Stojan

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Stojan

Příspěvek od Alesh »

Ahoj
nevíte někdo o nějakym stojanu do kterýho by mi šla psotavit moje kytara (JACKSON JS30RR Rhoads)
http://eshop.kytary.cz/jackson-js30rr-r ... ackson:1:0

V normálnim mi nejspíš držet nebude
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

existují stojany co se do nich kytara věší za hlavu...
něco v tomhle stylu ale na vysoké noze:
http://eshop.kytary.cz/stagg-guh-a2/4214/?SE2:0:0:1:0

v obchodě jsem to nikdy neviděl, ale viděl jsem to na vlastní oči na jednom koncíku... taky o něčem takovém uvažuju
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

no jo na tenhle jesem taky koukal jenze to je fakt jen na doma... kdyz ji budu potrebovat na koncerte postavit tak se muzu jit vycpat protoze sebou nepothanu tohle a nebudu to v naky ty hospode vrtat do zdi :D
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

NO jo to je jedna z nevýhod těch extravagantních tvarů :-D
Ale k věci - kusil js ito večko postavit do normálního stojanu - s připěvněním n krk? Třeba by to tam - i když třeba divně - ale stálo...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

nene ještě jsem nezkoušel žádnej stojan protože nevim jakej koupit
afektband

Příspěvek od afektband »

Hele a proč jí prstě nepoložit na zem, nebo na obal? Aspoň nemá kam padat.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Ale dá se pak na ní šlápnout...
Popin

Příspěvek od Popin »

já mam kytaru i basu vopřenou o zed,stojan je zbytečnost
afektband

Příspěvek od afektband »

Isachs píše:Ale dá se pak na ní šlápnout...
Do stojanu můžeš zase v pohodě strčit, řek bych že položit kytaru na zem je bezpečnější než já strkat někam do stojanu, nebo jí někde opírat.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

http://www.a-znastroje.cz/?akce=show&id ... les-GS414B
kdyz pohledas, urcite najdes i v jinych kseftech nejaky podobny..

afektband - on tkay bude mozna problem s tim, ze polozena kytara zabira asi tak 5x vic mista nez kytara ve stojanu....
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
afektband

Příspěvek od afektband »

Wohma píše:http://www.a-znastroje.cz/?akce=show&id ... les-GS414B
kdyz pohledas, urcite najdes i v jinych kseftech nejaky podobny..

afektband - on tkay bude mozna problem s tim, ze polozena kytara zabira asi tak 5x vic mista nez kytara ve stojanu....
To je taky pravda, tak my máme celkem prostornou zkušebnu, takže to neřešim, dost místa na položení kytary i na její vyhnutí. A když přece jenom místo potřebujem tak jde kytara na skříň, tam je taky v bezpečí.

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Stojan žeje blbost? Kdo tohle řekne, stojan v životě neměl.. :-) Opřít elektrickou nebo basovou kytaru je pitomost, páč něude držet jak španěla, to je jasný..a pokládat ji na zem? Kromě toho že zabírá víc místa byste nevěřili jak je jednoduchý něco přehlídnout...nhledě na to že pokládat svoji kytaru na zem, at už je pod ní obal neb ne fuj...
A stoja nže se dá shodit? Máme tenhle
http://eshop.kytary.cz/stagg-sg-a100bk/ ... :Stagg:1:0
a pnávo ímuseli bste do něj vraiz t hodně velké rychlsoti abyste ho sejmuli..když do něj drncnete nebo normálně narazíte ani se nehne...pánové stojan opravdu není zbytečnost!
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Popin

Příspěvek od Popin »

KIWI píše:Stojan žeje blbost? Kdo tohle řekne, stojan v životě neměl.. :-) Opřít elektrickou nebo basovou kytaru je pitomost, páč něude držet jak španěla, to je jasný..a pokládat ji na zem? Kromě toho že zabírá víc místa byste nevěřili jak je jednoduchý něco přehlídnout...nhledě na to že pokládat svoji kytaru na zem, at už je pod ní obal neb ne fuj...
a pnávo ímuseli bste do něj vraiz t hodně velké rychlsoti abyste ho sejmuli..když do něj drncnete nebo normálně narazíte ani se nehne...pánové stojan opravdu není zbytečnost!
jak prokoho,pro mě by to zbytečnost byla,moje kytara je stejně voplejskaná ze všech stran
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Hlavně se děcka nehádejte nemá to cenu :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Popin píše:
KIWI píše:Stojan žeje blbost? Kdo tohle řekne, stojan v životě neměl.. :-) Opřít elektrickou nebo basovou kytaru je pitomost, páč něude držet jak španěla, to je jasný..a pokládat ji na zem? Kromě toho že zabírá víc místa byste nevěřili jak je jednoduchý něco přehlídnout...nhledě na to že pokládat svoji kytaru na zem, at už je pod ní obal neb ne fuj...
jak prokoho,pro mě by to zbytečnost byla,moje kytara je stejně voplejskaná ze všech stran
Tvoje kytara možná jo, ale jak bys na to koukal mít slušnou kejtru, někde se tu na fórku řešilo to, že někomu opřená kytara spadla a musel nechat opravit celej krk... to je pak provar, věř mi takže opírání kytar je blbý... a když mrkneš na to Včko, tak zjistíš, že je skoro neopřitelná...
Popin

Příspěvek od Popin »

já mam slušnou kytaru,sem sní spokojenej
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Ne jako, stojan určitě není zbytečnost, ale kdo cche mít kytaru položenou an zemi nebo nedej bože opřenou o něco, tak at to tak klidně má...

Ebu

Příspěvek od Ebu »

KIWI píše:Ne jako, stojan určitě není zbytečnost, ale kdo cche mít kytaru položenou an zemi nebo nedej bože opřenou o něco, tak at to tak klidně má...
Stojan je dobrá věc, jen bych asi nepořizoval ty, u kterých se kytara/basa/cokoli pověsí za krk. Nejenže bych ten pohled nesnes [na to je mám až moc rád], ale taky jim to moc neprospívá, takže když už stojan, tak vážně jen stojáky a ne visáky...
Obrázek
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Položit kytaru na zem je ta ÚPLNĚ NEJVĚTŠÍ KRAVINA, co může kytarista udělat, snad kromě nechání jí během parného dne v kufru u auta...
Die Hard or Die Home
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Ebu píše:
KIWI píše:Ne jako, stojan určitě není zbytečnost, ale kdo cche mít kytaru položenou an zemi nebo nedej bože opřenou o něco, tak at to tak klidně má...
Stojan je dobrá věc, jen bych asi nepořizoval ty, u kterých se kytara/basa/cokoli pověsí za krk. Nejenže bych ten pohled nesnes [na to je mám až moc rád], ale taky jim to moc neprospívá, takže když už stojan, tak vážně jen stojáky a ne visáky...
Ano máš pravdu ty krkov jsou celkem na nic...myslel jsem normální pozemní.

Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“