Výměna zesilovačů

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
60'Rock_N'_Roll

Výměna zesilovačů

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Dobrý den,

čeká mne zanedlouho výměna mého zesilovače s pánem, kterého jsem kontaktoval na bazaru. Chtěl bych se zeptat těch, kterí jiz takovouto výměnu prováděli.

Kde jste si aparáty predávali?
Jak jste si je zkoušeli?

Máme sraz na půl cesty mezi Prahou a Brnem. Máme v Humpolci. Nemáte zkušennost s ochotou zapůjčení elektriky na benzínce?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna zesilovačů

Příspěvek od Wohma »

Vubec by nebylo jednodussi, kdyby jeden z vas prijel do mista bydliste toho druheho a dostal zaplacenou pulku cestaku, coz?
Shodou okolnosti jsem si takhle jel pro sveho Blackmora, ale to bylo proto, ze pan z Prahy jel zrovna nekam na Vysocinu za rodinou. A jelikoz jsem mu veril a hlava byla v zaruce, tak jsem ani nezkousel, nedovedu si to ani moc predstavit nekde na benzince.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Záleží, jak je to výkone resp. jaký to má příkon. Já zkoušel devítiskovku zapojenou přes trafo na autobaterii. U té benzinky bych na to moc nesázel.
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

60'Rock_N'_Roll píše:Dobrý den,

čeká mne zanedlouho výměna mého zesilovače s pánem, kterého jsem kontaktoval na bazaru. Chtěl bych se zeptat těch, kterí jiz takovouto výměnu prováděli.

Kde jste si aparáty predávali?
Jak jste si je zkoušeli?

Máme sraz na půl cesty mezi Prahou a Brnem. Máme v Humpolci. Nemáte zkušennost s ochotou zapůjčení elektriky na benzínce?
Tak to je soda :lol: :lol: :lol: Bedny si vezete taky každej svoji? :roll: Zkuste se třeba zeptat v Humpolci na fízlárně, jestli si tam můžete vyzkoušet aparáty, aspoň se kluci trochu zasmějou.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

:D :D
Dobrý masakr. Snad ty aparáty alespoň mají takovou cenu. Jediné řešení jak nebýt za exota je to, co psal Wohma.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Domluvte se raději na srazu v jednom z těch uvedených měst a to přímo v nějaké zkušebně, nebo všude tam, kde je možnost aparáty dostatečně vyzkoušet i v plné palbě (známé jsou legendy o tom, jak se aparát z bazaru na první zkoušce zvukově podělal, když šel s volume nahoru...). V benzínce, pokud nemá někdo kamaráda vedoucího, by mě nenapadlo něco zkoušet, aniž bych upoutal pozornost okolí. Personál, pokud neznáte nikoho, vás slušně odkáže k regálům s nanuky.

Dobrá poznámka - stojí to skutečně za to? Má měněná věc opravdu takovou cenu, aby se pro ni absolvovala sandokaniáda?
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

Slušná pakárna :-) Na benzinkách cca od Vysočiny po Košice občas něco strkám do zásuvek, jsou obvykle zcela v pohodě, žádnej problém jsem nikdy neměl, ale ještě jsem pak nevyháněl obsluhu řevem kytary, tipuju, že by pak řvala nejenom kytara.
Wikxzen má pravdu: jakmile je to auto už na dálnici, je to jednodušší vzít až někam do zkušebny, zas takovej finanční obnos to nebude (max 500?), na benzince otestuješ maximálně, že tomu svítí kontrolka.
Obrázek
stoupaa

Příspěvek od stoupaa »

a nebo http://www.alza.cz/belkin-300w-univerza ... d60726.htm jelikož je alza inetnetovej obchod mužeš to do 14 dnu bez udani duvodu vratit (abych nekecal buďto 14 nebo 10) myslim že se to prodava v obalu kterej nepponičiš při vybalení takže by si nemusel dostat ani storno.
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

stoupaa píše:a nebo http://www.alza.cz/belkin-300w-univerza ... d60726.htm jelikož je alza inetnetovej obchod mužeš to do 14 dnu bez udani duvodu vratit (abych nekecal buďto 14 nebo 10) myslim že se to prodava v obalu kterej nepponičiš při vybalení takže by si nemusel dostat ani storno.
Jenže k tomu připočítej čas nutný s vyřízením vrácení a náklady - poštovné se nevrací ani jejich, ani tvoje, které zaplatíš při odeslání zpět. Tak jsi v podstatě na ceně toho projetýho benzínu.
Obrázek
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Po D1 je to 205km při běžných nákladech 2Kč/Km jeden dá tomu druhému 400,- Kč. Lepší než vymýšlení megaplánů.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
stoupaa

Příspěvek od stoupaa »

když muže si to vyzvednout na kterykoliv pobočce zdarma
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Red Bull píše:Po D1 je to 205km při běžných nákladech 2Kč/Km jeden dá tomu druhému 400,- Kč. Lepší než vymýšlení megaplánů.
Výborně, za dvě kačky na kilák si tě velice rád najmu. 8) Máš dodávku, nebo aspoň něco na způsob Berlinga ? V dnešní pohnuté době to není ani na benzín... Jinak souhlas.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

rain píše:
Red Bull píše:Po D1 je to 205km při běžných nákladech 2Kč/Km jeden dá tomu druhému 400,- Kč. Lepší než vymýšlení megaplánů.
Výborně, za dvě kačky na kilák si tě velice rád najmu. 8) Máš dodávku, nebo aspoň něco na způsob Berlinga ? V dnešní pohnuté době to není ani na benzín... Jinak souhlas.
Nejsem dodávková služba :-D mam svého milovaného osobáka, s kterým jezdím cca 2,-Kč/km :D Jinak 60R´n´R IMHO nemá double Full Stack - takže nutnost berlinga odpadá :D

rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

No, ale já potřebuju Berlingo, rokenrol ať si jede třeba na kole 8) a má to zadarmo...
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

tak měním Orange TT s boxem za Fendera Hot Rod, takze cesta se doopravdy vyplatí...

a děkuji za typy. Jsem z toho pěkně nervozní, tak mne omluvte, jestli to zní jak od debila.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

rain píše:No, ale já potřebuju Berlingo, rokenrol ať si jede třeba na kole 8) a má to zadarmo...
Máme doma Tranzita s pohonem LPG :D

R´n´R - opravdu se ti vyplatí tu cestu absolvovat. Já bych byl klidnější, kdybych si hi pořádně zkusil.

dalabo

Příspěvek od dalabo »

stoupaa píše:a nebo http://www.alza.cz/belkin-300w-univerza ... d60726.htm jelikož je alza inetnetovej obchod mužeš to do 14 dnu bez udani duvodu vratit (abych nekecal buďto 14 nebo 10) myslim že se to prodava v obalu kterej nepponičiš při vybalení takže by si nemusel dostat ani storno.
:-( Paráda tobě není blbý si takto "KOUPIT", POUŽÍT a POUŽITÉ VRÁTIT ? Při tom kdyby si měl dostat po stejném zmr.ovi ošahanou věc tak budeš první ječet to znám takové vykuky.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“