Možná to sem nepatří ale chtěl bych se zeptat jak nebo na co mam hrát jako UPLNEJ začátečník hrání na bicí ??
Potřeboval bych poradit jestli mám chodit někam na hudebku nebo najít si nějákýho zkušenýho cvičitele xD . Kdyby jste někdo odepsal budu rád dik
Jak se naučit na bicí
Pravidla fóra
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak se naučit na bicí
Chodit do hudebky k nějakýmu zkušenýmu cvičiteli. Vyhneš se tak začátečnickým chybám, které by tě v budoucnu jen omezovali. Navíc se naučíš teorii, noty, ...Ondra963 píše:Potřeboval bych poradit jestli mám chodit někam na hudebku nebo najít si nějákýho zkušenýho cvičitele xD
Hraju na kytary a mašinky
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Jak se naučit na bicí
CVIČITEL???
tam choď se zvířaty, chceš-li s nima vystupovat v cirkuse. Drezůra zvířat vyžaduje cvičitele. Učení se hrát na hudební nástroj chce UČITELE nebo ŠKOLU.
Obojí je stejně dobrá volba, pokud zodpovědně vybereš člověka či instituci s dobrým přístupem a kvalitními referencemi od absoloventů!
Já začínala jako samouk a i to je cesta, nicméně při dnešních možnostech a nabídkách privátních učitelů či všemožných škol, je samoučení tou poslední cestou, kterou bych radila. odbornější vedení hned od prvních bubenických krůčků ti otevře možnosti poznat kouzla hraní o moc rychleji a kvalitněji.
tam choď se zvířaty, chceš-li s nima vystupovat v cirkuse. Drezůra zvířat vyžaduje cvičitele. Učení se hrát na hudební nástroj chce UČITELE nebo ŠKOLU.
Obojí je stejně dobrá volba, pokud zodpovědně vybereš člověka či instituci s dobrým přístupem a kvalitními referencemi od absoloventů!
Já začínala jako samouk a i to je cesta, nicméně při dnešních možnostech a nabídkách privátních učitelů či všemožných škol, je samoučení tou poslední cestou, kterou bych radila. odbornější vedení hned od prvních bubenických krůčků ti otevře možnosti poznat kouzla hraní o moc rychleji a kvalitněji.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "