GIBSON J-200

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
arcilucifer

Re: GIBSON J-200

Příspěvek od arcilucifer »

rozhodne nejsem znalec, ale podivejte se na prvni perletovou znacku na hmatniku te kytary a pak na original J-200.
juxxx

Příspěvek od juxxx »

rozhodne nejsem znalec,
nemusíš byť znalec... ne je možné aby niekto takýmto spôsobom predával original Gibson to sa prieči zdravému rozumu...

Gibson JC 200 jumbo made in china http://www.youtube.com/watch?v=3l7J4uPtUv4
Naposledy upravil(a) juxxx dne 24.03.2011 14:37, celkem upraveno 1 x.
Takamine TC135SC, Ibanez AVN6-DTS Artwood Vintage + Fishman Matrix Infinity Narrow PRO-MAN, Phil Jones Bass AG 100 CUB, Phil Jones Bass BI 12,TC Electronic Arena Reverb, Rode M3.
Krist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krist »

Pokud se zaregistrujete na aukru (ten proces registrace taky není během 30 vteřin, čekáte týden na PIN) a myslíte to vážně,určitě se vám nechce podvádět a získávat tím negativní komentáře - zde spíš vykopnutí a žalobu. Fejkaři, prodávající 256GB flešky za 600,- jsou jasní, velký desetitisícový (kč) podvodnící se objevují spíš zřídka. Ten čl. už má 18 pozitivů, není to moc ale zase ne málo, poto aby se to nedalo risknout. Za kytaru už to bude ranec, takže rozhodně osobní převzetí a to je to zásadní. Vezmete s sebou kamoša a pravost si ověříte, nevidím v tom problém.

Na tom TradeTang je free shipping nebo ne? ja tam zadal CZ a furt to píše 0$ takže asi jo. (jako DealExtreme.com) Jinak pěknej exponát, hrát to určitě nějak taky bude, úměrně ceně :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Doufám, že chápeš, že na tradetang se prodávají nelegální kopie porušující mnoho právních předpisů?

Problém s tím fake je, že lidi, co se v tom vyznají, nebudou ani přihazovat. Koupit to půjde pravděpodobně někdo méně zkušený, kdo to nepozná.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Nero píše:Problém s tím fake je, že lidi, co se v tom vyznají, nebudou ani přihazovat. Koupit to půjde pravděpodobně někdo méně zkušený, kdo to nepozná.
A nebo to může zkusit i někdo zkušený - nemá co ztratit... Vyhraje aukci, přijde, kytaru prohlédne a když bude mít jakoukoli pochybnost, otočí se a i s penězi zase odkráčí...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

No, neznám moc zkušených lidí, co by kupovali kytary přes aukro... Ale samozřejmě to možné je.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Krist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krist »

rocky77 píše:A nebo to může zkusit i někdo zkušený - nemá co ztratit... Vyhraje aukci, přijde, kytaru prohlédne a když bude mít jakoukoli pochybnost, otočí se a i s penězi zase odkráčí...
To samý jsem přece napsal.
Nero píše:No, neznám moc zkušených lidí, co by kupovali kytary přes aukro... Ale samozřejmě to možné je.
Na aukru taky nic pořádnýho nenajdeš, byla by to čistě vyjímka. Ale může se stát...haluz je haluz.
S nelegálními kopiemi problém nemám, originály jsou šíleně předražený, nakupovat není trestné. Kolikrát to ti rýžojedi vyrobí i líp než originál :mrgreen: (tím nemyslím zrovna kytaru to by byla megahaluz)
Naposledy upravil(a) Krist dne 24.03.2011 15:13, celkem upraveno 1 x.
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Krist píše:To samý jsem přece napsal.
Já to nerozporoval :D
Krist píše:Na auku taky nic pořádnýho nenajdeš, byla by to čistě vyjímka. Ale může se stát...haluz je haluz.
Tak záleží na tom, co považuješ za "pořádný". Aukro pravidelně sleduju, takže vím, že už tam proběhlo několik slušných kytar - Seagully, Washburny,... Nicméně v kategorii, jako je SJ-200, by to byla opravdu výjimka...

EDIT
Krist píše:S nelegálními kopiemi problém nemám, originály jsou šíleně předražený, nakupovat není trestné. Kolikrát to ti rýžojedi vyrobí i líp než originál
Raději bez komentáře... :roll:
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Krist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krist »

rocky77 píše:Raději bez komentáře... :roll:
dík :mrgreen:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ale podporovat padělatele je minimálně nemorální. Ale o tom se zde vedla kopa debat, netřeba ji zde rozvádět znovu.

PetrPeter 1975 - 2008
panedge

Příspěvek od panedge »

Pohádka o Gibsonu,kterej zbyl v produkci a každej dostal něco co zbylo :mrgreen: Jasně a tak to dám na Aukro a chci se toho jen zbavit.Nejsem znalec a z těch rozmazaných obrázků není stejně nic poznat,ale beru to jako špatnej vtip.Prostě čínská kopie třeba pro Krista :roll:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Jeden z mála komentářů k meritu věci:
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... =50&order=
Krist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krist »

panedge píše:Pohádka o Gibsonu,kterej zbyl v produkci a každej dostal něco co zbylo :mrgreen: Jasně a tak to dám na Aukro a chci se toho jen zbavit.Nejsem znalec a z těch rozmazaných obrázků není stejně nic poznat,ale beru to jako špatnej vtip.Prostě čínská kopie třeba pro Krista :roll:
:mrgreen: Jen to ne, proboha, já bych chtěl jinou, mě se ten zvuk moc nelíbí. Musíš uznat, že jsem to sem musel dát pro zakladatele vlákna. To pro něj by se hodila nejvíc, může se s někým domluvit aby se přehazováním dostal na tučnou sumu, jestli by bylo 15.000 moc levný.
Jinak jsem dražiteli poslal dotěrný mejl, uvidím, jestli vůbec odpoví.
Krist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krist »

