jaké kombo do 3000?
Pravidla fóra
jaké kombo do 3000?
prosím o radu jaké kombo si mám koupit ke kytře ibanez grg 170dx bkn ,chtěla bych aby bylo kvalitní ale jenom do těch 3000 jenom na domácí cvičení , tak stačilo by 10W ale chtěla bych spíš 15W ale nvm jestli v tehle cene je neco kvalitniho pls o radu dík 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zkus třeba:
http://eshop.kytary.cz/roland-cube-15-x ... Roland:1:0
http://eshop.kytary.cz/fender-frontman- ... Fender:1:0
http://eshop.kytary.cz/roland-cube-15-x ... Roland:1:0
http://eshop.kytary.cz/fender-frontman- ... Fender:1:0
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ja bych radsi pockal, az budu mit aspon 5000 a koupil si to jako mam ja(v podpisu) , s tim se da hrat i v naky mensi zkusebne a 5000 neni zas tak moc. A jsem s nim fakt spokojenej, ma to peknej jak cistej kanal, tak zkreslenej.
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
To je hezký že se sním dá hrát ve zkušebně - ale když ho cche na doma? I kdyby ho mohla mít v obojím - to jako bude přenášet?venca.k píše:Ja bych radsi pockal, az budu mit aspon 5000 a koupil si to jako mam ja(v podpisu) , s tim se da hrat i v naky mensi zkusebne a 5000 neni zas tak moc. A jsem s nim fakt spokojenej, ma to peknej jak cistej kanal, tak zkreslenej.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
13kg zase neni takova zatez.
A nemyslim nafurt, ale kazdej si nekdy chce dat i doma neco trochu vic nahlas, a z 8" repraku nedostanes sytej a hlasitej ton jako z 12". Tohle kombo je podle me na doma akorat. Normalne hraju tak na 1/4 a je to akorat. Ted jsem hral na srac stagg asi za 2000 a to je nebe a dudy. A 3000 nebo 5000 neni zas tak hroznej rozdil.
A nemyslim nafurt, ale kazdej si nekdy chce dat i doma neco trochu vic nahlas, a z 8" repraku nedostanes sytej a hlasitej ton jako z 12". Tohle kombo je podle me na doma akorat. Normalne hraju tak na 1/4 a je to akorat. Ted jsem hral na srac stagg asi za 2000 a to je nebe a dudy. A 3000 nebo 5000 neni zas tak hroznej rozdil.
Dočasně jasně. Ale myslím že na doma nepořebuješ zase tak hulit...už jen kvůli sousedůmvenca.k píše:13kg zase neni takova zatez.
Taky jsem ze začátku nosil kombo do zkušebny, jenže je to taková...zržovačka, vypadá to blbě a ještě to člověka nebaví
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Tys to nikam moc netahal, covenca.k píše:13kg zase neni takova zatez.
kiki; co se tyce komba na doma, zkus si procist tenhle thread http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=4170
Pokud trvas na malym kombicku, s tim Rolandem cube 15 nebo fenderem chybu neudelas..
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tak u holky je to jina vec, ale stejne si myslim ze to neni moc a muze to nest i holka nekam dal, ale kluk vzdycky urcite pomuzeWohma píše:Tys to nikam moc netahal, covenca.k píše:13kg zase neni takova zatez.![]()
13kg se celkem rychle pronese, kor kdyz to treba clovek tahne v jedne ruce za madlo...
kiki; co se tyce komba na doma, zkus si procist tenhle thread http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=4170
Pokud trvas na malym kombicku, s tim Rolandem cube 15 nebo fenderem chybu neudelas..
tak pro mě je dost velký rozdíl 3000 nebo 5000 protože si chci koupit i el.kytaru a mám celkově 10 000 tak mi to musí vyjít a to ktomu potřebuju i struny,obal,řemen,kabel a další příslušenství tak drašší kombo by mi nevyšlo a stejně budu zatím hrát jenom doma než se naučím na tu elektrickou pořádně jo a ještě bydlim v panelaku tak tu moc nahlas hrát nemůžu proto to potřebuju i přenášet tak si myslim ze mi staci za tech 3100 
Ale je lepsi se ucit na nakym prumernym kombu nez na uplne zakladnim.kiki píše:tak pro mě je dost velký rozdíl 3000 nebo 5000 protože si chci koupit i el.kytaru a mám celkově 10 000 tak mi to musí vyjít a to ktomu potřebuju i struny,obal,řemen,kabel a další příslušenství tak drašší kombo by mi nevyšlo a stejně budu zatím hrát jenom doma než se naučím na tu elektrickou pořádně jo a ještě bydlim v panelaku tak tu moc nahlas hrát nemůžu proto to potřebuju i přenášet tak si myslim ze mi staci za tech 3100
Ne z toho duvodu, ze to hraje nahlas, ale ma to proste uplne jinej zvuk, i pri nizky hlasitosti to ma takovej plnejsi a libivej zvuk. Jak rikam, ted jsem hral na staga za 2000 a ten zvuk proste neni hezkej pri jakykoliv hlasitosti a kazdej kdo hraje na kytaru, ti rekne, ze zvuk se ti musi libit, muze se stat, ze hnusnej zvuk te odradi. Me to taky stalo 10000 a mam vsechno. Jestli chces dat skoro 7000 za kytaru, tak si casem budes muset stejne koupit jiny kombo, protoze takovyhle komba kazi zvuk kytary a ty 3000 by byli vyhozeny penize, protoze takovyhle kombo vetsinou neprodas.
