Vaše sny
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Vaše sny
Ne nutně - třeba bych si nestěžoval na Mayones Daniel Gildenlow Signature - Regius Element AirWocass píše:No jo, tak copak tyNero píše:I když já bych z Caparisonek bral radši AngelusHold prs navždycky co?

(Oproti obrázku bych chtěl akorát 6 strunnou verzi...)
A pokud by mi někdo chtěl udělat radost k narozeninám, mohl by mi darovat ES-339
No a samozřejmě to chce nějakou pořádnou akustiku - takže Taylor x14 od řady 300 výše
U aparátů jsou ty sny pořád ještě trochu zamlžené, tam si nejsem úplně jistý. A u efektů si ty sny splním v nejbližší době - až se teda celníci a pošťáci uráčí...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak v aparátu mám naprosto jasno. Zamiloval jsem se do Ritchieho od EngluNero píše:U aparátů jsou ty sny pořád ještě trochu zamlžené, tam si nejsem úplně jistý. A u efektů si ty sny splním v nejbližší době - až se teda celníci a pošťáci uráčí...
Co pak jsi si objednal za efekty?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No jo, on se člověk zamiluje, ale vzhledem k našemu věku je dost pravděpodobné, že to nakonec nebude láska na celý život
Hlavně teď jsem se dostal do fáze, kde mě zajímají jen opravdu těžko sehnatelné věci
No, mám na cestě jeden OD (ten visí u celníků
) a jeden analogový delay (u něj nevím přesně, kde je) - podrobnější info bude v Co jste zrovna koupili, až to dojde 
No, mám na cestě jeden OD (ten visí u celníků
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No zrovna ten Blackmore zní dle mého tak nějak neEnglovsky (pro mě v dobrém slova smyslu) a já bych si docela dobře dokázal představit, že bych ho vlastnil. A to mi hned tak něco zvukově "nevoní". Ale tohle je výborný aparát.bubucci píše:Neboj s těch Englů vyrosteš
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je zrovna to poslední čeho bych se bálbubucci píše:Neboj s těch Englů vyrosteš
+1Jester píše:No zrovna ten Blackmore zní dle mého tak nějak neEnglovsky (pro mě v dobrém slova smyslu) a já bych si docela dobře dokázal představit, že bych ho vlastnil. A to mi hned tak něco zvukově "nevoní". Ale tohle je výborný aparát.
Kdyz uz jsme u kolekce tohohle typkaSmrťokvítek píše:Hezčí kytaru už jsem dlouho neviděl.![]()
- luckyduck
- Kontaktovat uživatele:
Ma neuveritelnou sbirku tenhle chlap (tech krasnejch gibsonu.. clovece..Farrell píše:Kdyz uz jsme u kolekce tohohle typkaSmrťokvítek píše:Hezčí kytaru už jsem dlouho neviděl.![]()
![]()
Epiphone Les Paul Standard (1995) ~~ Orange Rocker 30 + Checha 2x12 reprobox // Jensen 15" 18W by mmjuz // Golda 5W by mmjuz
ॐ
ॐ
on se prodejem těch kytar taky živíluckyduck píše:Ma neuveritelnou sbirku tenhle chlap
I´m wheels... movin´wheels
on je jeden z těch týpků, co ti seženou takový ty raritky (za jistou provizi)? Nebo má jen hudebniny, kde se dají koupit i tyhle skvosty?Tonda píše:on se prodejem těch kytar taky živíluckyduck píše:Ma neuveritelnou sbirku tenhle chlap
Pikus píše:on je jeden z těch týpků, co ti seženou takový ty raritky (za jistou provizi)? Nebo má jen hudebniny, kde se dají koupit i tyhle skvosty?Tonda píše:on se prodejem těch kytar taky živíluckyduck píše:Ma neuveritelnou sbirku tenhle chlap
já to blíž nezkoumal, psali to nějaký Němci na foru, možná to bude na jeho webu
I´m wheels... movin´wheels
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě jeden kousek na seznam
Akorát těžko říct kterou barvu.
http://www.musiciansfriend.com/gemseries
Akorát těžko říct kterou barvu.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Můžeš si vybrat jakoukoliv barvu po podmínkou, že to bude černá.Smrťokvítek píše:Tak ještě jeden kousek na seznam![]()
Akorát těžko říct kterou barvu.![]()
nevím, jestli se mi to jenom nezdá, ale řekl bych, že ty rudý se dělaly už dřívIggy píše:Můžeš si vybrat jakoukoliv barvu po podmínkou, že to bude černá.Smrťokvítek píše:Tak ještě jeden kousek na seznam![]()
Akorát těžko říct kterou barvu.![]()
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj dělaly/dělají ale myslím, že to je trochu jiná červená, taková světlejší.Pikus píše:nevím, jestli se mi to jenom nezdá, ale řekl bych, že ty rudý se dělaly už dřív
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
a našel jsem důkazSmrťokvítek píše:jj dělaly/dělají ale myslím, že to je trochu jiná červená, taková světlejší.Pikus píše:nevím, jestli se mi to jenom nezdá, ale řekl bych, že ty rudý se dělaly už dřív
hrál na ní John lee Hooker
od 0:45
- DL
- Kontaktovat uživatele:

looking pretty real
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.