Nemáte nějaký návod na rychlou a jednoduchou transpozici tabulatur?
Samozřejmě že nějaké věci nepůjdou transponovat (skluzy apod.), ale to by se dodělalo ručně.
Něco strojově jednoduchého abych nemusel dělat tón po tónu.
P.S. Jsou témata, která jsou obecně kytarová, ale tady se musí zařadit buď do ak. nebo el. kytar. To je škoda, a dávat to sem 2x je asi nesmysl.
Transpozice tabulatur
Pravidla fóra
Transpozice tabulatur
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
- ...EDGE...
Re: Transpozice tabulatur
Co toto? hrani-na-kytaru-tabulatury/shoooter píše:P.S. Jsou témata, která jsou obecně kytarová, ale tady se musí zařadit buď do ak. nebo el. kytar. To je škoda, a dávat to sem 2x je asi nesmysl.
To jsou teda věci 
Prosím o přesunutí. Děkuji.
Prosím o přesunutí. Děkuji.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Přesunuto...
K tvému dotazu: pokud máš tabulaturu, kterou otevřeš v guitar pro nebo tux guitar, tak ty softy umí transponovat. Jen výsledky nejsou vždy úplně spolehlivé.
K tvému dotazu: pokud máš tabulaturu, kterou otevřeš v guitar pro nebo tux guitar, tak ty softy umí transponovat. Jen výsledky nejsou vždy úplně spolehlivé.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
John M. William
Já to zkoušel v Guitar Pro a výsledek byl hrozný.. Bylo to nehratelné. Člověk dosáhne lepšího výsledku když to udělá ručně.

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.