Kytary Fender: Chyby a nedostatky
Pravidla fóra
Kytary Fender: Chyby a nedostatky
Místo těch miliónů témat výhod bych se rád zeptal, jestli mají Fenderovky vůbec nějaké nedostatky a neduhy, pokud ano, tak jaké. Ptám se celkově, ale kdybych měl upřesnit, tak http://kytary.cz/fender-blacktop-strat-hh-new/HN114142/ . Díky.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kytary Fender: Chyby a nedostatky
jako zasadni nedostatek bych tma videl to ze to nema singly 
Takže myslíš, že tahle je už o třídu vejš? http://kytary.cz/fender-lone-star-strat ... /HN112937/
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
neresim nejake o tridu vys nebo niz, ale pro me je strat kytara se trema SC
-
woro90-1
Fendery mají, stejně jako všechny kytary, takové chyby, jaké jim v továrně udělají. Jinak typickým neduhem stratů jsou prý vlky ve vyšších polohách.
neduhy ??? ...záleží na kusu ja jsem měl osobně problémy s totálně pokaženou elektronikou u svýho telete novej kus a hned blbnul přepínač a volume nebyl ani zapojenej takže trošku naštvanej ale během 20 minut jsem měl všechno v pořádku =)
Kytary: Fender Telecaster 50´s Roadworn Sunburst
Fender Stratocaster Classic 50´s Blue
Kombo: Fender Reissue Blues DeVille
Efekty: EHX Cathedral Reverb, EHX Big Muff distortion, EHX Freeze Sustain, Dunlop Crybaby
Fender Stratocaster Classic 50´s Blue
Kombo: Fender Reissue Blues DeVille
Efekty: EHX Cathedral Reverb, EHX Big Muff distortion, EHX Freeze Sustain, Dunlop Crybaby
Pro strat je myslím nejtypičtější to ,že špatně drží ladění, zvlášť když hodně pracuješ s vybrapákou.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
to je spise typicke proty co si to neseridi a cekaji zazraky
Tento příspěvek čeká na worův hněv.sgaba píše:Pro strat je myslím nejtypičtější to ,že špatně drží ladění, zvlášť když hodně pracuješ s vybrapákou.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Fail.sgaba píše:Pro strat je myslím nejtypičtější to ,že špatně drží ladění, zvlášť když hodně pracuješ s vybrapákou.
Osobně jsem s nulovými zkušenosti se straty seřídil nejlacinějšího AXL strata tak, že na něm můžeš bombit do alelujá a ladění se nehne ani o píď. To už o něčem vypovídá.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
To jo, se zlobou se potážemtmccox píše:Tento příspěvek čeká na worův hněv.sgaba píše:Pro strat je myslím nejtypičtější to ,že špatně drží ladění, zvlášť když hodně pracuješ s vybrapákou.
-
woro90-1
To, co popisuješ, je příznak jiné vlastnosti, a ta je navíc vlastní jen tvé kytaře. Tak se totiž projevuje to, že je její majitel blbec.sgaba píše:Pro strat je myslím nejtypičtější to ,že špatně drží ladění, zvlášť když hodně pracuješ s vybrapákou.
Čti si.
Naposledy upravil(a) woro90-1 dne 26.02.2011 18:04, celkem upraveno 1 x.
Mě můj strat udivuje celkem. Struny mám staré a černé už, ale ladil jsem ho snad dvakrát jenom od výměny poslední. Benduju na tenkých občas dost a fakt tomu dám, trsám někdy pěkně silně třeba baréčka a tak (fakt ale s nápřahem)
a po takovém hraní mám na všech strunách obvykle všecko na cent přesně...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- ...EDGE...
Nejde na to hrat metal 
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Na Hello Kitty jo, to je ta nejmetalovější kytara vůbec...EDGE... píše:Nejde na to hrat metal
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jakub: to uz je brutalgrind, na to bacha 
Vsadím se, že kdybych strata vzal na 6505+ přes Orange (jako že jsem to zkoušel) a nastavil to řádně, šmakovali byste jaký metalový zvuk to i se singlama je schopno udělat.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Však já tomu věřim, to povídej lidem co tvrdí že na singly nejde hrát nic tvrdšíhoDemilich píše:Vsadím se, že kdybych strata vzal na 6505+ přes Orange (jako že jsem to zkoušel) a nastavil to řádně, šmakovali byste jaký metalový zvuk to i se singlama je schopno udělat.
Demilich píše:Vsadím se, že kdybych strata vzal na 6505+ přes Orange (jako že jsem to zkoušel) a nastavil to řádně, šmakovali byste jaký metalový zvuk to i se singlama je schopno udělat.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
6505 mám na zkušebně, strata mám na zkušebně, jen nemám Orange, ale ESH a mě tohle teda nezaujaloDemilich píše:Vsadím se, že kdybych strata vzal na 6505+ přes Orange (jako že jsem to zkoušel) a nastavil to řádně, šmakovali byste jaký metalový zvuk to i se singlama je schopno udělat.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote