ErnieBall - MusicMan
Pravidla fóra
Re: ErnieBall - MusicMan
jop dík, jsem zase o něco chytřejší...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
hm, za cenu ty novy petky se da sehnat origos jeta petka
jsem docela zvedavy jak hrajou ty kytary
-
tomasvanhalen
na EBAY se da koupit 
-
jicinskyampeg
Ahoj kamarádi basových vod.. takže MM SR originál se dá koupit, jak v Čechách Rockster Praha a nebo Mada Košice jejich stránky snadno na internetu objevíte...jinak je možnost zariskovat a koupit ho přímo z USA.
Ahoj, jsem sice z Brna, takže trochu z ruky, ale prodávám originál Music Man Sting Ray5, rok výroby 1990, takže určitě lepší dřevo, než kdybys kupoval teď nový kousek. Nová stála něco přes 70 000, prodávám za
45 000, je v bezvadném stavu, cena včetně pevného futrálu, originál k base. Ne zcela mi vyhovuje dohmat, struny nejdou dát tak nízko jak bych chtěl, aniž by nedrnčely o pražce, chci něco měkčího, proto ji prodávám, ale je to mazel, měl jsem ji několik let. Moje číslo : 724 739 045
45 000, je v bezvadném stavu, cena včetně pevného futrálu, originál k base. Ne zcela mi vyhovuje dohmat, struny nejdou dát tak nízko jak bych chtěl, aniž by nedrnčely o pražce, chci něco měkčího, proto ji prodávám, ale je to mazel, měl jsem ji několik let. Moje číslo : 724 739 045
Tak to je fajn, ale tohle téma je o zakoupení nového a ne bazarového. A jestli jsi se zaregistroval na fórum abys něco prodal, tak použij místní tržiště.honza35 píše: prodávám originál Music Man Sting Ray5, rok výroby 1990,
Vítej na fóru.