obal na kytaru LP
Pravidla fóra
obal na kytaru LP
zdar,
koupil jsem si obal na LP epiphone a poku tam dam kytaru tak viko nezavru chybi asi 5 cm...pritlacim a zavru, ale nevim jestli ten tlak kt viko vyvyji na kobylku nevadi... co myslite????
koupil jsem si obal na LP epiphone a poku tam dam kytaru tak viko nezavru chybi asi 5 cm...pritlacim a zavru, ale nevim jestli ten tlak kt viko vyvyji na kobylku nevadi... co myslite????
LP EPIPHONE LES PAUL STANDARD PLUS, MARSHALL MS-4, Roland 30x
Re: obal na kytaru LP
Mno, buď máš obal na mandolínu, nebo ti vyrostla kytara... Jestli sis koupil obal na LP a máš LP, je to fakt divný, skoro bych uvažoval jestli nejsou nějaký divný panty nebo tak něco. Upřímně, moc si to nedovedu představit, můžeš sem hodit foto?
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
tak tam zkus do těch míst třeba dát malí kousek modelíny (to mně je tak napadlo) tak aby ti teda nezaprasila kytaru, zavři to a až to otevřeš tak zjistíš jestli je rozmačkaná úplně na padrť nebo je trochu přimáčklá... a tím zjistíš jestli to na kobylu opravdu tlačí
Ale vymyslel sem to teď během jedný minuty tak si ze mě prosim nedělejte srandu že sem vosel 
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
- white_wolf
mozna (urcite) napis, jakej kufr jsi koupilolomouc6 píše:zdar,
Ja sem totiz taky takhle koupil kufr, kterej mel byt podle prodavace zarucene i na LP (vzdyt ho ma doma a LP do nej taky dava). No, doma sem tam strcil kytaru a podobnej problem, proste to neslo zavrit
...
kufr je pevne vajickovitej a noname -( nikde nemuzu najit nejake logo... sem es asi unahlil
)
stal 1800,- a pokud tam polozim kytaru tak se opira o hlavu a cela vahy kytary je na hlave, myslel jsme ze ta stredni cast kde je neco jako podlozeni to bude drzet. Nafotit to nemam moznost:(
No nevim jestli mi to vezmou z5
stal 1800,- a pokud tam polozim kytaru tak se opira o hlavu a cela vahy kytary je na hlave, myslel jsme ze ta stredni cast kde je neco jako podlozeni to bude drzet. Nafotit to nemam moznost:(
No nevim jestli mi to vezmou z5
Hele rozhodně by se neměla kytara opírat o hlavu. Toť můj názor. Od toho je tam tam podložka pod krkem na které by ta kytara měla ležet. Řekl bych ti, vezmi si kytaru a futrál a jdi jim to ukázat do obchodu, kde jsi to koupil. Pokud jsi to koupil před pár dny, máš účtenku a kufr není poničený tak slušný obchodník by ti to měl vyměnit nebo vrátit peníze. Sice pro to asi není jakákoliv opora v zákoně, ale slušný obchod se tak chová. Já si taky kupoval tuhle kufr na Fender JB a v musiccentru mi tvrdili jak tam v tom kufru budu mít 10cm místa. Kufr jsem donesl domů a být o 1cm menší tak se tam ta kytara nevleze.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jak říká aivn, mazej si to vyměnit, protože ukládání kytary do tohohle obalu jí jistě neudělá dobře. Opřená hlava a přimáčknutí víkem, to fakt nee.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
OK, hned tam bezim, snad se domluvime.
LP EPIPHONE LES PAUL STANDARD PLUS, MARSHALL MS-4, Roland 30x
Zdravim. Chci se zeptat. Budu si kupovat LP(ESP-LTD EC400) a zajímá mě jestli je na ní nějaký speciální gigbag nebo jestli jí narvu do gigbagu od strata.
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
- Nero
- Rádce
Gigbagy jsou v podstatě záležitostí univerzální, pokud nejde o obaly na patvary typu véčka nebo expu...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ok. Já mám právě doma jeden ten patvar(véčko alá RR) a na to právě musim mít speciální gigbag.
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Zdravim, shánim pevný kufr na LP. Jsem totální nováček, ani ta kytara mi ještě nedorazila.
Na co si mam dát při výběru pozor? Zatim jsem četl cosi o nedovírání víka a dát si pozor aby bylo tělo podloženo a kytara neležela na hlavě. Co dál?
Jak se chovají kufry v dešti? Jdou do kopru hned nebo něco snesou?
Kupovali byste jetej kufr přes net (inzeráty, ebay...)? Proč jo nebo proč ne?
