Pedalboardy
Pravidla fóra
Re: Pedalboardy
Latam: to dole je tvá hlava?
-
Teorge
wikxzen píše:Latam: to dole je tvá hlava?
Latam: jinak se divím, že jsi měl pedalboard, kam se ti vlezl ten HOG i se vším ostatním
Má to svůj smysl, nepřekrucuje se mi tolik ten kabel (oba konektory jsou jakoby pod sebou). Taky můžu šlápnout současně na maxona a boost sekci toho mxrNero píše:
Hezké, hezké, akorát si tam urovnej toho Maxona
to wik. : Koleno, ale mám kamaráda s velice podobnou hlavou, až mě to zarazilo:D
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
pěkná směska poměrně zajímavých věcí!Latam píše:Tak se konečně taky můžu pochlubit. Už dořešit jenom lepší napáječ (voodoo lab pp2plus), reverb (ehx cathedral?) a bude to komplet. Jenom mě štve, že ty propojky jsem si nechal špatně napájet a tak musím jejich délce a směru podřídit i rozmístění krabiček. Ale jinak su spokojený:)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Ty jo, moc pěkný, ale zasloužilo by si to pořádný kufr. Už díky obsahu. Tohle tahat jen tak, no.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Hezký, vypadáš jak firemní hráč

aktuálně

aktuálně
-
Teorge
Já to nikam netahám. Ale jak budou nějaké peníze navíc a najdu něco v rozumné ceně, tak kluci dostanou nový domeček.symar píše:Ty jo, moc pěkný, ale zasloužilo by si to pořádný kufr. Už díky obsahu. Tohle tahat jen tak, no.
Jo už si ze mě dělal srandu Tadeasp, prý od kdy pracuju pro BlackstarDark Axel píše:Hezký, vypadáš jak firemní hráč
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
PolytuneTeorge píše:Jo už si ze mě dělal srandu Tadeasp, prý od kdy pracuju pro BlackstarDark Axel píše:Hezký, vypadáš jak firemní hráčAle třeba půjde něco z domu ven.
-
Teorge
Z toho stejného jsem si chtěl udělat srandu
Ale měl jsem na mysli Blackfire, poslední dobou mi moc nesedí a líbí se mi víc zkreslení z komba.
No tak to jo nóóóóó. Jen ať kucííí moc dlouho nečekaj. Určitě se bojej.symar píše:Teorge píše:Já to nikam netahám. Ale jak budou nějaké peníze navíc a najdu něco v rozumné ceně, tak kluci dostanou nový domeček.symar píše:Ty jo, moc pěkný, ale zasloužilo by si to pořádný kufr. Už díky obsahu. Tohle tahat jen tak, no.
Jo už si ze mě dělal srandu Tadeasp, prý od kdy pracuju pro BlackstarDark Axel píše:Hezký, vypadáš jak firemní hráčAle třeba půjde něco z domu ven.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
todle nejde tahat ani kamionem, mam jeden pedal a i ten je neskutecna ku*vasymar píše:Ty jo, moc pěkný, ale zasloužilo by si to pořádný kufr. Už díky obsahu. Tohle tahat jen tak, no.
-
Teorge
nesl jsem ty 4 efekty s kytarou a vážilo to 15kg 
EDIT, ale kupodivu se to vše vlezlo do batohu ke kytaře a ještě by se mi tam vešel i FS a ladička
EDIT, ale kupodivu se to vše vlezlo do batohu ke kytaře a ještě by se mi tam vešel i FS a ladička
Konečně mi brácha spájel kabely na míru, takže jsem udělal pár fotek:

Jsem pokojíčkový hráč, takže proto ten oktaver a Jamman.
Pro rejpaly: Ano ta lišta je dneska už skoro zbytečná, jedinný efekt, který žere signál je ten boss (i wah je TB).

Jsem pokojíčkový hráč, takže proto ten oktaver a Jamman.
Pro rejpaly: Ano ta lišta je dneska už skoro zbytečná, jedinný efekt, který žere signál je ten boss (i wah je TB).
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
myslis ze nepokojickovi hraci by oktaver nebo jammana nevyuzili? 
Tak jammana ještě jo i když využití naživo je spíš o rytmický průser, ale nepokojíčkového hráče by basák asi moc nepochválil, pokud by mu tam něco šmrdlal přes oktaverMcKozias píše:myslis ze nepokojickovi hraci by oktaver nebo jammana nevyuzili?
- FPC
- last.fm: http://www.last.fm/user/FakePlasticCarl
- Kontaktovat uživatele:
Teorge: jak jsi zatím spokojenej? ten reverb bych tuze moc chtěl
))
PEAVEY T-40 1979 --> KORG PitchBlack --> BlackAudio FUZZ --> BOSS ODB-3 --> AMPEG VT-40 Head 1972 --> TC Electronic BC410 --> TESLA 115
Takamine G320
Bach ukulele
Takamine G320
Bach ukulele
-
Teorge
No celkově vzato spokojen jsem. Jediné zklamání pro mě je funkce saturation/dwell, ale není to dáno ani tou funkcí ale tím, že za tiché pokojíčkové hlasitosti není signál dost silný aby ty lampy v efektech vybudil i při saturation na 100%.
Jinak zatím ještě zkouším různé kombinace efektů a jejich nastavení a našel jsem tam super sci-fi zvuky
Dokonce, když si s tím hrál synovec, tak se nám podařilo napodobit zvuk vznášedel ze závodů v Star Wars 
Jinak zatím ještě zkouším různé kombinace efektů a jejich nastavení a našel jsem tam super sci-fi zvuky
- 60'Rock_N'_Roll
a co ríkáte na napájení tímto?
http://kytary.cz/joyo-jp-01-power-supplier/HN115015/
nebude to mít problémy s dvojitou zemí a brumem ?
http://kytary.cz/joyo-jp-01-power-supplier/HN115015/
nebude to mít problémy s dvojitou zemí a brumem ?
Vzhledem k ceně, množství výstupů a toho, že když jsou vstupy oddělené tak na to výrobce dostatečně upozorní jako na přednost, tak zdvojování země je poměrně jisté.