Začíná to být o něco zajímavější. Aukci ukončil a vystaví znovu. Snad se nic nestane, když sem vložím výměnu mejlů:
já:
Dobrý den, jste si jistý, že se jedná o originál Gibson ?? Prodávat plagiát je trestný čin a v tomto případě byste si to mohl pěkně "vyžrat".
Proč nedáte pořádné fotky nebo i video jak hraje (youtube) ? Ty vaše fota jsou dost rozmazané. Přece jen se jedná o celkem exkluzivní zboží a je dost nepochopitelné začínat tak nízko. Reálná hodnota je kolem 50.000,-
T.K.
Prodejce:
Právě z duvodu že o tom nic nevim … tak zboží začíná takto nizko… je to takto napsano i v popisu aukce.. těžko budu předvádět jak hraje když na ni hrát neumím. Myslym že sem popsal poměrně dost v popisu aukce i v dalším infu že se jedná o kytaru … a že i z tohoto duvodu je to celé od 1000 kc.. když se to prodá za 1001 kc budu také spokojen. Je to jen něco co mi zabírá místo v obyváku. Opsal sem jen na web co je napsano na nastroji a přidal fotky nevim co moc vic bych už měl fotit. Pokud se kupec rozhodne nakonec nekoupit. Prodám ji hold stejnou cestou znovu klidně od koruny. Ale je to na posouzení každého daného kupce.
V aukci je uvedeno že se jedná o nástroj bez dokladu.
Je to stejné jako prodávat obraz… pokud nejste galerista prostě nestanovíte jeho hodnotu a tak ho vyfotíte a dáte k dispozici od malé čýstky at ti co tomu třeba rozumějí více se rozhodnou.
Pokud vám to pomůže berte to třeba jako kopii pokud bude pro vás za tu cenu zajímavá kupte ji a nebo ne.
Nevim co všechno bych už měl dodat chci se toho blbýho krámu jenom zbavit.. upřímně po těch všech emailech co mi přišly začinam i litovat že se to vůbec snažím prodat a že by snad bylo lepší ji i spálit.. abych měl klid.
Za těch pár korun mi to opravdu pomalu začíná lézt na nervy – nevim co to je … nechci to vědět .. myslym že sem to tam napsal dost srozumitelně aby to každej pochopil. A přesto mi kažjde den příde 30 mejlů … nikdy sem tam nenpsal kupte si jedinečnou kytaru gibsan nejlepší super dokonalá kytara kterou můžete koupit ručim za všechno .. sem největší odborník mě můžete věřit. Je to nejlepší a nejdokonalejší věc.. přesně sem si jí včera koupil a dam vám k tomu nějakej vytisklej paragon .. atd. Píši to snad nikde ? ???????
Je to debilní krám co mě vůbec nezajímá a akorát mi bere drahocenej čas a místo v obýváku
Nemyslíže že kdyby sem v tom měl tak jasno měl k tomu všechny doklady a chtěl se zabívat nějak složitě prodejem a nebo na tom nějak vydělávat … tak to asi nedam od 1000 kc ale ja nevi třeba od těch 300 tis. Nebo kolik tak kytara stojí ?
Je to od par korun tak si to budto kupte a nebo ne .. přihození .. je riziko na vaší straně a odbornosti né na té mé a to sem deklaroval myslým poměrně jednoznačně.
Jan D.
Tak jsem mu ještě odepsal, že si to zavařil sám špatným popisem a divnou historkou.

Motto dne:
"Je to debilní krám co mě vůbec nezajímá a akorát mi bere drahocenej čas a místo v obýváku" :mrgreen: :mrgreen:
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

těžko budu předvádět jak hraje když na ni hrát neumím.
na tom nasem slavnem turne jsem hral ...totiz....
...na triangl :mrgreen:
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jeho gramatika mě totálně zabíjí... :roll:

PetrPeter 1975 - 2008
nity

Příspěvek od nity »

brousil sem si na ni zuby...:(

typek to napsal dobre...přihození je na naší straně..bud se spokojim s popisem a prihodim, nebo se mi popis nelibi, myslim si ze je to padelek a pak neprihazuju a drzim hubu...aby mi psali naky cizi lidi, co tu kytaru ani nevideli, naky svoje chytrosti, jestli sem si jisty timhle, tamtim, ze je divny zacinat od tisicovky, proc nedam videa na youtube, na to bych fakt nemel...i kdyby ji dal od koruny tak to vsem muze bejt jedno...

a samozrejme je vec kupce aby zvazil jestli chce kytaru bez certifikatu, jestli si veri ze pozna original od padelku atd....moznost osobniho odberu byla, tak kdyz bych vyhral, sel bych vyzkouset a kdyz by to byl padelek, tak se informuje aukro a bude to resit aukro, ne kupující...
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Můžete hodit odkaz na tu aukci ?
Nenašel jsem to
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Ona byla zrušená, tak proto jsi ji nenašel.
Takže tady:
http://aukro.cz/kytara-gibson-zbytek-z- ... 65110.html
Krist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krist »

Slíbil ji znovu vystavit, no nevím nevím, je to tak moc vytížený člověk, samý turné :lol:
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“