Angus Young and Zakk Wylde sound
Pravidla fóra
Re: Angus Young and Zakk Wylde sound
Jinak díky za konstruktivní odpovědi (které se jistě najdou, ale které si nepřečtu díky tomu, že mě už zahájení diskuse otrávilo natolik, že v zájmu zachování svého klidu to od svého posledního příspěvku nepročítám) , ostatní nekomentuji a pro upřesnění (ačkoliv jsem se o to již snažil). Nesháním ferrari zadarmo (jak tu někdo psal), jsem poměrně racionálně uvažující člověk, ale ptal jsem se jak dosáhnout toho aby se moje seriová Fába designově přiblížila té Kopcově a výkonostně šla lehce nad běžný 'cestovní' standard při využití dostupných prostředků. Pokud je jediným řešením tankovat Carreru 100 a prošlapávat plyn podlahou, stačilo říct i bez sarkasmu.
Naposledy upravil(a) tom.rossi dne 7.03.2011 10:41, celkem upraveno 1 x.
No, jak jsem se tě tady před časem zastával, tak toho možná lituju. Takovou blbost může na web pověsit jen ten, kdo hrál v životě na jediný zesilovač, a zřejmě jen někde slyšel, že, jak píše: "Not all amps are created equal". Podle těchto tabulek hraje Dave Murray s menším gainem než Eric Clapton (v které písni, v kterém období?). A co když zesilovač ovládání gainu vůbec nemá? Takovéhle rady si můžou strčit někam.
A musím souhlasit s ostatními, že jsi nevděčník. Tady ti spousta lidí dala rady daleko konkrétnější, šité pro tvůj aparát.
A musím souhlasit s ostatními, že jsi nevděčník. Tady ti spousta lidí dala rady daleko konkrétnější, šité pro tvůj aparát.
Pokud jsem se tě nějak poslední aktivitou dotkl, je mi to líto. Já to nepročítal, protože mi stačilo prvních pár příspěvků abych ztratil chuť pokračovat. Naposled jsem četl příspěvek, na který jsem reagoval tím, že tohle je pro mě uzavřené. To co jsem tu pověsil před malou chvílí, jsem pověsil protože jsem chtěl nabídnout stejným zoufalcům jako jsem já to co jsem sám hledal. Čili z nevědomosti. Já si opravdu nehodlám kazit náladu pročítáním fóra kde jsem se díky výše řečenému stal terčem posměchu a to i navzdory faktu, že jak píšeš jsou zde i rady "šité mně na míru". Možná kontraproduktivní z hlediska získání nových poznatků leč velmi přínosné pro zachování nálady a nervy mám jen jednyFořt píše:No, jak jsem se tě tady před časem zastával, tak toho možná lituju. Takovou blbost může na web pověsit jen ten, kdo hrál v životě na jediný zesilovač, a zřejmě jen někde slyšel, že, jak píše: "Not all amps are created equal". Podle těchto tabulek hraje Dave Murray s menším gainem než Eric Clapton (v které písni, v kterém období?). A co když zesilovač ovládání gainu vůbec nemá? Takovéhle rady si můžou strčit někam.
Chce to jen se k aparátu postavit a sám hledat své nastavení pro podobný (zdánlivě) sound svých oblíbenců. Ještě lepší však je, když si najdu svůj vlastní zvuk a s ním nadále pracuju do budoucna. Zvuk je jako plastelína, která se dá úžasně tvarovat, chce to jen šikovné prsty a cit.
Nedá mi to, ale prostě musím... Ale tohle je fakt poslední... V čem tkví můj nevděk? (otázka je pouze řečnická) Jestli v tom, že mě urážky kytarových alfasamců otrávily natolik, že nemám chuť si pročítat reakce v mnou iniciovaném fóru a i přes to poděkuji (viz jeden z mých posledních příspěvků) za případné přínosné příspěvky - byť já sám je nečetl - tak to fakt sorry. Zaverem jeste drobnost.. pokud se dobře pamatuji a opravdu to hledat nehodlám, byl jsi první kdo odpověděl k věci a já si Tvé rady vzal k srdci a za ty Ti dík. Ale být nazván nevděčníkem jen protože sem pověsím něco, co si myslím, že by se někomu mohlo hodit, byť faktická hodnota je dle Tvého vyjádření nulová, je velmi krátkozraké. HowghFořt píše:No, jak jsem se tě tady před časem zastával, tak toho možná lituju. Takovou blbost může na web pověsit jen ten, kdo hrál v životě na jediný zesilovač, a zřejmě jen někde slyšel, že, jak píše: "Not all amps are created equal". Podle těchto tabulek hraje Dave Murray s menším gainem než Eric Clapton (v které písni, v kterém období?). A co když zesilovač ovládání gainu vůbec nemá? Takovéhle rady si můžou strčit někam.
Reagoval jsem na tvůj první příspěvek, kde píšeš: "Tak naštěstí na zahraničních fórech se vyjadřují k věci a neurážejí tazatele." V druhé části věty máš samozřejmě pravdu. Ale vzpomeň si a pročti si své reakce na ty, buď trochu povýšené připomínky, ty taky nebyly úplně košer. Ani já se o tom nechci dál bavit, nebuďme jak báby na pavlači. Ale jde o to, že na zahraničním fóru ti rozhodně nikdo neradil líp než tady. Nebo jsi tam snad vznesl nějaký dotaz a někdo ti odpověděl?
HOWGH
HOWGH
Nejlepší se odlepit od PC a zkouset hrat
Na forech malokdy potkas nekoho kdo ma podobne vybaveni a chut odpovedet
Ale zkus si otevrit google prekladac zahranicni forum a dozvíš se mozna neco noveho co by ti mohlo pomoct
GOOD LUCK
Jinak je celkemn umeni vytahnou z komba pekny zkresleny zvuk ktery ti vyhovuje
Chce to proste zkouset