Ono jde taky o to, proč někdo kupuje Gibson přes internet nebo v krámě, ale je to já fakt nevím jestli laik nebo tak něco, prostě mi to nejde do hlavy.
Zde je příklad http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
Gibson neGibson, RM neRM... kdybych zjistil, že se mi gibboní snímače nelíbí, klidně bych si tam prdnul to Custom AlNiCo, co mám teď. Má kulervoucí zvuk.speed8 píše:Já s tebou souhlasím, že RMka jsou kvalitní snímače, ale proč je cpát zrovna do Gibsona? Přece když už si koupím za takovou cenu Gibsona, tak proč bych měl na něm něco ještě upgradovat?
To se mi líbíMá kulervoucí zvuk.
No ono tohle mně právě vyhovuje, protože ColorSound není se zkreslením moc příjemnej, tak lead pasáže hraju spíš právě na tom Customu. A drbat éčko se na tom dá taky.Flajtr píše:Taky mám Custom Alnico, ale s odstupem bych spíš šel do normálního keramickýho Customu, to alnico zpívá což u kobyly na tvrdší doprovod nepotřebuju ( ale je fakt, že se na spíš hodně zaměřuju, než že by to byl fakt )
Hned první řádek - Bach PRS...Pikus píše:co je to za kytaru? Jestli pravý prs, gibson, fender apod, mohl by jsi si spíš přihoršit.
. Ještě bych doplnil cenu do 2500 za snímač.Jimm.ik píše:Chci na své kytaře (Bach PRS)
To mám z toho, že čtu mezi řádky.Nero píše:Tak on psal, že má novou lepší kytaru a u téhle staré chce měnit snímače. Tak když má prachy, tak ať jde do pořádných.
aha, já jsem to pochopil tak, že je chce měnit na tý nový, u který nenapsal, co je to zač... takže se omluvám za můj hloupej dotaz hned na začátku...Nero píše:Tak on psal, že má novou lepší kytaru a u téhle staré chce měnit snímače. Tak když má prachy, tak ať jde do pořádných.