Warwick Pro Fet
Pravidla fóra
Warwick Pro Fet
Zdravím,
čo si myslíte o hlave Warwick Pro Fet 3.2? Je Pro Fet 5.1 v niečom lepší ako 3.2 okrem výkonu a mal by som si podľa vás doplatiť? Oboje bazár. Alebo niečo úplne iné?
Čo sa týka bedne: Warwick WCA410 vs WCA411 z bazáru. Alebo tiež niečo úplne iné?
Bude to teraz len do bytu, časom asi budem hrať s gitaristom, ďalej do budúcnosti nevidím. V podstate začínam, basa bude Ibanez SR505 a mám rád rock a metal (nie tie najdrsnejšie odvary) a skôr teplejší ale čistý zvuk.
Ďakujem.
čo si myslíte o hlave Warwick Pro Fet 3.2? Je Pro Fet 5.1 v niečom lepší ako 3.2 okrem výkonu a mal by som si podľa vás doplatiť? Oboje bazár. Alebo niečo úplne iné?
Čo sa týka bedne: Warwick WCA410 vs WCA411 z bazáru. Alebo tiež niečo úplne iné?
Bude to teraz len do bytu, časom asi budem hrať s gitaristom, ďalej do budúcnosti nevidím. V podstate začínam, basa bude Ibanez SR505 a mám rád rock a metal (nie tie najdrsnejšie odvary) a skôr teplejší ale čistý zvuk.
Ďakujem.
Bass: Ibanez SR505
Re: Warwick Pro Fet
je tam rozdíl akorát ve výkonu nic víc.a 410 je bez horny s polovicním výkonem oproti 411.ale volil bych tedy 410.je o několik kilo lehčí
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., Harley Benton PJ5DeLuxe
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
Nehrá o nič horšie?
Inak pôvodne som tiež chcel Blue Cab 60 a pozerám, že ho máš v podpise.
Inak pôvodne som tiež chcel Blue Cab 60 a pozerám, že ho máš v podpise.
pro fete sou uplne stejny.blue cab mam na doma na cviceni a do fakt malych prostoru.ale bez podpory aspon mensiho PA asi nebudeš slyšet.Jinak jako plus hodnotím výstup na sluchátka a vstup pro cd přehrávač(dobré na cvičení třeba v paneláku či bytovce) těch 20 kg se taky nosit dá.akorát agresivnější hru na Háčku už prostě nezvádá.jinak je čistý konkrétní a zatím bez poruchy.a na 60w zesík má vrtuli na chlazení což je vlastně lepší neež pasivka.náš zvukař si kombíčko pochvaluje naopak na mou 611 plive.víme asi proč
přitom jsem vcelku skromný člověk nemusím to nijak kroutit. tu bednu mám hlavně na plochu repráků(dynamika) ale co naděláš
jinak 3.3 pro fet mě výkonově bohatě stačí.
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., Harley Benton PJ5DeLuxe
Ešte k bedni.
Našiel som inzerát na bedňu Gallien Krueger 210BLX.
Zahrá to bez problémov Háčko? Pretože píšu len od 60Hz.
Našiel som inzerát na bedňu Gallien Krueger 210BLX.
Zahrá to bez problémov Háčko? Pretože píšu len od 60Hz.
Spodní Hčko na baskytaře by měl být tón o frekvenci 62 Hz. Takže teoreticky by to ten box zvládnout měl, ale už bych se toho asi trochu bál.
A prečo som si myslel, že to je 31Hz?
Ešte som sa dokonca chvíľu pozeral na http://www.eden-electronics.com/product ... /ex110.asp
Chlapík v inzeráte pri tom EDENe píše, že H zvláda so cťou.
Ešte som sa dokonca chvíľu pozeral na http://www.eden-electronics.com/product ... /ex110.asp
Chlapík v inzeráte pri tom EDENe píše, že H zvláda so cťou.
Naposledy upravil(a) Naeryan dne 27.03.2011 21:32, celkem upraveno 1 x.
Nekupuj 10'' reprák. Kup si alespoň tu EX112
Nekupujem, určite nie jeden, ale ten 12" nikto nepredáva a nový je nad moju cenu. Alebo za koľko sa dá zohnať?
Inak, ty s tým hráš v metalovej kapele?
Inak, ty s tým hráš v metalovej kapele?
S tím, co mám v podpisu, hraju v metalové kapele a na běžně velké kluby to stačí 
Spodní hranice slyšitelnosti u člověka je 20 Hz. Tón H je slyšet ještě docela zřetelně, takže jeho kmitočet musí být vyšší, tedy těch 62 Hz.Naeryan píše:A prečo som si myslel, že to je 31Hz?
