Podladeni na C
Pravidla fóra
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Podladeni na C
Chtel bych se zeptat jak presne mam ladit na C (CGCFAD) mam to normalne tak ze povolim koliky a naladim , ale kdyz se podivate jak hrajou kapely ktery maji na C nalazeny(Killswitch enagage,Bullet for my valentine apod.) tak ty maj struny tvrdy (zni to divne ale nevim jak jinak to popsat) a ja to mam fakt takovy rozbredly vim ze je to mozna lamerskej dotaz ale fakt me to zajima zkousel jsem kvuli tomu nekolikrat menit struny (mel jsem .15 , .9 a ted mam .11) ale porad to neni ono. Predem diky za jakoukoliv radu
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
- Alexi_Laiho
Napětí strun ovlivní dvě věci - jejich tloušťka a délka menzury. Takže zkus napřed tlustší struny a když se ti to pořád bude zdát jako bláto, tak se budeš muset poohlédnout po kytaře s delším krkem.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Do Cčka to je už hodně hluboko...myslím ež ti co tak hrají určitě nepoužívaj struny za 160Kč....možn átak ještě z jednou nulou navíc..zkus ještě nějaké tlustější..Pytes píše:právě jsem nátah struny GHS GHS Zakk Wylde Signature 10-60 podladil jsem do dropped C a stale se mi zda, že je to trošku jako bláto a ty tony se docela slejvaj.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Jaky mas snimace? Levnejsi snimace uz tak hluboky tony moc nechytaji, resp. aby ti to neznelo jako kentus, tak budes potrebovat trochu lepsi snimace, nez pri klasickym ladeni na E.Pytes píše:právě jsem nátah struny GHS GHS Zakk Wylde Signature 10-60 podladil jsem do dropped C a stale se mi zda, že je to trošku jako bláto a ty tony se docela slejvaj.
KIWI: ladil jsem sice nejniz na C# a jen kratce, ale nerekl bych ,ze cena strun bude mit zas takovej dopad na zvuk, alespon co se tyce podladeni...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Jako myslel že jsou to nějaký nekvalitní....jako nevim, jen jsem to podotkl..Wohma píše:Jaky mas snimace? Levnejsi snimace uz tak hluboky tony moc nechytaji, resp. aby ti to neznelo jako kentus, tak budes potrebovat trochu lepsi snimace, nez pri klasickym ladeni na E.Pytes píše:právě jsem nátah struny GHS GHS Zakk Wylde Signature 10-60 podladil jsem do dropped C a stale se mi zda, že je to trošku jako bláto a ty tony se docela slejvaj.
KIWI: ladil jsem sice nejniz na C# a jen kratce, ale nerekl bych ,ze cena strun bude mit zas takovej dopad na zvuk, alespon co se tyce podladeni...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...