cubase sx
Pravidla fóra
Re: cubase sx
ty jsi neobjevil tlačítko s názvem: Kytara vlevo teď? 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
VST Mixer - nad faderem je ovladač Panorama.
P.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
využiju tohle téma at to neplním jinde 
znátě někdo nějaký vst plugin nejlépe free který by umožnoval detailnější práci s panoramou? díky za tipy
znátě někdo nějaký vst plugin nejlépe free který by umožnoval detailnější práci s panoramou? díky za tipy
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
?? jak detailnější - jako víc kroků než +/- 64? A praktický záměr?
P.
P.
jestli nemá na mysli nějakou automatizaci...ale to umí snad i sx
edit: pardon, nevíme, jestli dělá v sx
edit: pardon, nevíme, jestli dělá v sx
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
nevyjádřil jsem se dostatečně, mea culpa..
mám namysli nějaký šikovný plugin ala H3D ( http://www.longcat.fr/web/index.php/fr ) který už pracuje i s reverbem popř. delayem a lépe - rozuměj jednodušeji (ano člověk je líný tvor) - se sním určuje "pozice" v mixu graficky... H3D stojí 100E - proto se ptám jestli nevíte o nějaké levnější nejlépe free variantě
mám namysli nějaký šikovný plugin ala H3D ( http://www.longcat.fr/web/index.php/fr ) který už pracuje i s reverbem popř. delayem a lépe - rozuměj jednodušeji (ano člověk je líný tvor) - se sním určuje "pozice" v mixu graficky... H3D stojí 100E - proto se ptám jestli nevíte o nějaké levnější nejlépe free variantě
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo tááák - tak to jo, ale v tom případě nevím, tohle jsem nikdy nehledal.
P.
P.
Ahoj, mám menší problém... když importuju do Cubase MIDI stopu z GuitarPro, tak mi ta stopa ve sluchátkách nehraje, ikdyž pro MIDI nastavim jako output svojí zvukovku, nevíte, kde dělám chybu?
Díky
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
No a nasadil jsi na tu midi stopu (což je jen notový zápis) nějaký VST instrument, nástroj, který by to přehrál...?.. 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ale však totok není třeba
Alespoň teda předpokládám, že po pojmem "svojí zvukovku" myslí autor volbu "Microsoft Wavetable GS Synth" nebo jak se to jmenuje, protože nic jiného mu MIDI (jo ještě kromě MIDI Out) nemůže nabídnout. Pokud má repro/sluchátka k té zvukovce připojená, musí mu to hrát.
Akorát není-li ta zvukovka nastavená jako systémová (čili pro Win věci), tak to samozřejmě hraje v té, která tak nastavená je. O tom ouvšem tazatel nepíše, takže nevíme...
P.
Akorát není-li ta zvukovka nastavená jako systémová (čili pro Win věci), tak to samozřejmě hraje v té, která tak nastavená je. O tom ouvšem tazatel nepíše, takže nevíme...
P.
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
nevíme jak přesně byl dotaz myšlen, no aspon jsou nastíněné dvě varianty 
No právě, že ta MIDI stopa mi nehraje ve sluchátkách v mojí zvukovce (Saffire 6 USB), ale z repráků u PC .. ale v Cubase sem všude, kde to jen šlo (
) nastavil jako výstup pro MIDI tu mojí zvukovku.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak v tom případě je potřeba udělat to, co píše pupack - jako výstup MIDI stopy dát nějaký zvukový modul (VSTi - například ten standardní Universal Sound Module myslím, co je u Cubase) a bude to hrát tam, kde má.
P.
P.
Ok tak sem to zkusil.. pořád to nehraje, ale neni vyloučený, že něco dělám špatně. Je možný, že se v těch VST Instruments nenašel klasickej zvuk piana? :-O ... ale to je jedno, podstatný je, že graficky mi Cubase ukazuje, že midi stopa hraje (ukazatel lítá o sto šest) ale do sluchátek pořád nic nejde
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pár screenshotů by nebylo? Jako třeba nastavení té MIDI stopy, nastavení audio systému, VST mixer apod.
P.
P.
Tak problém vyřešen - musel sem na tu midi stopu, jak už pupack původně radil, nasadit VST nástroj a povedlo se.. stopa hraje ve výstupu zvukovky. Horší je, že v Cubase nemůžu najít zvuk klasickýho klavíru 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mhm - což takhle třeba totok? http://www.kvraudio.com/product/samplet ... multimedia Jinak na KVR webu se toho dá najít víc freeware; zvukové moduly třeba zde:
P.
Kód: Vybrat vše
http://www.kvraudio.com/q.php?search=1&os[]=win32&ty[]=i&f1[]=vst&f2[]=vst&tg[]=9&pr[]=fRe: cubase sx
Oukej, díky za pomoc