Ahojte, dostal se mi pod pracky VOX VT40+. Všude se dočítám, že výborný zvuk, pět hvězdiček atd. U některých zkreslených zvuků je to pravda, ale za boha se mi nedaří "nakroutit" nějaký opravdu čistý zvuk. Nejčistší, co se mi povedlo, je cca toto:
Amp Clean, Gain ~ 1/4, Volume ~ 3/4, Basy 0, Středy 1/4, Výšky 1/2, žádné efekty ani reverby.
ALE. Zvuk sám o sobě je krásně čistý, správně "warm", jenže kdesi "pod ním" je slyšet takové "chrčení", ani ne jako ze zkreslení, ale spíš jako nějaká vibrace či co. Při zesílení master volume se zesílí i to chrčení, kdežto když na kytaru nehraju, tak chrčení úplně zmizí (zazní až když zase hrábnu do strun). To chrčení není nějak extra slyšitelné, spíš tak na hranici, že ho člověk jen tak tak postřehne. Máte s touhle krabicí někdo zkušenost?
Díky.
VOX VT40+
Pravidla fóra
VOX VT40+
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Let's Jam Contest
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: VOX VT40+
Nahraj to, jinak půjde jen o dohady, co to může být zač.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Došel jsem k závěru, že je to nezbytný šum z těch simulací aparátů, které tam jsou. Když se volume ohulí na 3/4 a výš, tak ten šum zmizí v randálu (ehm, hudbě
) a je to ok, asi je to daň za tu digitalitu... díky!
Let's Jam Contest
Let's Jam Contest
Někde jsem četl, že ta nejnovější řada s tím má problémy - že tam je takový šum při čistých zvucích. Bude to nejspíš vada všech kusů. Třeba to bude řešit v budoucnu nějaký update softu v tom aparátu, nevím.
Každopádně bych to zkusil porovnat s tou starší řadou. Já měl tu úplně první černou a ta tohle myslím nedělala. Kdyby se ukázalo, že to dělá tahle nová a stará ne, tak je to myslím tak na reklamaci a nebo vrácení peněz
Hodně zdaru.
Každopádně bych to zkusil porovnat s tou starší řadou. Já měl tu úplně první černou a ta tohle myslím nedělala. Kdyby se ukázalo, že to dělá tahle nová a stará ne, tak je to myslím tak na reklamaci a nebo vrácení peněz
Hodně zdaru.
Díky za tip! Zapátrám po updatu a pak se uvidí.
Let's Jam Contest
Let's Jam Contest