Samouk... dotaz? odkaz? (guitarnick.com)

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Supreme

Samouk... dotaz? odkaz? (guitarnick.com)

Příspěvek od Supreme »

Zdravim
jsem samouk uz chvili se snazim neco naucit na kytaru zatim bez velkych uspechu ale ted jsem nasel stranku ktera me velmi oslovila

http://www.guitarnick.com/

a to hlavne zalozka Fingerstyle a v tom Fingerstyle lessons for beginners

kde sou lekce pro zacatecniky tak nejak posobe od lehciho a porad se to stupnuje je to pro me hodne prehledne udelane a je tam i video jak to ma asi vypadat

No a chtel sem se zeptat co by na to rekl nejaky zkuseny kytarista jestli je to vhodne se podle toho ucit jestli to ma neco do sebe travit na tom cas?

A taky se na to treba nekdo podiva komu to poradi a pomuze cela ta stranka nebo je to pro me velky obev a hodne lidi uz to zna

Dekuju za nejaky nazor a zastaveni :)
jastud

Re: Samouk... dotaz? odkaz? (guitarnick.com)

Příspěvek od jastud »

Ahoj,
má to udělaný pěkně. Pokud chceš hrát tenhle styl tak to není špatná volba. Ještě bych ti doporučil lekce Freda Sokolowa, třeba Beginner's Fingerpicking Guitar je moc pěkné instruktážní DVD a k tomu navazující Travis Picking for Beginners.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Komik

Příspěvek od Komik »

Ty jo, to fakt pěkná školička ! Budu také navštěvovat.
beno022

Příspěvek od beno022 »

je to tam fakt super :D :D :D :D este keby vedel dakto daku skolu kytari v cz jazyku na stiahnutie kde su dake super lekcieeee dkujeeem spozzdravom beno022
Koman

Příspěvek od Koman »

Jsem úplny začátečník, co umí jen jednu píseň na španělce, a to je anděl (Karel Kryl). Chtěl bych se zeptat, zda by mi někdo neporadil nějaké dobré a lehké písně na začátek na španělku? Předem dík.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Téměř cokoli Závišového, Perfect Day od Reeda, Lennonovo Imagine..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Koman píše:Jsem úplny začátečník, co umí jen jednu píseň na španělce, a to je anděl (Karel Kryl). Chtěl bych se zeptat, zda by mi někdo neporadil nějaké dobré a lehké písně na začátek na španělku? Předem dík.
Projdi si odkazy odsud - hrani-na-kytaru-tabulatury/co-tu-jiz-je ... 11673.html Jsou tam linky na thready doporučující skladby.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“