Korpiklaani

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Urby
Kontaktovat uživatele:

Korpiklaani

Příspěvek od Urby »

Znáte tuhle lesni kapelu.A co na ne rikate????
Olihen

Příspěvek od Olihen »

Happy little boozer,beer beer!! wooden pints,Teravaskanto,Palovana,Tapporauta,Northern fall......jedna z mojich nejoblibenejsich kapel
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Výborná kapela veselých chlapíků, loni sem byl na koncertě ve Zlíně, tolik mě za krkem ještě nebolelo :D. Zbytek za mě už vypsal Olihen

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
EXE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EXE »

mega běsná kapela :D
komi

Příspěvek od komi »

Byl jsem na nich když byli poprvé na MoR, to bylo supr!
Když byli na MoR podruhé, už se mi to tolika v kotli nelíbilo, bylo to moc divoký :)

Doma si je moc rád poslechnu, je to sranda :)
SIXPOUNDER

Re: Korpiklaani

Příspěvek od SIXPOUNDER »

Výborná energická partička. Od prvních alb, kdy ještě vystupovali pod jménem Shaman než ho změnili na Korpiklaani, což znamená něco jako "Klan z divočiny", mě hrozně jejich muzika baví. Dá se poslouchat jen tak ale i skvěle na ní blbnout.
Btw co říkáte na nové album Ukon Wacka?
Obrázek
Olihen

Příspěvek od Olihen »

Dřív mě bavili,než se zacyklili a jedinou jejich čiností se stala recyklace songu částečným obměněním melodie nebo rytmu a změna názvu na jiny druh alkoholu
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Olihen píše:Dřív mě bavili,než se zacyklili a jedinou jejich čiností se stala recyklace songu částečným obměněním melodie nebo rytmu a změna názvu na jiny druh alkoholu
Napodobne, poslouchal jsem je jeste pod nazvem Shaman (nebo Shamaan?) a to me celkem bavilo, pak to zacaly byt hospodsky vyrvavacky s neuveritelnou mirou recyklace :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Je super vidět ten hudební vývoj za čtyři roky. Doopravdy rád sem je dřív poslouchal, ale teď to vidím jako Oliheň (změna názvu na jiný Alkohol sedí :D ) a Wohma. Tahle kapela je pro mě mrtvá od alba Tervaskanto, kdy už začali sami sebe vykrádat docela ukrutným způsobem.

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“