Ted jsem si jeste vzpomnel, ze jsem hral v obchode na tohle:
http://eshop.kytary.cz/stagg-60-ga-r-eu ... :Stagg:1:0
Nebyl to stagg, ale soundking, ale myslim si ze je to i vevnitr stejny.
Ma to jednu vyhodu, stoji 3000, ale to je z vyhod tak vsechno.
Zvuk naprosto nesrovnatelnej s Randallem- nechci ho nejak vyzdvyhovat, ale je to tak. Uz pri zapnuti to sumelo vic
jak stara dobra Tesla. A o zkreslenym kanalu ani nemluvim. Mozna by nemusel bejt spatnej ten hybrid kustom: http://eshop.kytary.cz/kustom-hybridni- ... Kustom:1:0
Ale to je vzhledem k vykonu a repraku asi fakt jenom do obyvaku.
http://eshop.kytary.cz/stagg-60-ga-r-eu ... :Stagg:1:0
Nebyl to stagg, ale soundking, ale myslim si ze je to i vevnitr stejny.
Ma to jednu vyhodu, stoji 3000, ale to je z vyhod tak vsechno.
Zvuk naprosto nesrovnatelnej s Randallem- nechci ho nejak vyzdvyhovat, ale je to tak. Uz pri zapnuti to sumelo vic
jak stara dobra Tesla. A o zkreslenym kanalu ani nemluvim. Mozna by nemusel bejt spatnej ten hybrid kustom: http://eshop.kytary.cz/kustom-hybridni- ... Kustom:1:0
Ale to je vzhledem k vykonu a repraku asi fakt jenom do obyvaku.
Jéda pokud to chceš na doma a hlavně začínáš a máš omezený rozpočet, tak 15W ti stačí bohatě (ono 15W stačí i za normálních podmínek)....Fender Frontma, Roland Cube osvědčený komba...
U tehle mensich komb ani tak nezalezi na vykonu, ale na velikosti repraku. Watama se jenom vyrobce chlubi, a kdybys zmeril vykon zesilovace, tak to bude dvakrat min. Treba to moje kombo ma 30w a hralo to o dost hlasitejc i hutnejc nez kombo 60w se stejne velkym reprakem. Na waty bych u tehle malejch komb fakt nekoukal.KIWI píše:Jéda pokud to chceš na doma a hlavně začínáš a máš omezený rozpočet, tak 15W ti stačí bohatě (ono 15W stačí i za normálních podmínek)....Fender Frontma, Roland Cube osvědčený komba...
Ty zase řešíš něco jinýho..tohle je na doma a tam stačí prsotě i ta 15W, která hraje třeba míň...zkreslenej kanál hrát na hlasitějším kombu není moc vhodný...zbytke domu by to nemusel dobře snášet...a pokdu dje o zvukovou kvalitu, tak výše zminovaný komba josu oblíbený. A jestli hrají orpavu 15W nebo mín, to je jedno. Prostě stačí.venca.k píše:U tehle mensich komb ani tak nezalezi na vykonu, ale na velikosti repraku. Watama se jenom vyrobce chlubi, a kdybys zmeril vykon zesilovace, tak to bude dvakrat min. Treba to moje kombo ma 30w a hralo to o dost hlasitejc i hutnejc nez kombo 60w se stejne velkym reprakem. Na waty bych u tehle malejch komb fakt nekoukal.
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslim, ze kupovat na uceni vetsi kombo nez 15 W zvlast do panelaku je zbytecny. tech 30 W se stejne s hlasitym bubenikem ztrati a budes kupovat neco vetsiho. taky to noseni povazuju za dost velky problem. me by se nechtelo jezdit se sebemensim kombem busem.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
pokud si objednas samotnou kytaru, tak tam vetsinou mas opravdu jenom kytaru, samozrejme s natazenyma strunama...kiki píše:díky z rady tak si asi koupim toho rolanda cube aj na ten rock a metal to bude dobre...jo a jeste bych se chtela zeptat to sice neni ke kombu ale jestli nevite co davaji ke el.kytare kdyz si ji obednam jestli tam je naky kabel,struny a ták ???
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus