Nápady, připomínky, stížnosti

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Nápady, připomínky, stížnosti

Příspěvek od Nero »

Pořád píšou lidi, kterým nejde aktualizovat inzeráty - a to i po 15. hodině. :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

Nero píše:Pořád píšou lidi, kterým nejde aktualizovat inzeráty - a to i po 15. hodině. :wink:
Hm. Klasika. Kvůli tomu, že byl přetížen server jsem nasadil novou verzi trochu ve spěchu a chyby jsou na světě.
1. nešla editace - opraveno
2. při vkládání inzerátu s cenou v EUR se inz. nevložil - opraveno
3. neukládalo se do cookies datum poslední návštěvy - opraveno
4. při editaci se nemusela zobrazit správně kategorie editovaného inzerátu - opraveno
Omlouvám se za komplikace. Další případné chyby hlaste. Budu to zde sledovat.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Díky - za novinky i opravu chyb :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
mazzi

Příspěvek od mazzi »

Aktualizaci se nepodařilo zvládnout bez chyb a k horšímu, zcela nelogicky, se změnilo i vypisování inzerátů ve stromu. Inzeráty zařazené do podkategorie se nezobrazí v nadřazené kategorii - přitom je to základní vlastnost stromové struktury a podkategorie pouze filtrují daný typ inzerátů. Krásně je to i vidět na počtech nově přidaných/aktualizovaných inzerátů, kdy součet nových inzerátů v podkategoriích převýší počet nových v nadřazené kategorii. Např. můj inzerát http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=606007 zařazený do kategorie "Snímače" nejde vyhledat v nadřazené kategorii (uzlu) "Kytary a baskytary".

Použitelnost bazaru je teď mizerná, když chci vidět co je nového v kytarách, musím procházet všechny podkategorie namísto nadřazené.

:!: :!: :!: Předpokládám, že je to chyba programátora a měl by ji (po sobě) co nejrychleji opravit :!: :!: :!:
Ibanez RG 1520 A (DiMarzio/IBZ)
Ibanez RG 570 CTAM (DiMarzio D-Sonic + Air Norton + HS-4)
Jackson RR-3 (EMG 81 + 89)
BOSS FT-2, PH-3, CE-2, DC-3, DD-3, RV-3, RC-2

Co jsem vlastnil, prodal a s čím poradím:
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ja jeste doplnim, ze se opet objevila hlaska (vlozil 4 inz.), proto predpokladam, ze VladaM omylem nahodil nejakou jinou verzi, nez chtel :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

mazzi píše:Aktualizaci se nepodařilo zvládnout bez chyb a k horšímu, zcela nelogicky, se změnilo i vypisování inzerátů ve stromu. Inzeráty zařazené do podkategorie se nezobrazí v nadřazené kategorii - přitom je to základní vlastnost stromové struktury a podkategorie pouze filtrují daný typ inzerátů. Krásně je to i vidět na počtech nově přidaných/aktualizovaných inzerátů, kdy součet nových inzerátů v podkategoriích převýší počet nových v nadřazené kategorii. Např. můj inzerát http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=606007 zařazený do kategorie "Snímače" nejde vyhledat v nadřazené kategorii (uzlu) "Kytary a baskytary".

Použitelnost bazaru je teď mizerná, když chci vidět co je nového v kytarách, musím procházet všechny podkategorie namísto nadřazené.

:!: :!: :!: Předpokládám, že je to chyba programátora a měl by ji (po sobě) co nejrychleji opravit :!: :!: :!:
No vidíš, ty kluku nepříjemná. Už je to opraveno. Ten programátor je hroznej debil, úplně souhlasím.
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

Ještě je tam nějaká chyba. Označení nový inzerát nekoresponduje s počtem nových inzerátů. Vím o ní.
EDIT: Už jsem to našel. Opraveno.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

"Poslední návštěva 21:35:41 24.3."
Zaprve mi to prijde pekne skarede, za durhe je logictejsi udavat cas od nejvyssich jednotek :) Kazdopadne vypis teto informace mi tam prijde naprosto zbytecnej.

