Basa do školní hudebny, cenový strop 5 000
Pravidla fóra
Basa do školní hudebny, cenový strop 5 000
Ahoj, myslím že název tématu mluví za vše. Byl jsem požádán, abych se podíval po nějaké basy do školní hudebny. Nemusí to být nic extra, jde jen o to, aby to nebyl nějaký úplný sh*t. Cenový strop je 5 000.
Re: Basa do školní hudebny, cenový strop 5 000
Já bych se nebál jít do Cort. Sice Korea, ale za tu cenu nabízejí poměrně slušný výkon bych řekl, s pár Cortkama mám zkušenosti a 5tis. je opravdu málo za baskytaru aby měla nějaké extra vymoženosti.
Osobně bych šel do http://kytary.cz/cort-gb34a-ws/HN109703/ nebo něco v tom smyslu.
Ale třeba ti někdo porádí lépe.
Osobně bych šel do http://kytary.cz/cort-gb34a-ws/HN109703/ nebo něco v tom smyslu.
Ale třeba ti někdo porádí lépe.
kontrabas nebo baskytaru ?
-
woro90-1
Už jsi viděl kontrabas za 5k?nbs píše:kontrabas nebo baskytaru ?
Obyčejnou baskytaru
není to pro mě, já na basu neumím ani ťuk, to chce naše hudebkářka (jelikož místo basy používala stratocaster za 3 000
) žádné supravymoženosti nejsou třeba, chci jen, aby se nerozpadla v ruce a vylezl z ní nějaký poslouchatelný zvuk. Kdyby byla pro mě, tak přidám, ale to bohužel není na mě. Škola víc za kytaru nedá 
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
woro90-1 píše:Už jsi viděl kontrabas za 5k?nbs píše:kontrabas nebo baskytaru ?
paradoxně, ano... o kvalitě samozřejmě možme polemizovatworo90-1 píše:Už jsi viděl kontrabas za 5k?nbs píše:kontrabas nebo baskytaru ?
nu dobrá. kontrabas se pořešil
a teď zpátky k té kytaře. Co si myslíte o té první? Bude stačit? Dá se vůbec v téhle cenové relaci sehnat nějaký "neshit"?
Na bazaru ano, ale pochybuji, že by škola mohla a chtěla nějakým způsobem nakupovat přes bazar. Ten Cort by myslim sloužil. Možná bych ještě uvažoval o Squier by Fender (buď Precision bass nebo Jazz bass), taky ho najdeš na kytary.cz. Já jsem teď na mobilu, takže sem odkaz nehodím.
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že učitelka asi chce nový kousek... já bych asi tady moc tedy nekombinoval... pokud na to bude hrát více lidí šel bych do Squier Jazz Bass (Precission je příliš specifický) Díky své univerzálnosti si myslím, že je vhodným kandidátem... ale až budeš vybírat, vem si na pomoc odbodníka... tady v téhle cenové relaci je kvalita dost nevyvážená 
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
http://www.fokuskytary.cz/fokus/kytara. ... ,23,!P,192
To je skvělá basa za ty peníze, srovnatelná se Squierem, možná na tom bude o něco lépe.
Možná ještě BaCH na tom bude podobně, ale fakt je že znám akorát pár lidí co mají fokuse JB a jsou hodně spokojení, s tím BaCHem neznám nikoho.
To je skvělá basa za ty peníze, srovnatelná se Squierem, možná na tom bude o něco lépe.
Možná ještě BaCH na tom bude podobně, ale fakt je že znám akorát pár lidí co mají fokuse JB a jsou hodně spokojení, s tím BaCHem neznám nikoho.
jestli nejsi zastancem klasickych tvaru a taky pochybujes o kvalite squieru, urcite se neboj korejce, z tech x cortu co jsem mel v ruce bylo vzdycky s podivem za jake penize postavi solidni kytary
a moje doporuceni? do 5k mas corta dlx s aktivnim ekvalizerem, za tu cenu nic takoveho nesezenes
a moje doporuceni? do 5k mas corta dlx s aktivnim ekvalizerem, za tu cenu nic takoveho nesezenes
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Jo, fokusy jsou dobré basy... my v hudebce měli musicmana a nehrál vůbec zle.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV

Tak jo, díky za rady, snad z toho něco vykouzlím 
Do toho fokusu budou muset strčit do roka nové pražce A to se vyplatí taková láce.jakub.kubaaa píše:http://www.fokuskytary.cz/fokus/kytara. ... ,23,!P,192
Hudební škola může normál koupit komis nebo od někoho na smlouvu neměl by být problém.