Díky moc.
Na co si mam dát při výběru pozor? Zatim jsem četl cosi o nedovírání víka a dát si pozor aby bylo tělo podloženo a kytara neležela na hlavě. Co dál?
Díky moc.
Najlepšie je kúpiť si kufor pre gitaru takej značky akej gitaru máš. Ak máš LP štandartného tvaru, tak nemyslím si, že by nemusel sedieť. Kufor inak prežije všetko.koja píše:Zdravim, shánim pevný kufr na LP. Jsem totální nováček, ani ta kytara mi ještě nedorazila.
Díky moc.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Kufr nepřežije všechno, záleží jaký kufr. Pokud bys měl nějaký nejlevnější tak určitě nebude vodotěsný a nevydrží brutální zacházení. Pokud si koupíš nějaký kvalitní a drahý tak na něm můžeš sjíždět Vltavu a přežije tomirko píše:Najlepšie je kúpiť si kufor pre gitaru takej značky akej gitaru máš. Ak máš LP štandartného tvaru, tak nemyslím si, že by nemusel sedieť. Kufor inak prežije všetko.koja píše:Zdravim, shánim pevný kufr na LP. Jsem totální nováček, ani ta kytara mi ještě nedorazila.
Díky moc.
- Nero
- Rádce
1) Většina značek kufry ani nenabízímirko píše:
Najlepšie je kúpiť si kufor pre gitaru takej značky akej gitaru máš. Ak máš LP štandartného tvaru, tak nemyslím si, že by nemusel sedieť. Kufor inak prežije všetko.
2) Když už je nabízí, tak to je stejně čínský OEM jen s logem daného výrobce
Ergo - je jedno jaký kufr koupí, pokud má kytaru standardního tvaru, což LP je.
PetrPeter 1975 - 2008
S tou vodotesnosťou písal o daždi a o to sa báť nemusí. Rovnako keď s ním niekde treskne do niečoho ten kufor sa nerozpadne ani gitare sa nič nestane. Mám jeden orginal epiphone čo je dosť dobrý kufor a jeden šmejd čo dávali kytary.cz za korunu a ten tiež toho dosť vydrží. Keď niekam idem s gitarou vždy to dva tri krát tresknem niekam 
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
ahoj, na kytary.cz mají pevná pouzdra razzor case a nemůžu najít výrobce (chtěl bych na jeho stránky kouknout, jestli tam nemají rozměry, abych trefil ten správný pro svou kytaru), jestli ho někdo znáte tak budu vděčnej
- Nero
- Rádce
Ten web se mi nepodařilo najít, ani když po mně chtěli k Razzorům napsat nějaké propagační texty, vůbec netuším, o co jde. 
PetrPeter 1975 - 2008
Ten Razzor ať hledám jak hledám na internetu doma i v zhraničí, jediný odkazy co mi to hází je na kytary.cz a oznámení v Muzikusu a Musik-store že Razzor Case je novinka na českém trhu. Zdá se ale že jediní kdo to na celým světě prodávají jsou oni. Takže to asi bude nějaká jejich značka vyráběná na objednávku v Číně. Škoda. Vypadaj z fotky docela dobře. Jenže zkušenost s kvalitou tady asi nikdo zatím nemá. Taky bych potřeboval vědět jak tam padne můj Les Paul, jestli se tam moc nehejbe , ale rozměry nikde nejsou. Do Prahy zkoušet to nepojedu, to by mně to vyšlo sakra draho.
zesilovač: Marshall JTM-45, box: Marshall 1960 4x12 kombo: Marshall JCM800 4210
elektriky: Les Paul 1959 (Jurča), Gibson LP Standard 1995
akustiky: Martin D28 r.1985, Furch D34 , Alvaro 55
krabičky : Ibanez TS9, Marshall GV-2, Boss DD-3, Boss RV5, EHX Holy Grail
Na blbnutí: Epiphone LP Standard, multiefekt Boss GT8, mix Yamaha, bedna RCF-ART310A
elektriky: Les Paul 1959 (Jurča), Gibson LP Standard 1995
akustiky: Martin D28 r.1985, Furch D34 , Alvaro 55
krabičky : Ibanez TS9, Marshall GV-2, Boss DD-3, Boss RV5, EHX Holy Grail
Na blbnutí: Epiphone LP Standard, multiefekt Boss GT8, mix Yamaha, bedna RCF-ART310A
- Nero
- Rádce
Ano, je to OEM vyráběné (asi) jen pro kytary.cz. Stejné efekty se dřív vyráběly pod značkou Joyo. U těch obalů je stejně jedno, co a odkud to je.
PetrPeter 1975 - 2008