Basy Squier - názory

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Basy Squier - názory

Příspěvek od Nesst »

Zdravím, zajímalo by mě, jestli jste někdy hráli, slyšeli, viděli tuhle basu. Pokud ano, tak jaký na ni máte názor? Link: http://www.musiccenter.cz/Squier-Deluxe ... erie:26243

Aivn86// sloučeno s jedním ze starších témat
Nesst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Takže fakt to nikdy nikdo neviděl? To je škoda...
homersimpsoin

Příspěvek od homersimpsoin »

bohuzel s touhle kytarou zadny zkusenosti nemam.
ale vypada luxusne a squier obecne dela qalitni kytary.
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Moc bych jí nevěřil, i když kdo ví? Pět strun a aktivka :? za tuhle cenu se mi to moc nezdá. Příslušenství dobrý, ale neodvažuju si tvrdit, jak dlouho vydrží a jaký bude provedení. Chtělo by to vyzkoušet.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Nesst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

No právě, že vyzkoušet nešla. Tak jsem nakonec koupil 5ku z Hořovic... Takže už je to zbytečný. Ale stejně by mě zajímalo, jak hraje.
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

myslim ze to hacko nebude hrat uplne skvele, prece jen je to squier a jeste k tomu na petku dost levnej
Fender P-Bass(U.S.A), Ampeg SVT3-PRO, Ampeg SVT-410 HLF
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Teď hraju na Squier P-bass....za ty prachy to ujde. Mnohem lepší jak ty levný ibanezy, staggy apod. Šetřim na Ibanez ATK, to je ale jiná kategorie :)
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
Nesst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Neodsuzujme to jenom kvůli tomu, že je levná. Teď jsem hrál rok a půl na Fadeku (Fokus) a háčko hrálo docela pěkně. Takže jsme se odnaučil posuzovat kytary podle ceny... Nemluvě o tom, že měla hezčí zvuk než třeba o 3-4 tisíce dražší Ibanezy...
cvrček69

Basy Squier

Příspěvek od cvrček69 »

Zdravím, vím že to tady bylo stokrát omíláno ale chtěl bych znát vaše názory na basy Squier. Nemůžu se rozhodnout mezi Vintage modified JB, Deluxe JB, PB classic vibe 60. Jsem spíš na precly ale láká mně i JB. Po neshodách v kapele končíme a vracíme sponzorovi nástroje, takže podpis budu muset předělat :?
Fender JB MIM 94',Fender Precision American Standard, Fokus JB Fretless ,Ibanez SRX 400,Jolanka Basso IV.Kytary Strat Squier VM, Tele od Fokusu , 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Pastička ZOOM B1X atd atd,je mi líto se něčeho zbavovat :-)
Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Re: Basy Squier

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

Ahoj, no to je pořádně na hov*o!
Co se týče baskytar Squier, tak moje osobní zkušenost je pozitivní, ať je to moje Affinitka, kde stačilo vyměnit snímače, nebo dvě kytary našeho kytaristy (jedna z nich - Deluxe byla opravdu Deluxe) a nebo několik takových se kterými jsem se setkal při cestování za hudbou, jeden známý má PB pětku a i to Hčko prostě znělo. Není to žádná světová extra třída, ale jsou to slušné nástroje, které za tu cenou hrajou velmi dobře.
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
cvrček69

Příspěvek od cvrček69 »

Jj je to na h***o ale trápit se kvůli pořádný base,s lidma s kterýma nemáš nic společnýho to už mne přestalo bavit. Ta 5ka PB je taky dobrá, líbí se mi tam ten JB snímač u kobyly ale ta už není na trhu myslím a jsem zvyklej spíš na 4 struny. Bral bych pětku ale stejně tam to H bude většinou mlčet tak to je asi zbytečný....Je to rozhodování na nic, koukám i po nějakým mexiku standard ale nevím jestli v tom je vůbec rozdíl.
Fender JB MIM 94',Fender Precision American Standard, Fokus JB Fretless ,Ibanez SRX 400,Jolanka Basso IV.Kytary Strat Squier VM, Tele od Fokusu , 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Pastička ZOOM B1X atd atd,je mi líto se něčeho zbavovat :-)
Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

Měl by to být rozdíl.
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Kiwiooo
Bandzone: www.bandzone.cz/digitalcocholate

Příspěvek od Kiwiooo »

Ja vlastním asi měsíc Squier Classic Vibe Jazz 60, a musím říct, že mě mile překvapil. Vedle Fendera se neztratí a vozím ji sebouna kšefty jako záložní basu... Cenovou konkurenci Ibanez, Cort atd., převyšuje kvalitou provedení i zvukem. Jediné co se chystám, vyměnit origo snímače za vyrobené na zakázku panem Šlapákem. Pak to podle mého názoru nebude mít chybu.
cvrček69

Příspěvek od cvrček69 »

Ano ta se mi taky líbí a koukal jsem na youtube jak malý rozdíl je ve zvuku proti originálu, jestli to teda nemají tak schválně...a aparát taky dělá svoje. Nakonec mi preclík zůstane takže nemusím pospíchat ale po nějakým JB časem mrknu, nebo přidám nudli ke kobyle i když nevím jestli to není hřích do toho nechat frézovat :?
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“