Zdravim, ač jsem hledal co to šlo, nikde jsem nenašel žádné vlákno o tom jestli je prakticky možné nazvučit zkušebnu pomocí hifi věže -konkrétně starší věž SONY MHC-RX90.
Věž má RMS výkon 100w + 100w do 8ohmů (teď nevim co znamená to plus, jestli je to 100w na bednu?)
(ta věž má i něco co by šlo nazvat poťákem GAIN - Mic level)
Mikrofon zatím nemáme a jen bych se chtěl zeptat jestli má cenu si ho pučovat nebo to hrát nebude.
Ve zkušebně máme : 200w basový kombo, 65w tranzistorový kytarový kombo + bubny - s tím, že kytara jede tak na polovinu hlasitosti a basový kombo taky.
Díky za rady, zkušenosti, odpovědi a omlouvám se jestli se to tu už někdy řešilo, já to nenašel.
Provizorní nazvučení zkušebny - věž
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Provizorní nazvučení zkušebny - věž
Hypoteticky to fungovat bude - otázkou je, jak lze ten signál z mikráku poslat do věže: je tam na to nějaký vstup?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
mne to fungovalo takhle zapojit cinche na vstup aux na hifi-vezi na druhy strane jack ten pichnout do nejaky krabicky kytarovy treba overdrive a pak mikrofon, beztoho overdrivu to nefungovalo...
ale zvuk teda nic moc a to jsem stahl to zkresleni na overdrivu na minimum
ale zvuk teda nic moc a to jsem stahl to zkresleni na overdrivu na minimum
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
mno ta věž má karaoke funkci, takže by to asi jít mělo...Nero píše:Hypoteticky to fungovat bude - otázkou je, jak lze ten signál z mikráku poslat do věže: je tam na to nějaký vstup?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nějaká funkce nic neznamená, podstatné je to, jaké vstupy tam reálně jsou.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008