kytary Vintage Icon

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
rider8
Kontaktovat uživatele:

kytary Vintage Icon

Příspěvek od rider8 »

Zdravím,

sháním nějakýho levnějšího strata a narazil jsem na tohle
http://eshop.kytary.cz/vintage-icon-str ... 50:0:0:1:0
ta značka mi nic neříká, máte s ní někdo zkušenosti jak to hraje? Mně se to totiž hrozně líbí, že bych do toho šel....jinak bych musel jít asi do mexickýho strata nebo squiera. Tak jestli někdo něco víte o té Vintage značče, tak napište, thx....
rider8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rider8 »

nikdo nic????
Martin656

Re: kytary Vintage Icon

Příspěvek od Martin656 »

rider8 píše:Zdravím,

sháním nějakýho levnějšího strata a narazil jsem na tohle
http://eshop.kytary.cz/vintage-icon-str ... 50:0:0:1:0
ta značka mi nic neříká, máte s ní někdo zkušenosti jak to hraje? Mně se to totiž hrozně líbí, že bych do toho šel....jinak bych musel jít asi do mexickýho strata nebo squiera. Tak jestli někdo něco víte o té Vintage značče, tak napište, thx....
Nevi jak to hraje ale libi se mi vzhledove...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Myslim že by to nemusel bejt špatnej kus... Podívej se na web, jestli najdeš nějaký recenze, což, pokud umíš anglicky, nebude žádnej problém...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Dimitri

Příspěvek od Dimitri »

Je to vyráběný v Korei.....Mám taky kytaru od Vintage ...sice ne tenhle typ ale sem s ní nadmíru spokojen :wink:
Kytara-Vintage V8
Kombo-Line6 SpiderIII 30W
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Vintage jsou velmi kvalitní kytary, nadstandardní zpracování a za tu cenu získáš opravdu nástroj... Já osobně mám jiný typ, ale je to opravdu velmi dobrý kousek, nikdy jsem s ním neměl problémy a s porovnáním s Ibanezami, ESPLTD, Corty, Fokusy a Epiphony v této cenové relaci má velmi nadstandardní vybavení a zvuk... bohužel dneska už ty kytary dost šulej co jsem slyšel, takže doporučuji zkusit
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
rider8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rider8 »

Tak moc díky, asi ji zkusím, jde mi o to že bych vzal asi mexickýho Fendera, ale nelíbí se mi vzhedově, kdežto ten Vintage se mi fakt hrozně líbí. Je to udělaný přesně jak měl Jimi ve Woodstocku:)
Mahoney

Příspěvek od Mahoney »

ale jimi měl javorovej hmatník :o
Dimavery ST203,Kustom 66 Dart - limited edition,
GHS/Framus .10,
kopie Univox Superfuzz zatím ve výrobě
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

Se znackou Vintage sem se setkal poprve asi pred rokem na Huvelu. Zkusil sem par jejich les paulu a byly vazne dobry. Zejmena Deluxe s minihb..vyzkousel sem i sg ale to me moc nebralo..strata sem mel v ruce jednou ale nehral sem na nej takze nevim jak je na tom..myslim ze recenze jsou na jinejch forech. Bohuzel ani tahle znacka se nevyhla poklesu kvality. Po trosku detailnejsim pohledu mi totiz prijde ze tyhle kytary sjizdi s vyrobniho pasu spolecne s Fokusama. Jen sou trochu lip osazeny. Nedavno jsem hral znovu na 2 LP a byly daleko horsi nez Epiphony, nemluve o tom ze ten krk mi vubec nesedel oproti Epi krku. Sice ma vitage kvalitni hardware od Wilkinsona ale to neni taky vsechno..drevo je u tyhle znacky docela bidny...delaji vsechno z topolu :/. U strata to nemusi byt na skodu ale LP, SG, PRS atd z topolu?? nevim nevim. Urcite az ji nekde uvidis, tak ji zkus a pak si udelas nazor, ale abych pravdu rek tak bych vybiral radsi fender mexico..bude se ti i potom lip prodavat.
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

S tím musím souhlasit, mám kytaru starší výroby by Vintage... dělali ji celomahagonovou s lepeným krkem a 3ma snímačema, je parádní, nemá chybu... pak najednou firma přešla na levnější verze z levnýho materiálu, krky už šroubujou a nedávaj pozor k detailům, je to prostě odfláknuté, alespoň na snímačích neubrali, ale starší kousky Vintage jsou fakt docela dobrý ... v současné době nevím jak si firma stojí, ale asi to chce dát pozor, jaký kousek si člověk kupuje
Velmi podstatnou věcí je, že je problém kytaru prodat, u toho mexika je to podstatná výhoda
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
rider8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rider8 »

ale já si tu kytaru nechcu kupovat abych ju mohl dobře prodat:D žádnou svoji kytaru nechcu prodat.....prostě chci nějakýho levnýho pěknýho strata na blbnutí a ten Vintage se mi fakt hrozně líbí.....Jinak mám LP a teď se mi zalíbily zvuky stratu, tak nechci kupovat hned něco za 30tis....Na mexikána jsem jednou hrál a vůbec mě to nenadchlo, jak zvukově, tak hlavně provedením....co jsem si četl nějaky recenze v angličtině na ten Vintage, tak to tam vcelku chválili, takže se budu snažit co nejrychleji to někde vyzkoušet...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“