Ochrana před smazáním podpisů
Pravidla fóra
-
molex
Ochrana před smazáním podpisů
Ahoj, nechal jsem si podepsat kytaru a chci se zeptat jestli existuje nějaký přípravek abych o ty podpisy podepsané centrákem nepřišel, nějaký lak, který to ochrání nebo tak. Díky 
Re: Ochrana před smazáním podpisů
OT:molex píše:Ahoj, nechal jsem si podepsat kytaru a chci se zeptat jestli existuje nějaký přípravek abych o ty podpisy podepsané centrákem nepřišel, nějaký lak, který to ochrání nebo tak. Díky
Podepsat kytaru - proč ?
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Já chtěl jednou koupit kytaru, ale byla podepsaná. Nebyl jsem si jistý, že ten podpis půjde beze zbytku dolů, tak jsem ji nekoupil.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Je to prasárna...
... ale zastříknutí bezbarvým lakem ve spreji by ti mělo pomoci.
... ale zastříknutí bezbarvým lakem ve spreji by ti mělo pomoci.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
molex
Jo tak ono to tím centrákem zas tak extra nedrží, dolů by to šlo...a hlavně to mám na obyčejné staré kytaře 
Nu já osobně mám na kytaře podpis od Radima Hladíka a jako blbost mi to fakt nepřijde. Občas mě to příjemně povzbudí! 
No pokud by ten nástroj měl něco společného s tou osoubou, tak budiž.
Jinak je to stejně směšné, jako mít na kapotě od Fabie podpis Nikiho Laudy

Jinak je to stejně směšné, jako mít na kapotě od Fabie podpis Nikiho Laudy
shoooter píše:No pokud by ten nástroj měl něco společného s tou osoubou, tak budiž.
Jinak je to stejně směšné, jako mít na kapotě od Fabie podpis Nikiho Laudy![]()
![]()
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
A hraje ta kytara nebo Ty líp? 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
To máš jako u aut, každá hustokrutá nálepka přidá aspoň 5 koníAtkins píše:A hraje ta kytara nebo Ty líp?
Přesně tak! Zvuk kytary to ovlivní značně! Dále na zvuk má vliv logo! Když je tam Fender USA, tak to hraje o 64% lépe, když je tam cedulka Custom Shop, tak to hraje dokonce o 74% lépe. každý další značkový nápis přidá na zvuku 5% a podpis významného kytaristy přidá 4-26% zvuku nástroje. Vomlácenej nástroj taky hraje líp, až o 17% a na zvuk má samozřejmě vliv i imidž kytaristy! To je snad jasné. To pomůže i víc jak o 14%. a to nemluvím o strunách - nezatřižené čouhající struny (palmička) přidá na zvuku i 10%. (!)bubucci píše:To máš jako u aut, každá hustokrutá nálepka přidá aspoň 5 koníAtkins píše:A hraje ta kytara nebo Ty líp?
(Předpokládám že to neberete nikdo vážně
-> Zkrátka podpis na zvuku nepřidá, ale občas to "potěší" (Já z teho mám prostě dobrej pocit. Toť vše...)