B.C.RICH Virgo Vint Celtic

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
patch3

B.C.RICH Virgo Vint Celtic

Příspěvek od patch3 »

Dobry den vsem kytaristum...
hraju uz skoro rok zacinal jsem na behringer stratocaster ale ta mi uz nestaci. premyslim o B.C.RICH virgo vint celtic
viz zde: http://eshop.kytary.cz/b.c.rich-virgo-v ... 23:0:0:1:0

a rad bych videl vase nazory na tuto kytaru predem moc dekuji :)
mathas

Příspěvek od mathas »

Blbejsi kytaru sem nevidel. Tyhle tvary jsou na houby. Stejne za chvili ti to bude vadit. Klasika je klasika. Nebo si myslis ze to ovlivnuje i zvku?
patch3

Příspěvek od patch3 »

no ten tvar je pro me jak delanej :) ale spis mi de o ten zvuk a hlavne o material z kteryho je ta kytara vyrobena sam se v tech matrosich jeste moc nevyznam.... jesi je to za tech 8000 dobry nebo neni :)
afektband

Příspěvek od afektband »

Ještě jsem nehrál na špatnej b.c. rich. jsou to kvalitní kytary. maj celkem dost kvalitní provedení i snímače. za sebe doporučuju.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
patch3

Příspěvek od patch3 »

jenom me trochu zarazi ten sroubovanej krk kamarad mi povidal z sroubovanej krk je na 2 veci rad bych videl nazory diky
termyx

Příspěvek od termyx »

šroubovanej krk je na prd maximálně kuli sustainu(dozvuk kytary)..jinak nevim proč by měl bejt horší...pokud je dobře provedený spoj...
a takový "šílenosti" co sis vybral bych bral snad až jako třetí kytaru-na občasné hraní..prootže tohle tě může přestat hodně rychle bavit a nevim jak by se taková kytara prodávala použitá :lol:
to a to a za chvíli zas tohle
patch3

Příspěvek od patch3 »

jeste se chci zeptat na vas nazor na Ibanez RG 321 http://eshop.kytary.cz/ibanez-rg-321mh/ ... 24:0:0:1:0 .. je to lepsi nez ten B.C.Rich ?
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

¨je :)
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Alexi_Laiho píše:¨je :)
můžeš to oddůvodnit....??!!!
:wink:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
patch3

Příspěvek od patch3 »

no taky bych rad vedel duvod abych se pak moh lip orientovat x)
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Metallistic píše:
Alexi_Laiho píše:¨je :)
můžeš to oddůvodnit....??!!!
:wink:
b.c. rich má nehorázně odfláknutý provedění ,co je krásnýho na vzhledu , tak je příšerný na kvalitě, špatný dřevo , provedení , kompletně stojej za h***o , zvuk maj krásnej ,ale jakmile se ti s ní něco stane, tak už jí neopravíš, já takle poslal to Včko za 18000 do hajzlu , jednou mi spadlo, vyrval se krk a nešlo to opravit páč to dřevo bylo špatně vyfrezovaný a nešlo to předělat... asi tak.
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
patch3

Příspěvek od patch3 »

njn asi mas pravdu pudu do ty ibanezky jiny reseni nevidim :/
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

patch3 píše:njn asi mas pravdu pudu do ty ibanezky jiny reseni nevidim :/
Koukals na Jacksony? Ty jsou taky echt metalový kytary. :) Jinak BC Rich neni špatnej, kámoš z kapely má Warlocka pravděpodobně z nižší řady než Alexi a slouží už deset let. Chová se k tomu jak prase, páč nemá čas na údržbu. Prakticky neopustila zkušebnu bez topení přes pět let a pořát to hraje dobře. Na zem spadla za dva roky minimálně milionkrát :lol: a krk se ani nehnul, pořád je jak pravítko. Já je vždycky měl za nesmrtelný kytary.
To Alexiho Véčko musel bejt hodně špatnej kus. Jinak k těm šroubovanejm krkům: za tuhle cenu pravděpodobně průchozí neseženeš. Toho Behringera jsem měl taky, strašně fórová kytara :D
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

BCRich mají pěkné metalové kytary s nekvalitním provedením a díky velké hlavě mají problémy se stabilitou, kde sou ty časy kdy dělali klasický, pěkný kytary pro metalový řezníky a ne takový zrůdy, co dělaj teď... (myslím tím třeba starýho assassina)
Ibanez je dneska asie, neříkám, že je špatná, ale určo je dost odfláknutá, viděl za tu dobu 2 ibanezy které nebyly za japonská a můžu říct, že už jako nic moc, takže bych dost vybíral...

Kdybych si dneska kupoval kytaru, tak bych neudělal to co jsem udělal a ty se k tomu chystáš teď... nekopil bych si znova takhle extravagantní tělo, mám wraitha, a je to humus, zvukově všechno mooooc nářez, tremolo, zámky, snímače, kvalitní mechanika, prostě šlape ... ale prostě mě už se nelíbí, je to divný, hodně kýč,
Takže radši bych kouknul po pěkným gotickým LPčku, Exploreru a nebo Včku (ty jsou taky masakr moc)....
Co se týče značek doporučuju mrknout na kytary Cort, dělaj je zatraceně dobře, osobně pro mě výtězí výbavou a kvalitou do 10tky tahle kytara:
http://www.musiccenter.cz/Cort-Z44-GN-Zenox-serie:16503

ty nižší řady Zenox serie jsou taky hukot....

Ale je to tvoje volba, tak abys pak nelitoval :) teď mě napadá, jestli chceš fakt echt tvar kytaru, tak si kup tu ode mě, dej vyhledat Axxe na bazaru :) Rád si pořídím něco méně exotického
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Christ_rezistenc

Příspěvek od Christ_rezistenc »

Já hraju na warlocka a nějak si nestěžuju sice sem neměl moc příležitostí k porovnání ale mají pěknej hutnej zvuk a zajímaví tvary . :)A to s tou nestabilitou je pravda a abych pravdu řekl dost mě to štve . Ale jinak zatim nevidim vady.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“