Slayer

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Povídej :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Ty krávo Slayer je legenda thrash metalu, byla a je jedinečná jako vokálním projevem , tal po stránce instrumentální, její složení je dosti nebezpečné!

Dave Lombardo je legendární bubeník, který má dost rychlé hnáty a prostě se na něj málokdo čape.
Kerry King má zase talent se svoji kytarou, který ale doplňuje důležitější smysl pro skládání riffů a sól!
A Tom Araya má zase jedinečnej vokál, někomu se nelíbí, mě jo!
Čtvrtýho člena si nepamatuju, jelikož na mě nedělá takový dojem!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jeff Hannemann, není tak výrazný jako Kerry...každopádně ty jeho hrátky s floydem...darmo mluvit :D
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Jasný no, samozřejmě , že hrát jako Jeff tak bych byl za vodou!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

To asi my všichni :)

Co říkáte na jejcih videoklipy? já viděl zatím jen Jihad a Seasons in the abyss a řek bych, že fajn, ale ničím zvláštní
Byg Dadag

Příspěvek od Byg Dadag »

Já jsem Slayer poslouchal hlavně dřív. Jednoznačně u mne vedou písně Mandatory Suicide a South of Heaven...
"Kdyby kuře bylo filosofem, kdo by pak snášel vejce?" - Daniel Baše
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Já sjem je teďka začal žrát, hlavně cdčko Seasons In The Abbys. Písničky se mi líbí všechny.
Wonder
Kontaktovat uživatele:

Re: Slayer

Příspěvek od Wonder »

Dark Axel píše:Tak když už tu máme fórum o Metallice, můžeme tu dát taky fórum o nějakém opravdovém trashmetalu :D

Slayer jsou skvělá kapela, legenda, jedni z mých nejoblíbenějších...tak se aky pojďte přidat do diskuze
Metallica je opravdovej trash-metal,proto taky vetsina lidi ji nezna nez vydala black-album...To ale nic nemeni na tom,ze Slayery taky posloucham.A nejvetsi rozdil je v tom ze Slayeri maj pras-solo,ktery je nehratelny do toho stylu sedne(mozna je tam i feeling) ale stejne je to prasna :D Jinak jsou hodne dobry vsici...A dobre jim to slape a uchovali si svuj styl narozdil od Metalicy,i kdyz vsechno se meni no....
Isnt everything emo?How can you classify emo? every emotion is emotional even joy so emo is a bullshit retarded type of music for homos!!!

Ibanez Sr 505 BM,Warwick 25.1 250w

www.bandzone.cz/fan/wonder
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no nevím, myslím že Thrash se dá rozdělit do dvou směrů:

jemnější - Metallica, Megadeth, Testament...

tvrdší: Slayer, Kreator, některé věci od Pantery

oslovujou mě oba, to ne že ne :-)
gazosh

Příspěvek od gazosh »

tak jsem stáhl nejstarší cdčko SHOW NO MERCY a to je teprv nářez, hlavně skladba Antichrist. Tom Araya tam má docela jiný vokál, než při novější tvorbě a to v tom, že tam občas zajede do hodně vysokých vokálů. Album se mi možná líbí ještě víc než Seassons in the ABbys a taky mi dalo pořádnou práci ho najít na Dcčku ve slušné kvalitě, nakonec ho mám ve 320kbps,takže pohoda jahoda
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

z Show no mercy mám nejradši antichrista, Black magic a Fight till death, prostě ty osvedčené kousky...zbytek mi nic moc neříká
(...MaTeS...)

Příspěvek od (...MaTeS...) »

Ja Slayery miluju uz nejaky ten patek, tak mi nezbiva nez se pridat do diskuze... Jsou pro me absolutni kult. Nekompromisni, misty az brutalni agrese prokladana dokonale pasující melodicnosti... Hanneman pro me predstavuje nejluxusnejsiho kytaristu co znam... Kluci spolu hrajou pres 24 let a ve stejny sestave jako zacali taktez zkoncej... podobny ukaz jinde nenajdete!! Pravda prosli lehci zmenou na poli bicmena, ale to jen proto aby se Lombardo mohl posleze znovu vratit a obnovit tak tuto magickou, nenahraditelnou ctverici Zabijaku. Jejich styl se od zacatku do konce drzi nepozmenen a to ani lehce (taktez podobny ukaz nenajdete). Neznam jedniny song ktery by se dal oznacit za nepovedeny ci mene oblibeny. Vsechny songy jsou provedeny s naprostym citem a preciznosti a to jak po hudebni, tak po vokalni strance, vsechny jsou dokonaly. Vse dohromady tvori naprosto jedinecnou skupinu, ktera az zanikne... tak stejne jako se prestavaj v NHL pouzivat cisla slavnych hokejistu... melo by se prestat pouzivat oznaceni thrash metal v hudbe. [ I've made my choice. Six Six Six. ]
Ibanez RG321 MH, Boss Metal Zone, Kustom QUAD100 DFX...
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Slayer jsou fakt nenapodobitelní. Mám doma pár CD občas si to pustim. V mojí oblíbené hospodě jsou v jukeboxu, takže jsem tam utratil za Slayery nejednu pětku :) Naprosto kultovní píseň téhle hospody je asi Skeletons of society, taková rytmická, skoro válečná :lol: Vždycky, když jí já nebo někdo pustí, tak skoro všichni (když tam teda nejsou na návštěvě rovný kšilty, nebo tekknaři) zmlknou, poslochají a jen tak lehce pokyvují do rytmu :D Dál miluju Raining blood a Angel of the death, no vlasně všechny songy :D
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

poslední dobou jsem sice trochu odmetalovaný, ale Slayer mám rád pořád...a poslední dobou mě dostává písnička At down they sleep
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Tak jsem viděl dvdčko COMBAT TOUR z roku 1985 myslím.Kde hráli na jednom podiu SLAYER, VENOM a EXODUS takže masakr. Hustý bylo, že Kerry měl ještě vlasy, tak jsem měl chvili problém ho poznat, ale pak jsem podle blond vlasů poznal Jeffa. Výkon byl uplně skvělej a to od všech kapel, myslím si, že tyhle nejstarší záběry z raných dob kapel, i když jsou třeba v horší kvalitě, stojí opravdu za to. Týpek z Venom tam skákal do repráků, což mě taky dost zaujalo a rozhovory jsem docela taky pobíral,ale měl to jenom něco přes hodinku, tak bohužel jenom 20 minut Slayer.Ale opravdu to stálo za to.Viděl jste to někdo??
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

viděl jsem z toho pár videí na youtube, jen slayer...Antichrist, chemical warfare a ještě něco, myslím. všechno bylo skvělé :-)
mnemicmunky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mnemicmunky »

Slayer jsou prostě Slayer že jo.. mě rozhodně neurazej, když se pustěj...
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

Dead skin mask.....super
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

\m/ Raining Blood \m/

Zbožňuju tenhle song... Dave Lombardo je bestie... to samé platí samozřejmě o kytaristech...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

No... Axele, tvrdit, že Megadeth je jemnější mi příjde zvláštní.
Jsou dle mého stejně tvrdí, akorát, že u Slayeru ještě někdy zpěvák [Arraya?] blil do mikráku. Oboje dvoje jsou super skupiny.
Od Slayera mám nejraději Season in the Abyss
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“