A jeste jedna drobnustka - "(2 aktivních inzerátů)" :)

A
Pokud máte zájem o komerční inzerci na serveru HudebniBazar.cz, můžete si pronajmout horní nebo pravou banerovou pozici.
banner

BTW, problem s rozbitymi odkazy pri vyhledavani je vyreseny vpravde salamounsky :lol:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
VladaM
Site Admin

Příspěvek od VladaM »

Wohma píše:"Poslední návštěva 21:35:41 24.3."
Zaprve mi to prijde pekne skarede, za durhe je logictejsi udavat cas od nejvyssich jednotek :) Kazdopadne vypis teto informace mi tam prijde naprosto zbytecnej.
Určitě, to jsem měl kvůli ladění. Už jsem to dal pryč.
Wohma píše:A jeste jedna drobnustka - "(2 aktivních inzerátů)" :)
Ty mě ale honíš :wink:. Tomu skloňování jsem se chtěl vyhnout. aktivní,aktivních,inzeráty,inzerátů. Ale asi mě to nemine.
Pokud máte zájem o komerční inzerci na serveru HudebniBazar.cz, můžete si pronajmout horní nebo pravou banerovou pozici.
No, když už děláme revizi textů, tak by tam mělo být spíš "reklamní pozici".

Ty odkazy by měly fungovat v detailu. Akorát ještě nejsou nastylovaný do červena.
mazzi

Příspěvek od mazzi »

Dík za opravu a sorry :) Asi profesionální deformace, pracuji v oboru a mám pod sebou pár programátorů :D

Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

Děkuji moc za realizaci některých mých návrhů.

Jen se mi nezdá to (X aktivních inzerátů). Snad mi dají za pravdu i ostatní, že bohatě stačila původní decentní závorka s číslem.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

VladaM píše:Ty mě ale honíš :wink:. Tomu skloňování jsem se chtěl vyhnout. aktivní,aktivních,inzeráty,inzerátů. Ale asi mě to nemine.
Počet aktivních inzerátů: 2

A jinak zrušení řazení podle ceny mě celkem štve :(
Měl jsem ve zvyku si jen tak procházet, co bych si mohl z těch nejlevnějších blbůstek jen tak z nudy koupit :mrgreen: :roll:
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Vím, že to není to nejdůležitější ale musí být ta roletka s výběrem prodám/rúzné atd. podbarvená tou ošklivou červeno-růžovou? :) A ten pager byl dřív na takovém žlutém podkladu ne? :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

Znovu prosím aktualizaci názvů krajů které jsou platné od r. 2001.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Kraje_v_%C ... .8Dasnosti
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Dva dotazy:

1) Je nutné, aby bylo zmizeno vyhledávání podle ceny? Přišlo mi to jako šikovný nástroj a co slýchám kolem sebe, tak nejsem sám.

2) Nebylo by lepší, aby i náhled inzerátu zohledňoval odenterované řádky? Kolikrát to sražení spíše snižuje přehlednost.

PetrPeter 1975 - 2008
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Nero píše:vyhledávání podle ceny? Přišlo mi to jako šikovný nástroj
Není to šikovný nástroj. Je to základní funkce bazaru, eshopu, čehokoliv.
Bez tohoto je bazar absolutně nepoužitelný. Bez debat.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

A taky by to chtělo, aby se neexitující (smazaný) inzerát zobrazoval jako neexistující a ne jako prázdný, bez obrázku a se založením na počátku unixového času? (1.1.1970)
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Na zmizení řazení podle ceny jsem zrovna chtěl začít nadávat. To je nutnost.
mazzi

Příspěvek od mazzi »

Vidíte, já tu na bazaru řazení podle ceny nikdy nepoužil :)

Odpovědět

Zpět na „HudebníBazar.cz“