Pardon za off topic, ale jsme si docela dost jistej, že spodní H má na base frekvenci 30,9 Hz, tón E je někde okolo 41Hz pokud si to dobře pamatuju.
Baskytara: LTD-ESP B 154 STR , Ibanez SR 705 TK
Kombo: Warwick Blue Cab 30
Zesilovač: Gallien-Krueger 700RB-II
Kabel: Planet waves, Monster Cable
Kombo: Warwick Blue Cab 30
Zesilovač: Gallien-Krueger 700RB-II
Kabel: Planet waves, Monster Cable
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Mně všechny ladičky odjakživa ukazovaly H jako 62 Hz.
Zdá se mi stejně divný, aby to bylo 31. To by pak nějaké spodnější G mělo mít kolem 20 Hz a když se mi tenhle tón podařilo na H struně naladit, tak jsem ho "hezky" zřetelně slyšel a to by teoreticky nemělo být možné nebo bych ho měl slyšet jen velice lehce, protože jak jsem tu již zmínil, tak spodní hranice slyšitelnosti člověka je 20 Hz.
EDIT: Psi maj spodní hranici sluchu 30 Hz a když je se mnou pes v pokoji a já hraju Hčko, tak vydatně štěká, takže ten tón musí taky slyšet trochu víc

Zdá se mi stejně divný, aby to bylo 31. To by pak nějaké spodnější G mělo mít kolem 20 Hz a když se mi tenhle tón podařilo na H struně naladit, tak jsem ho "hezky" zřetelně slyšel a to by teoreticky nemělo být možné nebo bych ho měl slyšet jen velice lehce, protože jak jsem tu již zmínil, tak spodní hranice slyšitelnosti člověka je 20 Hz.
EDIT: Psi maj spodní hranici sluchu 30 Hz a když je se mnou pes v pokoji a já hraju Hčko, tak vydatně štěká, takže ten tón musí taky slyšet trochu víc
Tá hladina počuteľnosti je veľmi orientačná.
Ono už keď si tu
http://cs.wikipedia.org/wiki/Okt%C3%A1va_(hudba)
pozrieš tie frekvencie, tak to nesedí, lebo by basa hrala tam kde gitara.
Ono už keď si tu
http://cs.wikipedia.org/wiki/Okt%C3%A1va_(hudba)
pozrieš tie frekvencie, tak to nesedí, lebo by basa hrala tam kde gitara.
Toto bude tiež offtopic, ale máte niekto skúsenosť s Ampegom BA 115HPT (prípadne BA115T) ?
Durin píše:Spodní hranice slyšitelnosti u člověka je 20 Hz. Tón H je slyšet ještě docela zřetelně, takže jeho kmitočet musí být vyšší, tedy těch 62 Hz.Naeryan píše:A prečo som si myslel, že to je 31Hz?
....treba riešiť to na čo sa pýtajú....no a občas sa stane že tresne človek vedľa....
....vždy sa uvádza frekvenčný rozsah napr: 60 - 4000 Hz a citlivosť napr 98dB....to znamená že v rámci toho rozsahu má reproduktor resp. reprobedňa vyrovnaný charakter....mimo toho rozsahu citlivosť klesá čo sa dá vnímať poklesom hlasitosti....kde je uvedený pokles citlivosti 3 a viac dB tak tie reproduktory majú pokles ktorý bude pri hraní vadiť a Hčko tie repráky nezahrajú tak ako vyššie tóny....pri malom výkone to bude nebadateľné, ale zvyšovaním výkonu ten rozdiel bude stále viac badateľný....
...."Naeryan"....začal si riešiť amp na domáce cvičenie pri ktorom sa mi zdalo že má byť lowcost....postupne sa dostávame k úrovni koncertového ampu....najjednoduchšie je založiť novú tému, ale keby si sa bol troška pohrabal v starších témach všetko na čo sa pýtaš by si bol našiel....
....ak máš basu príď do Levíc a vyskúšaj si môj amp a dostaneš odpoveď minimálne z hľadiska výkonu a konfigurácie reproduktorov....alebo treba ísť niekam do hudobnín a poskúšať čo tam budú mať aby si získal rozhľad....
Máš pravdu veru ...
Inak tie rozsahy uvádzajú nanajvýš čudne
http://www.gallien-krueger.com/manuals/BLX%20OM.pdf
Inak tie rozsahy uvádzajú nanajvýš čudne
http://www.gallien-krueger.com/manuals/BLX%20OM.pdf