Kytara za opravdu málo peněz
Pravidla fóra
Re: Kytara za opravdu málo peněz
mozna se davaji. ale nechapu proc. konstrukcne to byla spanelka .. deska byla dost vytazena a kobylku uz to zpulky urvalo...
v týhle cenový relaci zkus kytary LAG (hrál jsem jen na jednu, ale fakt luxus!!)BaFFeST píše:No ja mam dva dotazy. Kdyz se daj kovove struny na spanelku, neohne se ji nahodou krt a je v podstate bezcenna. a ten druhej: No chtel bych investovat do elektroakustiky tak do osmi tisic ale jesi bude nejaka super jsem schopnej si vydelat a pockat tech par mesicu na lepsi kousek. Uvazoval jsem jstli ma cenu zkouset napr. ovation guitar nebo klasickou. (tu ovation uvadim jen proto ze ji ma kamos a slysel sem jak hraje, a je celkem aji pekna avsak ma to cenu kdyz to jsou copy a nema dvacet tisic na opravdu ovation kytaru od firmy Ovation. No mozna tech dotazu bylo vic. velice dekuji za odpovede
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Urvalo? Vždyť na těhle kytarách byla upěvněná jako na (tuším) lubovkách zespoda, takže na desku to vůbec vliv nemá.Paris píše:mozna se davaji. ale nechapu proc. konstrukcne to byla spanelka .. deska byla dost vytazena a kobylku uz to zpulky urvalo...
-
woro90-1
On myslí to, co se skutečně prodávalo jako "Kytara trampská", což byl jiný typ než ty příčně žebrované potvory s volnou kobylkou a hrazdovým struníkem.
to mozna ano, ale ja ted nevim o jakych kytarach mluvis. ja jen rikam, jakou sem videl ja.jakub.kubaaa píše:Urvalo? Vždyť na těhle kytarách byla upěvněná jako na (tuším) lubovkách zespoda, takže na desku to vůbec vliv nemá.