Beyerdynamic
Pravidla fóra
-
nirbrzobohaty
Beyerdynamic
Ahoj všichni.Už delší dobu sháním nějaké sluchátka.Jsem náročný posluchač
a také bych je používal ke cvičení na kytaru. Zkoušel jsem tyhle AKGéčka http://www.svetsluchatek.cz/sluchatka/akg-k-530-2/ ale ty mi přišly příliš nevýrazný a v mp3 hrály nějak potichu a v combu ani nemluvím ...Když projíždím nabídku na netu tak mě asi nejvíc zaujaly sluchátka Beyerdynamic http://www.sluchatka.net/140-beyerdynamic-dt-990-pro/ ,ale bojím se aby to nebyl stejný problém jako ty AKG..Máte někdo zkušenost s touhle značkou, případně přímo se sluchátky..?Děkuji všem za jakoukoli odpověď...
Mám svaly a nosím je
Re: Beyerdynamic
ja myslim, ze to bude jeste horsi, jestli mp3 a kombo nestihaly uz s tema AKG ...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
DT990 Pro maj pomalu 5x větší impedanci, takže jestli zdroj (MP3 přehrávač, kombo) nebylo schopno pořádně "pohánět" sluchátka s impedancí 55 Ohmů, tak má Paris samozřejmě jednoznačně pravdu. Vyzkoušel bych sluchátka s impedancí 32 Ohmů.
Jinak ty Beyery jsou studiová záležitost a i cenou jsou (a parametry rozhodně budou) někde jinde, než ta AKG (hrubý odhad). Je ovšem nutný správný zluchátkový výstup.
P.
Jinak ty Beyery jsou studiová záležitost a i cenou jsou (a parametry rozhodně budou) někde jinde, než ta AKG (hrubý odhad). Je ovšem nutný správný zluchátkový výstup.
P.
-
nirbrzobohaty
No toho jsem se právě bál parametrům nerozumím vůbec, takže se řídím čím je toho víc tím líp
..Tak pro běžné používání a aby to byla kvalita po čem bych měl koukat..? Máte s něčím zkušenost ??
Mám svaly a nosím je
ja bych si momentalne neco vybral tady: http://www.audio-technica.cz/sluchatka/
-
nirbrzobohaty
A co tyhle myslíte, že to bude už jinej poslech..?
http://www.svetsluchatek.cz/sluchatka/s ... er-hd-598/
http://www.svetsluchatek.cz/sluchatka/s ... er-hd-598/
Mám svaly a nosím je
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z technického pohledu - ne. Z praktického pohledu - bez vyzkoušení to nikdy vědět nebudeš.
P.
P.
sem dneska zkousel pripojit DT 770 PRO (250 Ohm) k telefonu (XpressMusic), a moc nahlas to nehralo. na domaci poslech pohoda, ale do vlaku/autobusu vubec. zato ta A-T (prenosna, 40 mm, 32 Ohm, supraauralni) jsou schopna vytrast mozek z hlavy...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak
přesně tohle tu bylo zmíněno (za všechno může impedance).
P.
P.
mozna by se dalo vychazet i z jinych udaju. ty hd 598, co odkazuje, maji pomerne velkou citlivost ... a impedanci jen 50 Ohm ... to by hrat mohlo.
edit: ale jak pise pavlii, chtelo by to zkusit (nepredpokladam, ze tu bude moc lidi, co je maji)
edit: ale jak pise pavlii, chtelo by to zkusit (nepredpokladam, ze tu bude moc lidi, co je maji)
-
nirbrzobohaty
No kdyby mohl někdo vyzkoušet, byl bych vděčný.Já bohužel v Litvínově nemám velké možnosti 
Mám svaly a nosím je
-
nirbrzobohaty
Ještě otázka k té impendaci..Jak zjistím výkon určeného přehrávače, aby mi utáhl sluchátka s požadovanou impendací.. Nevím jestli se dobře ptám snad to není blbost 
Mám svaly a nosím je
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Stejně, jako je to psané u sluchátek - tak i zesilovače (klasické i sluchátkové) mají tento údaj u sebe uvedený (jmenovitá impedance výstupu nebo tak nějak).
2Paris: jj, to je taky pravda, citlivost též hraje svou roli.
P.
2Paris: jj, to je taky pravda, citlivost též hraje svou roli.
P.
Hele, psal jsi sice, že jsi náročný posluchač, takže to není úplně k věci, ale musím napsat svůj poznatek.
Chtěl jsem nový sluchadla a protože mám už dvoje Senheisery, tak jsem chtěl zase je. Něco kolem 3 tisíc.
Pak jsem ale byl v kytarách a tam si zkusil SUPERLUX HD-660. Vypadaj na sračku stejně jako Beyerdynamici DT-770. Nemám přímý porovnání, ale hrajou super a hned jsem si je vzal. Jen Seny neudělaj kšeft
Chtěl jsem nový sluchadla a protože mám už dvoje Senheisery, tak jsem chtěl zase je. Něco kolem 3 tisíc.
Pak jsem ale byl v kytarách a tam si zkusil SUPERLUX HD-660. Vypadaj na sračku stejně jako Beyerdynamici DT-770. Nemám přímý porovnání, ale hrajou super a hned jsem si je vzal. Jen Seny neudělaj kšeft
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
-
nirbrzobohaty
No to je teda rapidní rozdíl v ceněLachim píše:Hele, psal jsi sice, že jsi náročný posluchač, takže to není úplně k věci, ale musím napsat svůj poznatek.
Mám svaly a nosím je
me to taky dycky napada, kdyz vidim tyhle kopie, ze by to mohlo aspon trochu kopirovat i zvukLachim píše:Vypadaj na sračku stejně jako Beyerdynamici DT-770. Nemám přímý porovnání, ale hrajou super a hned jsem si je vzal.
No stejný to asi nebude, ale hrajou fakt na tu cenu neuvěřitelně. Měli i takový skoro AKG, ale tyhle hrály nejlíp 
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl