chtěl jsem se zeptat jak jste na tom vy, co jste třeba nemocní a netrénujete týden na bicí. Popřípadě kolik dnů vám stačí na to, aby jste vypadly tzv ,,režimu'' a máte problem než se zpátky dostanete do tempa..
Díky za vaše skušenosti
No já netrénuju vůbec. jsem hudebnice, ne sportovec. Odjakživa mi vtloukali do hlavy, že hudebník CVIČÍ a celá kapela pak ZKOUŠÍ. TRÉNOVÁNÍ pak že je záležitostí sportovců.Dave245 píše:Ahoj,
chtěl jsem se zeptat jak jste na tom vy, co jste třeba nemocní a netrénujete týden na bicí. Popřípadě kolik dnů vám stačí na to, aby jste vypadly tzv ,,režimu'' a máte problem než se zpátky dostanete do tempa..
Díky za vaše skušenosti
To by bylo dost v prcicih, bo chodim dvakrat tydne - pondeli a patek. Takze to poznat bude asi vzdy, skodaNo vím že dost lidí říká, že stačí netrénovat den a de to poznat
NAOPAK!! Za sebe řeknu, že mám občas nějaký den v týdnu, kdy se ke cvičení opravdu dostanu. A to ještě nemluvím o tom, že každé cvíčo je nutně za skutečným bubínkem nebo soupravou. ne že bych to nepotřebovala (i po těch desítkách let bubnování je co cvičit...spíš dokonce s každým dalším bubenickým rokem vidím víc, co vše ještě bych měla pocvičit) ale prostě z provozních důvodů to nejde.Dave245 píše:.....Taky máte nějaký den v týdnu, kdy si dáte oddech..,,ti co z vás cvičí''..Nebo se pletu
NecvičímDave245 píše:Jelikož začínám, trénuji každý den, ale někdy přijde taková ta nechuť, když trénujete pořád něco to samé dokola. Nakonec ovšem jsem to vždycky přemohl. Ale dneska zrovna jaksi nemám vbc chuť. Jinak myslím si, že když se už potom moc nutíte do nečeho co nechcete, chce to pauzu. Ovšem tohle cvičení beru s nadsázkou.
.s pauzama souhlasím, ale taky si myslím všeho s mírou. Pač nakonec to taky može skončit, že nebudete cvičit skoro vůbc, nebo ne dostatečně a nebudou asi vaše výsledky podle očekávání. Tohle co jsem tu napsal bylo zaměřené ,,pouze na chození k učitely''..Takže to berte opravdu s nadsázkou
![]()
PS: Taky máte nějaký den v týdnu, kdy si dáte oddech..,,ti co z vás cvičí''..Nebo se pletu
Je to rozhodně lepší, než kdyby to bylo obráceně. Techniku procvičíš, ale nápady se naučit nedají.Ty musí přicházet.Johnnnnnnnnnny píše:Po delší době nehraní přichází nové nápady a odchází technika
uplně přesně mám to horší motorika v prstech je špatná jak nehraju 2 týdny tak se musim hodinu rozehravat hold mi neni 20 a sem po úrazu.Johnnnnnnnnnny píše:Po delší době nehraní přichází nové nápady a odchází technika
Mozoly určitě ano, ovšem jen ze začátku...jakmile si ruce zvyknou na každodenní práci s paličkou, tak už si zvykne a mozoly zmizí.Joe86 píše:Možná trochu blbá otázka ale přece: a co mozoly? dělají se někomu z Vás ze hry mozoly či puchýře?