Dobrý den.
Chtěl bych si porídit klávesy. Nebo spíš něco, (nevím co) aby to vydávalo podobné zvuky jako MGMT.
Mám docela dobrý notebook, tak jsem si ríkal, ze bych si mohl koupit MIDI klávesy a pak koupil nějaký program, kde bych si všechny zvuky nastavil. Funguje to takto..?
Midi klávesy>kabel>notebook>program>PA....?
Jaký program byste mi doporučili..?
MGMT, rada ohledně zvuku
Pravidla fóra
- 60'Rock_N'_Roll
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: MGMT, rada ohledně zvuku
Takovýhle zvuk bue v každé dětské samohrajce...
Hraní přes USB MIDI kontroler je samozřejmě možné, ale problém je v tom, že ne vždy lze VSTi aplikovat real-time a navíc je tu otázka latence.
Hraní přes USB MIDI kontroler je samozřejmě možné, ale problém je v tom, že ne vždy lze VSTi aplikovat real-time a navíc je tu otázka latence.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- 60'Rock_N'_Roll
Nevím, jestli jsi to poslouchal celé, ale pak ve sloce je tam i jiný zvuk, docela kvalitní.
Co mi tedy doporučuješ..?
Co mi tedy doporučuješ..?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Na živé hraní rozodně normální klávesy / workstation. Na domácí blbmutí si člověk asi postačí s těma MIDI kontrolerama, kvalitním virtuálními nástroji a notebookem, ale má to dost háčků.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak. Do pátku se na midi.cz válel doslova "za pár šušňů" super syntík - minimálně do začátku - Yamaha CS1x. Každopádně souhlas s Nerem a doporučuju sledovat bazary.
P.
P.