Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
imho kdo určuje co je špatná a co dobrá technika?
když se to intro u kterého měl Honzek palec pod hmatníkem hraje na jedné struně s ebow a ještě v sedě na zemi tak je celkem šumák jestli má palec pod hmatníkem, naopak si tím může tu strunu dotlumovat. Spíš bych techniky nazýval "jiná" než špatná a dobrá
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Je fakt,že Edge to hraje takhle s palcem pod hmatníkem přesně tuhle pasáž-je to vysoko a myslím že bez palce se mu prstem líp klouže po hmatníku,než kdyby překonával odpor palce zezadu-zrovna na tuhle pasáž se to hodí -musí se to hrát jemně s vibrátem a neměly by bejt slyšet zvuky,který jsou obvyklý při skluzech.
Naposledy upravil(a) panedge dne 16.03.2011 20:50, celkem upraveno 1 x.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
A já bych řekl, že to je taky trochu frajeřinka, kterou si člověk hrající danou věc po čtyřsetřicátéosmé jednoduše může dovolit. Také proto, že má třeba dobře zvládnutou techniku...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
Tak jsem dodělal Open Sesame-přidal jsem tam jednu sloku, basovou vyhrávku, celý sem to "nazpíval" znova, přidal sólo(z toho mam opravdu rozporuplný pocity, jednou se mi tam líbí a podruhý bych se za něj nakopal do zadku), v textové pasáži, která je v jeskyni, a pod sólem jsem zesílil docela dost basu, ty stopy jsem převed na mono aby to jelo z obou kanálů a hlavně jsem to projel ekvilazací. Tak posuďte.
http://www.box.net/shared/thqqma1biu
http://www.box.net/shared/thqqma1biu
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
a ve finále je to tak, že si tím palcem drží strunu E proti sklouznutí pod krk, jelikož se ta pasáž hraje minutu právě na tenké E struně s vibratemAtkins píše:A já bych řekl, že to je taky trochu frajeřinka, kterou si člověk hrající danou věc po čtyřsetřicátéosmé jednoduše může dovolit. Také proto, že má třeba dobře zvládnutou techniku...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
S kapelou u nas ve zkusebne nahravame nove album a davame k poslechu prvni hotovou skladbu. Budu rad za jakekoliv nazory a pripominky ke zvku i k cemukoliv jinemu.
prvni track tady
http://bandzone.cz/disabled
prvni track tady
http://bandzone.cz/disabled
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodne to zni dobre...ale jako muzika me to vubec nebere....
Hodně budem někde...
Před časem sem sem něco dával a všishcni ste mě to zplivali....teď sme s kapelou udělali něco novýho, tak mě můžete říct jestli sme se zlepšili aspoň trošku 
www.bandzone.cz/wotf
www.bandzone.cz/wotf
Baskytara:
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner
http://www.bandzone.cz/melodymayhem
Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer
http://www.bandzone.cz/wotf
Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner
http://www.bandzone.cz/melodymayhem
Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer
http://www.bandzone.cz/wotf
Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
- LukyTukySpeky
Jako myšleno jenom té pisničky samozřejmě a ne jako nejlepší cover na youtubuKůň píše:Best cover on youtube?
Minor Blues Jazz Guitar
a něco z tvrdšího soudku
Korn - Y'all Want A Single
Prosím, hlavně se vyjádřete k tomu Minor Blues Jazz guitar (i kdyz k těm kornům můžete taky
Vím, že zvuk jestě není ideál, ale to doufám časem vymakám....
Ibanez 1527 MIJ with SD blackouts ABH1
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Niekedy davnejsie niekto (uz neviem kto
) chcel aby som urobil cover The Loner od Garyho Moora.
Tak tu je to:
Tak tu je to:
LukyTukySpeky: Minor Blues Jazz Guitar naprosto super! V jednom miste trochu divny vibrato a na nekterych mistech, kde vibrato nedavas, bych naopak dal, ale jinak se mi to fakt libilo
Nejsem ovsem zadnej odbornik na jazz.
Korny radsi komentovat nebudu, tady to podladeny prdeni na kytaru moc neuznavam a ono tam toho na komentovani ani moc neni
Tubular: na 0:50 tezkej fuck-up, mensi potom na 1:35 (temer neznatelnej)
Pobavilo me to Oldfieldovsky rychly vibrato na 2:19
Improvizacka na konci (predpokladam, ze to nehrajes stejne jak Moore) se mi moc libila.
Celkove zahrano s velkou gracii

Korny radsi komentovat nebudu, tady to podladeny prdeni na kytaru moc neuznavam a ono tam toho na komentovani ani moc neni
Tubular: na 0:50 tezkej fuck-up, mensi potom na 1:35 (temer neznatelnej)
Pobavilo me to Oldfieldovsky rychly vibrato na 2:19
Improvizacka na konci (predpokladam, ze to nehrajes stejne jak Moore) se mi moc libila.
Celkove zahrano s velkou gracii
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
LukyTukySpeky:Korny hraješ dobře. Ve sloce (What's going on today...) hraju druhou cast akord-paty prazec na A, sedmy prazec na D/třetí prazec na A, pátý na D s palm mutem. V koncové části hraju tlumenim Ais barecko misto A (u tohohle nevim, hraju to z hlavy).
Wohma: Dik. O tych chybach viem, a ta improvizacka na konci, ako vravis nebolo to podla Moora, aspon tusim, tu skladbu mam napocuvanu len z inych coverov. 
-
Teorge
Tubular: hezký, ten cover jsem chtěl já, je to moje nejoblíbenější Garyho písnička.
Moje takyTeorge píše:Tubular: hezký, ten cover jsem chtěl já, je to moje nejoblíbenější Garyho písnička.
To Vlado: palce nahoru - všechny
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Vlado: Co dodat?
Perfekt.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
krása, super zvuk a líbila se mi práce s pákou. jak už říkal Wohma, v pár místech ti to ulítlo, ale všeobecně z tvých dvou posledních videí usuzuju, že se posunuješ výrazně dopředuTubular píše:Niekedy davnejsie niekto (uz neviem kto) chcel aby som urobil cover The Loner od Garyho Moora.
Tak tu je to:
akorát na ty tvoje powerchordy mě bolí koukat se
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Koho mám zabít abych měl takový zvuk na doma? 
To je tezky, podle me ma Tubular abnormalne dlouhy prstyDark Axel píše:akorát na ty tvoje powerchordy mě bolí koukat se
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus