GIBSON J-200
Pravidla fóra
Re: GIBSON J-200
zdravim,taky jsem uvažoval o týhle kytaře,ale tady mě odradila cena
tak jsem zkusil jednoho kytaráře a udělal mě za půlku peněz stejnej nástroj,hraje to nádherně a jsem spokojenej a nestála tolik jako origoš 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nechtěl by ses pochlubit třeba fotografiemi? Například sem - akusticke-kytary/pochlubte-se-s-vasim-n ... t3566.htmlolopi píše:zdravim,taky jsem uvažoval o týhle kytaře,ale tady mě odradila cenatak jsem zkusil jednoho kytaráře a udělal mě za půlku peněz stejnej nástroj,hraje to nádherně a jsem spokojenej a nestála tolik jako origoš
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jak to kolega olopi napsal, taky mne hned jako první napadlo, jestli mu to ten kytarář udělal s logem, nbeo bez
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Možná je už pozdě pro ale jen taková zajímavost. Gibson j-200 na aukru od 1000 kč
))
aukce končí Pá 25. březen 2011, 10:05:29,nyní je cena 14.000,-
i ocituji text prodejce, fakt zajímavý kousek, který může vyjít za velmi dobrou cenu:
aukce končí Pá 25. březen 2011, 10:05:29,nyní je cena 14.000,-
i ocituji text prodejce, fakt zajímavý kousek, který může vyjít za velmi dobrou cenu:
Prodám kytaru gibson . jesltli správně chápu jedná se o serii J-200.
Kytara je bez dokladu - jedná se o zbytky vybavení z většího turné, pokud vím nikdy se na ní aktivně nehrálo. Byla jen pořízena a zbytek strávila zabalená v bedně.
Hraje pěkně.
Doplněno 2011-03-23 10:10
Doplnující informace,
na základě neuvěřitelné hromady mejlu - odzkoušení jako takové nepovažuji za možné poněvač je vás tak hrozně moc že to abych zustal týden doma a jenom domlouval termíny na vyzkoušení. K dalším informacím o kytaře.. je to zbytek z turné které když skončilo tak sme dostali každý nějakou věc od produkce co jim už byla zbytečná ja dostal kytaru . Víc informací než je ted na aukci opravdu nemam tak je zbytečné si o ně psát. Je to pro mne s prominutim krám co mi zabírá místo v obývaku .. a proto byl od 1000kc chci se toho jenom zbavit a jestli si to nikdo za nějakou cenu koupí budu rád. Vsem co sem neodpověděl na emaily se omlouvám ale je jich zkrátka moc .. a sem poměrně vytíížený člověk a není v mé moci vyřizovat ty obrovské množství emailu. Takže dále mi prosim pište jen v opravdu nutných případech. Přeji příjemnou aukci
- Nero
- Rádce
Šance, že by to byla pravá J200, je fakt mizivá.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
arcilucifer
nevim, treba to prijde jenom me, ale aukro smrdi
neznam lidi, co by radi prichazeli o penize
neznam lidi, co by radi prichazeli o penize
Podezřelý to je...včetně tý story kolem... Na druhou stranu nelze ani vyloučit, že je pravá...
- Nero
- Rádce
Člověk, který u "neznámé náhodně darované kytary" dokáže zjistit, co to je za model, a dát to na aukro, si jistě umí na googlu najít, jakou má ta kytara cenu. A pokud to má v hlavě aspoň trochu v pořádku, tak by za ní jistě chtěl patřičnou cenu. Takže šance, že to je originál, bych fakt neviděl jako velké.rocky77 píše:Na druhou stranu nelze ani vyloučit, že je pravá...
PetrPeter 1975 - 2008
-
arcilucifer
takze vlastne clovek ani nevi, co mu pripadne domu prijdeKytara je bez dokladu - jedná se o zbytky vybavení z většího turné, pokud vím nikdy se na ní aktivně nehrálo. Byla jen pořízena a zbytek strávila zabalená v bedně.
Dívali jste se na ni?
Já žádný odborník nejsem, ale dle mého laického úsudku to nevypadá na fake. Co na to třeba Tonda?
