Tak teď s tebou opravdu souhlasim. Vidím to denně ve škole - náš učitel na informatiku (přesněji programování) všechno tahá z příruček a velmi často se plete.. Kdo to neumí, tak to nepochopí a ti co to umí už z praxe z domova, tak ti říkají, že by se to podle něj nenaučili. Další je taky učitel na jazyky.. podle mně by měl mít takový učitel nějakou "praxi" - tzn. chvíli pobívat v zahraničí, aby měl na učení cizích jazyků nárok, protože jazyk naučený z příruček a knížek nikdy nebude tak dokonalý jako když by byl v té konkrétní zemi a mluvil by s tamějšími lidmi.. Já mám angličtinu od 3. třídy a prostě anglicky neumim skoro nic.. ve vlaku jeli s kámošem nějaké cizinky a mluvili anglicky a pochytil jsem jen něco..Atkins píše:Učitel "o jednu lekci vpřed", není učitel! Je to krásně vidět na mnohých učitelích informatiky a jazyků, učící z brožůrek...Chytřejší děti je zpravidla velmi záhy předeženou a ty hloupé se nenaučí vůbec nic.
A je to krásně vidět i na některých zdejších uživatelích, jsou zde mladí lidé, kteří na PC nezvládnou ani tak banální operaci jako je konverze wav do mp3, nebo demux stop z avíčka a další se dožadují sotware v češtině, přestože mají angličtinu od třetí třídy ZŠ.
Hraní na kytaru - stačí knížka nebo se musí za učitelem?
Pravidla fóra
-
John M. William
Re: Hraní na kytaru - stačí knížka nebo se musí za učitelem?

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.