Pomůže to i ostatním nováčkům, si myslím.
Děkuji
EDIT: Finanční stránku vynecháme.
Tomas.Tajfun píše:Díkydobře, to by byly značky. Tak dál, co třeba watty, ohmy, volty? (a tak podobně)
jde mi zhruba o to, že kolikrát watty vůbec nemusí být symetrický s výkonem, spousta výrobců uvádí ten výkon jen například při 4Ohm, kde je výkon vyšší, než u standartně používaných 8Ohm a jakej je vlastně nejbezpečnější odpor, zda a kde je možno použít sériové a kde paralelní zapojení a tak dále... mám skutečně na mysli "úplný úvod do znalosti zesilovačů pro začátečníky"Wohma píše:Tomas.Tajfun píše:Díkydobře, to by byly značky. Tak dál, co třeba watty, ohmy, volty? (a tak podobně)
![]()
Rozcestník pro amatéry máš pod klávesou "Home".Tomas.Tajfun píše:mohl to být hezký rozcestník pro amatéry, tak to tu klidně smažte
Zde bych zdůraznil, že Wattáž není přímo úměrná hlasitosti. Můžu dokázat.Nero píše:Watty vždy udávají výkon
Námitka, FAQ je poměrně obsáhlý. Pro začátečníka možná až až. Když přičtu "zdůležitněná" témata, tak mám za to, že není takový problém získat aspoň nějakou orientaci.Wohma píše:Jo, az za obsahly FAQ budou treba nejaky financni odmeny, tak jich tu mozna bude vic
Nebo před vstupem do FAQ požadovat dárcovskou SMS.Nero píše:Možná bychom mohli ke každýmu FAQ implementovat paypalovský "Donate" tlačítko
Tak v první řadě je dobrý koupit vše co potřebuješ. A když ti bude u 10ti věcí chybět to pětikilo, tak to asi nekoupíš. Navíc nejde jen o pětikilo, ale o desítky tisíc (PA, mix atd.) !feki píše:Zajisté, příklad, měl jsem mic. zesilovač behring. tuším 800,- a pak 1200, Tubw ART MP a rozdíl by opravdu tnatelný, stejně to funguje i DI boxy, teď už vím že nejsen tak bohatej abych kupoval levné věci, jen za cenu že mi chybí pětikilo.