Já žádný odborník nejsem, ale dle mého laického úsudku to nevypadá na fake. Co na to třeba Tonda?
Právě že jsem koukal...zkoušel jsem googlit obrázky originálu a nepřišel jsem na nic, co by nesedělo... Je to tak, že většina SJ-200 na webu má jinou mechaniku, ALE našel jsem i modely s touto, většina SJ-200 na webu v této barevné úpravě má jinou kresbu na pickguardu, ALE našel jsem i modely s touto atd. I to seriové číslo ze štítku vypadá v pořádku...Jester píše:Dívali jste se na ni?
Kto ti dnes dá niečo zadarmo a ešte v takejto cene.... to je táááka blbost....je to zbytek z turné které když skončilo tak sme dostali každý nějakou věc od produkce co jim už byla zbytečná ja dostal kytaru
Takamine TC135SC, Ibanez AVN6-DTS Artwood Vintage + Fishman Matrix Infinity Narrow PRO-MAN, Phil Jones Bass AG 100 CUB, Phil Jones Bass BI 12,TC Electronic Arena Reverb, Rode M3.
- Nero
- Rádce
Když se kouknete na zde "oblíbený" TradeTang, tak tam najdete kopu stejných nástrojů. Ceny od 250 babek výš.
PetrPeter 1975 - 2008
Díky, nemohl jsem si vzpomenout, jak se ten server jmenuje.Nero píše:Když se kouknete na zde "oblíbený" TradeTang, tak tam najdete kopu stejných nástrojů. Ceny od 250 babek výš.
Jinak dle té story je to opravdu falzifikát, jenom by mě zajímalo, jestli je někdo schopen říct, že to pozná i podle něčeho na kytaře.
- Nero
- Rádce
Já jak jsem to přelétl, tak ty fotky nejsou zrovna optimální pro nějaké rozklíčování - malé, rozmazané, neukazující nic podstatného. Takže těžko říct - ale třeba se tu objeví nějaký Gibson-znalec, co to pozná i z tohoto...
Každopádně ta story je fakt hodně zlá - dotyčný se tak v podstatě (hodně hloupě a naivně) zbavuje zodpovědnosti, pokud by kupující zjistil, že to není originál. Je mi líto člověka, co to skutečně vydraží - teď je tam cena okolo 15 000, a takových peněz by mi bylo fakt líto.
Každopádně ta story je fakt hodně zlá - dotyčný se tak v podstatě (hodně hloupě a naivně) zbavuje zodpovědnosti, pokud by kupující zjistil, že to není originál. Je mi líto člověka, co to skutečně vydraží - teď je tam cena okolo 15 000, a takových peněz by mi bylo fakt líto.
PetrPeter 1975 - 2008
Tak jsem se podíval a máš pravdu... Jen je zajímavý, že tam u žádné (z těch, na které jsem koukal) není foto hlavy a štítku... Je jen otázka, zda je to proto, že je na nich logo Gibson, tak to tam nemají, aby je nemohl Gibson žalovat, a nebo tam je něco jiného a je to bouda na zákazníky, aby nevěděli, že si kupují kytaru Gibsun...Nero píše:Když se kouknete na zde "oblíbený" TradeTang, tak tam najdete kopu stejných nástrojů. Ceny od 250 babek výš.
- Nero
- Rádce
Ono tam právě (většinou) je logo Gibson, a oni to z pochopitelných důvodů nechtějí ukazovat, jinak by měli problémy.
PetrPeter 1975 - 2008
Tak to je pak jasný... Jinak předpokládám (či spíše doufám), že většina lidí přihazuje do té aukce s tím, že si kytaru převezmou osobně, takže si před vyplacením nemalé částky kytaru pořádně prohlédnou, aby případně odhalili fake...Nero píše:Ono tam právě (většinou) je logo Gibson, a oni to z pochopitelných důvodů nechtějí ukazovat, jinak by měli problémy.
Jedno se těm klukům čínským musí přiznat. Umějí ty kytary zabalit. Amíci to docela flákaj. Teda jestli i to balení není taky fake.