Proč můžou hlasovat jenom přihlášení...

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Proč můžou hlasovat jenom přihlášení...

Příspěvek od aivn86 »

Tak mě napadá proč když je v nějakém příspěvku možnost hlasování tak to mohou dělat pouze přihlášení. Nebylo by lepší aby hlasová bylo přístupný všem?(třeba jenom jeden hlas z každého pc, aby si s tím někdo nehrál)Tak jak je to ve všech anketách na netu. Spousta lidí si hledá informace na fórech, ale nejsou zaregistrovaní. A takhle jednodušše by mohli přispět aspoň trochu svým názorem.
Nešlo by s tím něco udělat? Teda jestli je můj názor blbost tak mi to vyvraťte. Neříkám, že je to geníální nápad spíš mě to jen tak napadlo.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

...hlasování jen jednou z jednoho počítače = to se dá obcházet, mazáním cookies, etc...

přispívat taky můžou jen přihlášení - a je to tak jedině dobře, i tak byl ještě nedávno šílenej problém se spambotama.

nevím, ale když už někdo chce hlasovat, tak ta registrace není zas takovej problém :)
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

jo tak něco na tom asi bude.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Na druhou pokdu ci chce někdo klinout na hals pro něco a bdue s kvůli tomu regostrovat a pak sem an forum snad ani nepáchne...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“