Naposledy upravil(a) MLorenzo dne 19.02.2011 16:50, celkem upraveno 1 x.
huxd

Příspěvek od huxd »

Vlado: Dobrej nápad, předvést se na maturiťáku. Určitě se jim to muselo líbit. Nějaké výhrady by se určitě našly, ale vem to čert. Teď se ti baby jen pohrnou......... :mrgreen:
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

jsem opacnyho nazoru, myslim si, ze se to moc lidem nelibilo ;) Kdyby zahral nirvanu, tak se mu teprve pohrnou baby ;)
Hodně budem někde...
Amid

Příspěvek od Amid »

MLorenzo, pekny, pekny, mas krasny zvuk, sice jsem "neslysici", ale nezda se mi, ze by bendy znely falesne.
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

huxd: No jasne, chyby tam boli ako som uz spomenul. :) Tak ja dufam ze sa im to pacilo. Baby sa mi doteraz nikdy nehrnuli a pochybujem, ze sa to teraz jednym vystupenim zmeni. :?
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Tubular: na live je to ok :) ... já když si vzpomenu :) tak jsem měl dost jen z moderování našeho stužkování atd. :) takový první prezentování se před všema rodičema, profesorama :D ... to byla švanda... :)
filo01

Příspěvek od filo01 »

Tubular píše:Baby sa mi doteraz nikdy nehrnuli a pochybujem, ze sa to teraz jednym vystupenim zmeni. :?
Ono se to změní ve chvíli, kdy se přestaneš drtit 3 covery týdně a vypadneš na chvíli ven - domů je můžeš lákat až v další fázi :D
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

MLorenzo píše:Tubular: na live je to ok :) ... já když si vzpomenu :) tak jsem měl dost jen z moderování našeho stužkování atd. :) takový první prezentování se před všema rodičema, profesorama :D ... to byla švanda... :)
Suhlasim.
Kid B

Příspěvek od Kid B »

Tubular: Pěkné, ale mohl ses aspoň uklonit, když ti začali tleskat :D
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

Vlado: pekne, trapas to urcite nebyl, hudba se hodila (dobry vyber). akorat ten konec priste tak, jak rika Kid B ;) (za trest ted 3x shlednout Where The Wild Things Are. obe DVD :) )
filo01

Příspěvek od filo01 »

MLorenzo píše:A dotaz pro slyšící: ujíždí mi bendy? ... připadá mi, že ano - dle jiných ne... :roll:
No teda ... jsem nadšen! Můžeš prozradit, přes co jsi to prohnal? Učurával jsem blahem nad zvukem i čistou technikou a to několikrát za sebou :) Co se týče těch bendů, tak jsem taky za, že jsou tónově v pořádku (nejsou falešně), akorát se mi zdálo, že je taháš pomaleji, než by mělo být. Ale neznám originál, třeba to tak Slash(?) hraje stejně.

Edit zvuk: aha, napsal jsi to přímo na youtube, ještě jednou well done, chlape! ;)
recorded that with: Cort M520, Lexicon Alpha, Cubase LE4, GuitarRig4 and NB WebCam.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

Kid B: Ja viem, ja som radsej rychlo zdrhol.. :lol: Dik
Paris: Dik :wink: A co sa tyka Where The Wild Things Are, tak to som videl snad uz 100x. :D Vazne vyborny koncert, resp. jeden z najlepsich dvd koncertov ktore som videl. :)
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Filo01: díky, díky :) ... nahrávám přes GR, na domácí pokusy je to ideální bych řekl, ale to jsi prakticky našel sám už na YT :)
panedge

Příspěvek od panedge »

Známý hit Poslední dobou,můj part je ten slide,JamVox plus Gibson
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Dobré, dobré.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
panedge

Příspěvek od panedge »

Atkins-díky,v podstatě jsem večer jen tak blbnul a zkoušel si vymejšlet vyhrávky do písniček ,který mám rád.Takže samozřejmě jsou tam tóny,který tam nemaj bejt,ale v podstatě je to improvizace zkoušená dopředu asi 15 minut.Co se mi ale fakt líbí je zvuk,kterej leze z toho JamVoxu.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Pěkný Panedge :) ... tuhle skladbu jsem kdysi pouštěl pořád dokola :) ... takovej popík, ale to já i celkem rád :) ...

Jinak ten JamVox je něco ala GuitarRig či Pod Farm? Zní to hezky... kdesi jsem četl, že ten soft umí ořezat skladbu i o kytarovou stopu. Můžeš potvrdit? Zda-li ano, pak tě jmenuji hlavním tvůrcem backintracků :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“