Problém se zkreslováním repráku

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Problém se zkreslováním repráku

Příspěvek od KIWI »

Zdravím, mám problém se zkreslováním zvuku basy, respektive repráku. Na domácím kombu zvuk zní normálně ( i když jako je kapinku poznat že ta baterka v kytaře není čerstvá), ael mám problém se svou hlavní paraturou - domácky dělaný box (ne mnou), který má mít udajně 250W a zesilovač Tesla Studiosolo 132 (100W).
Ze začátku je všechno v pohodě, ale v půlce písničky mi rpsotě začne znít zkrelsený zvuk. Po písničce už třeba, ale to jen málokdy. Chci říct že to není uplně od zapojení po vypojení.- Prostě to začne po nějaké době zkreslovat...
nevíte v čem může být problém? Prosím, moc by mi to pomohlo....díky.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
rianonn

Příspěvek od rianonn »

Hmmm, že by studený spoj :?:
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

rianonn píše:Hmmm, že by studený spoj :?:
Co tím přesně myslíš? Jestli něco s elektrikou, tak na to jsem lama...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

rianonn

Příspěvek od rianonn »

No, podle mně je tam asi uvolněný nějaký kondenzátor (špatný kontakt)... Mi to na kombu ve zkušebně taky občas dělá, ale já mám tu výhodu, že už vím, který to je, tak do něj můžu šťourat...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

rianonn píše:No, podle mně je tam asi uvolněný nějaký kondenzátor (špatný kontakt)... Mi to na kombu ve zkušebně taky občas dělá, ale já mám tu výhodu, že už vím, který to je, tak do něj můžu šťourat...
Díyk za radu příště zkusím rozšoubocvat zesilovač i reprák a všechno zastrčit co nejvíc to pude :-)

rianonn

Příspěvek od rianonn »

:), nemáš zač, když ti to začne prdět, tak na to hrej a zkus s těma kondenzátorama trochu kývat, když se zvuk bude měnit, tak jsi to našel, to bych ti pak doporučil přepájet
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

rianonn píše::), nemáš zač, když ti to začne prdět, tak na to hrej a zkus s těma kondenzátorama trochu kývat, když se zvuk bude měnit, tak jsi to našel, to bych ti pak doporučil přepájet
Ten zesilovač není můj takže do něho nebudu hrabat...stejně jsem na eltr (mj.) lempl...

rianonn

Příspěvek od rianonn »

to jsme dva:-D
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Hele dělalo mi to taky. Zkusil jsem co se dalo. a nakonec jsem vyměnil baterku a bylo to v pohodě. Zkus prvě tohle než budeš něco rozdělávat
:-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
xalatan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xalatan »

hele mozna mimo misu
ja mel stary maly kytarovy kombo... a to prozměnu treba cas od casu prestalo hrat a jenom sumelo.... když sem do nej kopl tak to jelo

=>
až to začne blbnout, třiskni do toho a když se to zpravi maš jistotu že ti vevnitř něco odpadava
Za mnohé ze svých starých příspěvků se hluboce stydím.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“