(Ohledně EL84 - viz můj podpis
Ale stejně tak bych radši začínal na fx tranďáku, protože ač všechno bude umět špatně, představa se z toho udělat dá - ne, že ne... ideálně ho koupit za litra z bazaru a radši přihodit do tý kytary
Pokud se dopustíš dogmatu, se kterými se tu snažím cíleně bojovat, tak jinou větu, než že je to blbost jak barák nedostaneš.Sadam.S píše:Já nevidím problém začínat třeba na žárovkách od OSRAMu, pokud se mi bude líbit jejich zvuk... a ta citace tam je, a ten příspěvek explozivně zněl ("To je blbost jak barák...")
já to myslel právě v tom smyslu výběru, u akustiky vybíráš hlavně kytaru, u elektriky hraje (hlavně ve zvuku) roli spousta dalších věcí...whisoure píše:tak úplně nesouhlasím pokud jde o výběr nástrojenbs píše:elektrika je v porovnání s akustikou docela věda
snad je všeobecná pravda, že dražší kytara nemusí bejt automaticky příjemnějc hratelná... Jenom že za tyhle peníze hraje prim ve zvuku právě ten aparát, nějakej sustain a barva dřeva/snímače se snadno (kort u nějakýho digi modelingovýho komba) ztratí...Sadam.S píše: A já bych zase radši dražší a příjemněji hratelnou kytaru, s vyhlídkou na výměnu komba...
+1Sadam.S píše:Ale stejně tak bych radši začínal na fx tranďáku, protože ač všechno bude umět špatně, představa se z toho udělat dá - ne, že ne... ideálně ho koupit za litra z bazaru a radši přihodit do tý kytary(Můj názor...)
+1woro90-1 píše: Ale mít hned ze začátku malý lampáč bez pořádných korekcí a s dost charakteristickým zvukem mi nepřijde zrovna ideální. A ten Mustang není špatný, rozhodně by měl stačit do té doby, než si najde svůj zvuk, na který si pořídí pořádný aparát. Já třeba doteď nemám jasno, jestli fenderovské zkreslení nebo spíš něco jako Supro, National a podobné.
Jo tak TADY je zakopanej pes...woro90-1 píše: elka je výraz pro jakoukoli flašku. Elka = zkráceně elektronka.
každá série má dobrý i špatný kouskyJ.Page píše:Mně právě ta g-400 dost sedla.Možná to byl jen dobrej kousek, ale já s ní mám fajn zkušenosti.
Sorry, ale i v porovnání s X-1kou mi přišly GRGčka jak záchodový prknomycountry píše:X-5 je brak, nechápu, jak může člověk, co nesnáší GRG říct, že je luxusní, protože 170ka (když zrovna nemá křivý krk) je proti tomu bůh...