menzura není na poštu pražců vůbec závislá, a ani naopak
Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
To jo, v běžných případech na to asi každý dlabe, jen se mi nezdá, že to lze tímhle způsobem kategoricky odmítnout.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Tákže..můj sen je http://www.audiotek.cz/product-22630-b- ... oa-natural
Pokud najdu ,za pár měsíců až budu kupovat elektriku,v bazaru nějakou za slušnou cenu tak pravděpodobně nebudu váhat.
Co si o ní myslíte..?
Pokud najdu ,za pár měsíců až budu kupovat elektriku,v bazaru nějakou za slušnou cenu tak pravděpodobně nebudu váhat.
Co si o ní myslíte..?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
mtm:
Slyšel si někdy o Zenónovy z Eleje a jeho aporiích? Třeba o té o stadionu? Je to asi tak stejně praktická záležitost, jako tvoje teorie...
Můžeš třeba říct, že existuje závilost mezi menzurou a tahem strun při stejném naladění (nebo naopak výškou tónu při stejném tahu), ale rozhodně neexistuje závislost mezi počtem pražců a menzurou. Na to je snadný důkaz - nemůžeš jakkoli nadefinovat, kolik pražců příluší menzuře 648, 635 nebo 628 milimetrů a naopak nelze říct, jaká menzura patří k 21, 22 nebo 24 pražcům. Ergo to není závislost.
Slyšel si někdy o Zenónovy z Eleje a jeho aporiích? Třeba o té o stadionu? Je to asi tak stejně praktická záležitost, jako tvoje teorie...
Můžeš třeba říct, že existuje závilost mezi menzurou a tahem strun při stejném naladění (nebo naopak výškou tónu při stejném tahu), ale rozhodně neexistuje závislost mezi počtem pražců a menzurou. Na to je snadný důkaz - nemůžeš jakkoli nadefinovat, kolik pražců příluší menzuře 648, 635 nebo 628 milimetrů a naopak nelze říct, jaká menzura patří k 21, 22 nebo 24 pražcům. Ergo to není závislost.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Můj sen je nějaký opravdu dobrý Stratocaster který by vydržel celý život a po čase se začal pěkně "relicovat" 
edit: málem bych zapomněl, pravoruký s levorukým krkem, možná je to ohraná Hendrix-póza, ale líbí se mi to, Strata má hodně lidí, alespoň ten krk je mírné odlišení
edit: málem bych zapomněl, pravoruký s levorukým krkem, možná je to ohraná Hendrix-póza, ale líbí se mi to, Strata má hodně lidí, alespoň ten krk je mírné odlišení
Naposledy upravil(a) jakub.kubaaa dne 6.03.2011 23:17, celkem upraveno 2 x.
Nero, o Zenónovi nic nevím, ale bude to sympaťák
Ok, uznávám, že to moc lidí prakticky nepoužije a vrtat se v tom není nijak zvlášť přínosné - mlčím.
Kuba: pokud se neobjeví nic lepšího, tak nějakého strata s mírnými modifikacemi si přeju taky. Ale zatím je kupa věcí, na které si ještě šáhnu, tak žádné konkrétní plány ještě nedělám..
Ok, uznávám, že to moc lidí prakticky nepoužije a vrtat se v tom není nijak zvlášť přínosné - mlčím.
Kuba: pokud se neobjeví nic lepšího, tak nějakého strata s mírnými modifikacemi si přeju taky. Ale zatím je kupa věcí, na které si ještě šáhnu, tak žádné konkrétní plány ještě nedělám..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
teď jsem zrovna na to narazil:Pikus píše:on je jeden z těch týpků, co ti seženou takový ty raritky (za jistou provizi)? Nebo má jen hudebniny, kde se dají koupit i tyhle skvosty?Tonda píše:on se prodejem těch kytar taky živíluckyduck píše:Ma neuveritelnou sbirku tenhle chlap
http://www.gregorhilden.de/guitars-and- ... -sale.html
I´m wheels... movin´wheels
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
moje sny,splnitelný je možná tak ten bílý Iceman. Telátko možná. 
Pak už jenom halfstack Carvin / Mesa a su fakt spokojený ( ale na jak dlouho ?
)
Pak už jenom halfstack Carvin / Mesa a su fakt spokojený ( ale na jak dlouho ?
-
Teorge
Ty Icemany jsou šíleně lehké, měl jsem v ruce nějaký signature od někoho ze SOAD, ale ten bílí se mi líbí nejvíce.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
tos měl v ruce určitě DMMIčko. Nebylo to tohle ? To mi půjčil na koncertu SOADr Honza Toman...Teorge píše:Ty Icemany jsou šíleně lehké, měl jsem v ruce nějaký signature od někoho ze SOAD, ale ten bílí se mi líbí nejvíce.
Já toho bílého beru spíš jako náhražku,ICT700 už není to co IC300/400 ...
-
Teorge

Tuhle... Teda o tom,že to je signature od někoho ze SOAD mi bylo akorát řečeno, nikde jsem si to neověřoval.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
to si nejsem jist ze by nekdo ze soadu mel kytaru se vzorem od Gigra 
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
to je blbost,tohle není Daronova...vím o čtyřech typech,tenhle mezi nima není...můžu se poptat známého co vede český web o soad,ale pochybuju...není to jeho styl
mrkněte na ni třeba se vám tímto kouskem splní sen...
http://hudba.bazos.cz/inzerat/9359651/n ... s-Paul.php
http://hudba.bazos.cz/inzerat/9359651/n ... s-Paul.php
-
Teorge
Rocky, Kozias: jak jsem psal, to mi bylo řečeno a nikde jsem to neověřoval, každopádně mi ta kytara přišla neuvěřitelně lehká.
Nejsi ten, kdo mu ji hodil na zem?Rocky_MK píše:To mi půjčil na koncertu SOADr Honza Toman...
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Nejsu,to bylo na srazu fandů SOAD !Sadam.S píše:Nejsi ten, kdo mu ji hodil na zem?Rocky_MK píše:To mi půjčil na koncertu SOADr Honza Toman...
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně se sehrát s kapelou a pak konečně ORANGE!!!!! 
Po dlouhé době v tom mám konečně jasno:
- sedm strun
- tělo lípa, krk javor, hmatník palisandr
- snímače se středním až nižším výstupem - kvůli šťávě, zatím vedou určité typy Dimarzií
- elektronika klasika - volume, tone, přepínač
- pevná kobyla
- s tvarem je to horší: Les Paul, Strat, Tele, Véčko (s Ibanez hlavou)... i Gilbertův Fireman vypadá dobře
- to vše v šedo/stříbrno/chromovém provedení alá ESP - RZK 1
Teď už jen sehnat dostatek financí a není to až tak nereálný sen
A stejně to nakonec dopadne zase úplně jinak
- sedm strun
- tělo lípa, krk javor, hmatník palisandr
- snímače se středním až nižším výstupem - kvůli šťávě, zatím vedou určité typy Dimarzií
- elektronika klasika - volume, tone, přepínač
- pevná kobyla
- s tvarem je to horší: Les Paul, Strat, Tele, Véčko (s Ibanez hlavou)... i Gilbertův Fireman vypadá dobře
- to vše v šedo/stříbrno/chromovém provedení alá ESP - RZK 1
Teď už jen sehnat dostatek financí a není to až tak nereálný sen
A stejně to nakonec dopadne zase úplně jinak
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
- Erroes
- Kontaktovat uživatele:
Já bych si určitě přál Schester Synster Gates standart

Epiphone Les Paul Studio Goth | Roland Cube 15W | Ernie Ball Regular Slinky