Díky za rady!!!
výuka klavíru-předškoláci
Pravidla fóra
výuka klavíru-předškoláci
Ahoj, mohli byste mi prosím někdo poradit, jak zábavně učit předškoláky hrát na klavír? Začala jsem dělat ve školce a vypadá to, že zde budu mít kroužek klavíru. Já sama hraju již 8 let, takže něco umím, ale jak na takhle malé děti, to je pro mě záhada.
Díky za rady!!!
Díky za rady!!!
Re: výuka klavíru-předškoláci
Tak jedna z fint je treba ze noty maji sva jmena, jako G - Gustav, H - Honzik atd.
(Kluk chodi ve skolce na fletnu, tak mi obcas neco prozradi.)
Koupil bych v hudebninach nejaky noty pro prcky a z toho bude myslim vse jasne.
(Kluk chodi ve skolce na fletnu, tak mi obcas neco prozradi.)
Koupil bych v hudebninach nejaky noty pro prcky a z toho bude myslim vse jasne.
BaCH PL-03MJBS, Washburn RX22F, Roland Cube 40xl , 15x a Micro Cube 2W, Ensoniq KS-32
Právě že podle metodiky by se prý nejdříve měli učit rytmus atd. Spíš mi jde o to, jak jim to podat, aby je to bavilo. No je to otázka...Jinak díky moc za radu...
Rytmus se ucej tak, ze maji nejakou jednoduchou detskou pisnicku psanou sice v notach, ale je tam stale stejna nota aby je to nematlo. Lisi se pouze delky not. No a na to vsichni zpivaji a vytleskavaji. Taky doma musej za D.U. hodne malovat obrazky, jako treba houslovy klic atd. 
BaCH PL-03MJBS, Washburn RX22F, Roland Cube 40xl , 15x a Micro Cube 2W, Ensoniq KS-32
- Yakuzza
- last.fm: http://www.last.fm/user/Yakuzza
- Bandzone: http://bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, co si tak pamatuju z hudební nauky na ZUŠ, nakreslit houslový klíč byl pro spoustu děcek naprosto neřešitelný problém 
"I don't want to live on this planet anymore." - Hubert Farnsworth
"It's an imperfect world and we never get exactly what we want." - John Sheridan
"As you continue on your path, you will lose some friends and gain new ones. The process is painful, but often necessary. They will change and you will change... because life is change." - John Sheridan
"It's an imperfect world and we never get exactly what we want." - John Sheridan
"As you continue on your path, you will lose some friends and gain new ones. The process is painful, but often necessary. They will change and you will change... because life is change." - John Sheridan
- Tillhelmina
Neexistují nějaké metodické knihy? 
"Love is like a flower, even the most beautiful kind dies." Till Lindemann
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Když chce někdo učit, měl by absolvovat tu správnou školu a na té škole je takový obor, říká se mu pedagogika...A rámci této je spousta příkladů a praktik, kterak malé děti učiti formou zábavnou...
Včetně "metodických knih".
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..