HardWire

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Dr.Phil

HardWire

Příspěvek od Dr.Phil »

Nikde sem to tady nenasel, tak se zeptam...mate nekdo zkusenosti s efektama HardWire od Digitechu...docela me zaujali(chorus,reverb,metal distorsion atd...) Pokud s nimi mate zkusenost,mohli byste mi napsat co si o nich myslite??

http://kytary.cz/digitech-hardwire-meta ... 32:0:0:1:0 napriklad tento...diky
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Jediny co jsem o nich slišel , že jsou nový a už ¨nejsou tak digitalni ... Ja bych se tyhle nový řady nebál :-)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

vypadají velice zajímavě, a už nevypadají tak "dětsky". pokud někdo vyzkouší uvítal bych podrobnější info
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
nbs
Kontaktovat uživatele:

Re: HardWire

Příspěvek od nbs »

Zrovna sem si to tak prohlížel a tenhle kousek mě opravdu uhranul, hrál na to někdo?
http://www.youtube.com/watch?v=0pYHTmlxlsQ&translated=1

Blíží se mi koupě lampičky a tak nějak mam pocit, že DS-1čka do toho nebude to pravý ořechový...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

slyšel sem chválu na to delay... To ztý ukázky zn fajn.... nikdy sme nemyslel, že to o digitechu řeknu...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

sice si to urcite nekoupim, ale tenhle kousek zni MOC pekne! ten metal mi pride takovej nedomrdlej, ale tenhle je teda i na high gain si troufnu rict a zni skvele!
http://www.youtube.com/watch?v=0pYHTmlxlsQ

EDIT: tak jsu uz druhej v poradi :) ale to nevadi
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

pigdestroyer píše:sice si to urcite nekoupim, ale tenhle kousek zni MOC pekne! ten metal mi pride takovej nedomrdlej, ale tenhle je teda i na high gain si troufnu rict a zni skvele!
http://www.youtube.com/watch?v=0pYHTmlxlsQ

EDIT: tak jsu uz druhej v poradi :) ale to nevadi
j, z ty ukazky to zni fakt luxusne, ma to stavu, ma to koule, ma to rozsah a zda se to celkem univerzalni.. a fakt nad tim premejslim, zda se ze se to za ty penize fakt vyplati... ale uvidime, chtelo by to aby to nekdo sam vyzkousel a dal echo, me nejak nenapada kde v okoli by tuhle hracku mohli mit.. :roll:
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

tak se mrkni na stranky obchodu kde to maji, zajdi tam, rekni jesi by to nemohli poslat ze to chces vyzkouset. kdyz to nekoupis tak to koupi nekdo jine.. to by nemel byt problem.
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

BUMP, pořád nad tou SC-2kou slintám a naposled když sem byl v Praze tak sem na to zas zapomněl :D
Má to někdo doma :?:
Firewall
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firewall »

to tady opravdu nikdo nemá nějaký efekt z této řady?
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Firewall píše:to tady opravdu nikdo nemá nějaký efekt z této řady?
ted premejslim, ze bud si necham modnout DS-1čku, nebo si koupim ten hardwire distortion, abych konečně věděl jak to hraje :lol:
co bude lepší ? :roll:
Firewall
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firewall »

nbs píše:
Firewall píše:to tady opravdu nikdo nemá nějaký efekt z této řady?
ted premejslim, ze bud si necham modnout DS-1čku, nebo si koupim ten hardwire distortion, abych konečně věděl jak to hraje :lol:
co bude lepší ? :roll:
tak nad tímhle samým zrovna přemýšlím taky. :D ještě jsem se díval na ty ukázky toho overdrivu, tak jsem si říkal že ten by se dal použít na sola nebo nějaké lehce zkreslené doprovody. :?:
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Tak HardWire má nový reverb.

Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Jo jo, koukal jsem na něj a je naprosto boží. Hlavně plate se mi hrozně líbí. Snad se někdy dostanou i k nám.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

mám pocit že to mají nasmlouvané jen na proguitarshop tyhle specialitky
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Taky. Navíc tam v recenzi bylo řečeno exklusivně v PGS.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Hlásím se po velice dlouhý době, ale cítím to jako svou povinnost. Asi před rokem jsem si koupil ten SC-2 Valve Distortion
Obrázek
A je to BOŽÍÍ!!! :twisted:
Nedá se na tom nakroutit vyloženě všechno, ale krásnej crunchík až říznej distortion (ne metálek) fakt stojí za to. Má to takovej ten klasištější otevřenej zvuk, neni to vyloženě těsnej modern zvuk, ale je to fakt bezva. A zpracování na jedničku, miluju ho :)
Elkesar

Re: HardWire CM 2 nejede

Příspěvek od Elkesar »

Zdravím všechny, dnes se mi při hraní stala poměrně nemilá věc s mým Hardwire CM 2 overdrivem.

Všechno začalo před pár týdny, že postupně zeslaboval svit led diody při sešlápnutí, efekt ale pracoval dobře, dneska, se ale stalo to, že po sešlápnutí nejel vůbec. Zkusil jsem vyměnit adaptér na něm šel ještě jednou spustit a pak už úplně odešel a jeví se zcela KO. Napájím ho správným 9VDC tam chyba nebude.

Takže má otázka zní. Má cenu to dát někomu na opravu? Mám ho kupovaný z bazaru a dobře mi sloužil půl roku...
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Mate nekdo zkusenosti s ladickou od Hardwire (HT2)? Cetl jsem kladne i negativni ohlasy..
Chtel bych ladicku TB (proto nechci Boss) a se seslapavanim...no proste takovym, ne klasicky knoflik (proto ne Pitchblack).

http://kytary.cz/digitech-hardwire-ht2/HN101903/
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“