Virtual MIDi port

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
honzik30

Virtual MIDi port

Příspěvek od honzik30 »

Mám dotaz
Používal jsem Maple MIDI, a když jsem náhodou omylem vybral dva stejné porty, zatuhla mi midi aplikace, pak jsem musel Maple odinstalovat a potíž vyřešit. Pak jsem měl Maple MIDI Tools, které když jsem spustil aplikace se odblokovala, ale teď už nepomáhá nic. Teď používám MIDILoopbe1, kde je tento problém pořešen, ale když je nějaká divočina skladba, dochází k umlčení portu a já musím pořád klikat na tu ikonku. To umlčení je právě pro případ výběru dvou stejných portů, ale reaguje to i na tohle. MIDI Yoke nejede pod Win7, mám tedy dotaz je ještě nějaký Virtual MIDI co má pořešeno vybrání dvou stejných portů? Kromě Maple midi midi yoke a midi loopbe1 a aspon aby měl dva porty?
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Virtual MIDi port

Příspěvek od pavlii »

Zkus Hubi`s Loopback Device.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
honzik30

Příspěvek od honzik30 »

Bravo při instalaci došlo k chybě. Moderní doba, už dávno se nevyrábí ani Windows Vista a oni ty prasata programují pro XPéčko nebo pro Windows 98. To jsou ale všechny ovladače. Vzpomeňme na Creative 24 bit, nebo některé zastaralejší M-Audio, či ASUS Xonar už se to řešilo ve fórech na czechcomputer.cz.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Ani režim kompatibility při instalaci to nevyřeší?

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
honzik30

Příspěvek od honzik30 »

Teď jde v režimu kmp midiYoke ta nejnovější verze jen je divné že musím nastavit 1 midi port přesto jich tedy funguje všech 8 ale když nastavím například 2 tak to stejně vymrzne když udělám tu chybu co popisuju přiložím obrázek nastavení, aby jen tak pro příště, pak když vyberu oba porty stejný k vytuhnutí nedojde.
Přílohy
MIDI Yoke Control Panel Seting in Windows 7.JPG
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“